Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e bol k ti ?i ?i ?ibedaha, se pa petrolovci veselijo tebe :D

Ob trenutni Lojzovski vo?nji so me veseli kurc kej in bi potro?nja lahko bila vsaj x 1,5 :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tale de?evn vreme prov mori, a jaz se tok veselil, da mam kon?no spet stroja s stre?nim oknom, po doma?e ?ibedahom.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne bom ve? gledal ?ogobrca, ker pa da s Sanmarinom igra? ob pol?asu 0:0 in da ?ude?no ?e nismo prejeli gola, ker so sicer oni nevarnej?i na igri??u. TO PA JE NEKAJ NEVIDENEGA!  :rispekt:  :rispekt:  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans spontano in aktivno gasil P 206 na gori Oljki, a najbolj zaskrbljujo?e je to, da sem dale? od nekega gasilca-obvlada?a in ostalih 20 oseb je imelo ?e manj pojma o tem.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moja tablica in v kombinaciji z viola barvo sta kot kaze magnet za lokalne dirkace, a jaz kot kak nonic za volanom in jim dam totalno kajlo ter speljujem prakticno v prostem teku. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Me zanima, ?e se da kupiti kaj tega medu g. Slivka ali ga.mamica:)?

Seveda se ga da, kar poklici jih. Jz pa jamram nad vremenom, ki je skret na fertig :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Tole je tako ali tako kompletna kozlarija. Polovica avtoceste je ?e pol leta zaprta zaradi gradnje protihrupnih plotov-predvsem tam kjer je ob cesti hosta ali pa kak?na koruza. Zakaj je od Vranskega do Blagovice omejitev 100 pa ve samo tisti kret*en,ki si je to izmislil. Za tunele ?e razumem,za ostalo pa res ne. Pijancem in samomorilcem,ki se zabijajo v tunelske ni?e pa ta omejitev tako en kur*ac pomeni. Ta DARS je bruka in sramota za celo dr?avo.

Mene je vceraj sokiral odsek od Jesenic do Radovljice! Jebemti ce pa za take zadeve kupujemo vinjete, pa sej ne mors verjet, ker je garant 10 do 15 km to zozanje!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

A ma ?e kdo ta problem, da ko se mora zjutraj kaj prej ustati, potem celo no? ne spi, ker se boji da zaspi? Pa ?eprav je budilka na?timana.

Meni se dosti krat to zgodi recimo za slu?bo ko moram biti kje bolj zgodaj zjutraj in potem cela no? "panika" in prakti?no gledma na uro, da ne bi zaspal.

Danes pa od zgodi ?akam enga majstra in isto, od 2-eh zjutri sem se samo zbujal. :D

EDIT: majstra ne bo ker je de?. Nach viski v roke pa v pojstlo. Se vidmo v ponedeljek. :D

Men se zgodi, da ne morem zaspat zlasti takrat, ko grem drug dan v kak?en gri? (goro), kjer ?e nisem bil. To je zame tako pri?akovanje kot otroc Miklav?a.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans grem pa za wikend preko severne meje, mal turisti?no, mal poslovno, enmal pa tud jezik trenirat in to ni mi?ljeno s kak?nim  :policaj:   :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ponosno izjavljam, da sem na dana?nji dan prenehal igrat (uninstall) Empire Four Kingdoms, ki me je pred tem kar precej zasvojila in sem jo intenzivno igral ve? kot pol leta. Odve?ni ?as bom odslej namenjal izpopolnjevanju jezikov. Danes sem za?tartal tudi italijan??ino, no nem??ina pa je tudi ?e dale? od perfekcije.  :zvizga: Kasneje naj bi sledila ?pan??ina in morda ?e kaj.  :jupiii:

P.S. Nisem ravno prista? izjave, da ?e pri?a? srbski te potem cel svet razume. ?eprav jo za rodovni?kega Janeza precej dobro govorim.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sej bo... do 45 zakonskih dni je ?e dolga :hudicek:

Men so pred leti glasbeni stolp popravljali 42 ali 43 dni in ko sem se ?e ravno veselil novega izdelka, so me poklical, da je po?timan. MAMUJIMJEBEM!  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sem svojo Mazdo peljal k mojstru Pelku, da jo malo pogleda in se z njo zapelje. Pa ni na?el ni? ve?jega za po?timat le prednje "stabilizator ?tangce" in diski so spredaj ?e dokaj tenki. No ko se je mojster vrnil s kraj?e vo?nje, vam povem da ga tko nasmejanga ?e v ?ivljenju nisem vidu, pa sodi pri meni v rubriki prijatelji in se pogosto vi2.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Jest, IMEI je za GSM neki takega kot za nas davcna st.ali EMSO in se ne more podvajati, je res?

Men pa se je zdele za dobr jutr zataknu sendvic na avtomatu, grrrrr :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.