Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

V Premium Rush je pa Mazda dobro pla?ala reklamo, poleg glavnega vozila detektiva M6 V6 (ameri?ka je huda....) se pojavlajo stalno ?e nove trojke limo in hatchback, starej?e mazde, CX9... :jupiii:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

po moje prej naredimo koledar mrcin ko pleha :hohoho:

lepi psi, bokserka je pa za ?ent :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Prosim, da se mi vrne tudi podnaslov teme s tak?nim tekstom, kot sem ga JAZ napisal!

Torej, Naslov teme: Ali vas pogled na nesre?o kaj spametuje?

Podnaslov teme: Ali vozite potem pametneje varneje?

To je originalen tekst in to je bistvo debate.

Ta tema trka na vest vsakega iz med nas, ki premoremo trohico zdravega razuma takrat, ko na cesti morda vidimo nesre?o ali tragedijo drugih, ki se je mogo?e zgodila zaradi kr?enja prepisov ali zaradi lahkomiselnosti ali preprosto zato, ker morda kdaj nismo dovolj previdni.

Ta tema si zaslu?i nobelovo nagrado, ne pa izbris!

Je pa res zanimivo, kako ste lahko tako NEodgovorni, brezbri?ni in nesramni do poglavitnega cestnega problema, ki povzro?a NAJVE? smrtnih nesre? in NAJVE?JE tragedije. Nor?ujete se iz stvari, zaradi katerih ljudje na cestah umirajo. Le kak?en zgled dajete svojim otrokom, ?e jih sploh imate? In pol tukaj beremo, ko ste vsi polni besed, ?e?, da je za bolj varno vo?njo potrebna vzgoja voznikov.

Za?nite z vzgojo pri sebi! Zgled je najbolj?a vzgoja. Ni bolj?e vzgoje od zgleda! ?eprav ste tukaj ve?ina ?e vsi otroci in ne star?i, si nekaj zapomnite; Otroci se bodo najve? nau?ili od vas star?ev. ?e se bo, Bog ne daj, mogo?e va?emu otroku zgodila nesre?a zaradi divjanja ali kr?enja prometnih predpisov, boste za to najve? krivi VI sami. Zamislite se, kak?en zgled dajete svojemu otroku s tem, ko ignorirate prometne in mogo?e tudi duge predpise!

?e enkrat prosim za vrnitev originalnega nasloslova!!!!!

V naprej, hvala!

Se strinjam....NOT....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj me pa razjezi...tole preberem na FBju...

A je lahko kdo res tako neumen da gre na temu viaduktu dejansko ustavit da re?i ma?ka? Kaj je z ljudmi res...

Enkrat je ena tam ?e dol sko?ila, ker je izvajala neke podobne fore.. :wacko:

lepo odgovori, ni se potrebe ustavljati, imam pu?ko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj pa no?i... ne pozabit na no?e, ki jih v Hofrovih pumpah nimajo*. :hohoho:

*no ja sej jih tud Petrol nikoli nima, ampak baje da obstajajo :ne vem:

Niti na eni pumpi v HR jih tudi ni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Celo temo se da v kanto pa je.. Itak nic drugega ne pise kot "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", "divjaki", ... :ne vem:

ne ne.....

Lojz 130 na levi, divjak, divjak, divjak, divjak, divjak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdo je za sprmembo naslova teme naj se prosim napi?e na spiek spodaj. Hvala

1. iVar

2. jures (za svetovalnico)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

prej?nji teden sem veliko ceneje tankal dizla v avstriji, danes sem tankal veliko ceneje dizla v Franciji, kjer je nazadnje bil dra?ji za 0,3? /L, jutri gre benz pri nas spet gor...

O?itno se Majer poserje ?e na svoje zadnje teorije....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se men sam zdi al ga ta vikend noben ni namo?u ? :ne vem:

sem 1200km od doma... :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja pametnjakovi?, to je tako kot bi rekel, da je pri nas morilo tvoje oro?je, ma ima? pa res mo?ne ideje, o?itno res ne lo?i? samoobrambo od napada. Tebi so ?ele sprali mo?gane oni gimnazisjki maturanti na POP TV pa ?e kje, ker jim tako zvesto sledi? o vsem, bom po?asi ?e sumil, da si kak avtor zadnjih grafitov. O?itno ne ve?, da je Slovenija prodala oro?je Hrva?ki za samoobrambo domovine, kar se pa ti?e prodaje, pa se je prodalo kot se je, ker se uradno to zaradi embarga ni smelo druga?e, druga?e pa ima? kake dokaze da se je ravno Jan?a okoristil s tem, mislim ima? papirje ali to samo govori?, ker si to sli?al iz medijev???? ?e ima? kakr?en koli dokaz pojdi z njim na sodi??e, ?e ne pa ne trobi, kot eni, ki to trobijo, samo zaradi prihoda na oblast, druga?e pa vedi tudi pri tej prodaji oro?ja je po eni zgodbici imel prste vmes tvoj heroj Ku?an.

In ti imas dokaze? Ali je dovolj samo da de pises Kucan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kontakt za ledice :hohoho:

nice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

danes smo.....

?rli drek

post-2637-1359627492_thumb.jpg

in snifali strup za mravlje....

post-2637-1359627508_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vsi ti primeri imajo nek skupni imenovalec. Skoraj za vsemi si vozil z premajhno varnostno razdaljo. ?lovek bi celo pomislil, da so tisti pred tabo vozili nekoliko zmedeno zato, ker si ti zadaj najedal. ?isto mo?no bi blo to.

Zakaj pa ti zmeraj isto ponavlja??

Se strinjam!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ce gres naravnost, bi po predpisih moral iti po notranjem pasu... :jupiii:

Ti pa takoj za njim... tudi nisi izkoristil vkljucevalnega pasu :cheers:

P.S.: Kako to, da ti kamero tako trese? Jo drzi nekdo v roki?

od kje ti to??? Poleg tega je bil notranji pas zaseden kot vidi?, a naj pol ?akam? Bistvo rondoja je hiter pretok prometa , pa ?e tonje dvopasovni rondo, bistvo je da je idiot sekal ?ez polno

sem dopisal, da mi ni ostalo drugega, ker tak butelj bi ?e nazaj lahko sko?il desno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Objavljena slika

izobra?en ?lovek, ?e Hrvatje z veliko!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No gospodje iz va?e teorije pa k praksi, tole je bilo vse posneto danes!!!

Za ogrevanje rondo Medvode in near miss ?ez polno....

Ja ta voznik ima na glavi klobuk!!!!

V naselju z omejitviju 70 se je kolona pred menoj oddaljila, za prenehanjem omejitve 70 na 90 sem jih spet ujel...zakaj, ker cel ?as vozijo varnih 80...torej pod in nad omejitvijo...

50 na uro na ravni, pregledni, suhi cesti z omejitvijo 90

In zmagovalna, 60 na uro po vklju?evalnem DIREKTNO na avtocesto, tudi near miss...

Drugega kot enako mi ni preostalo, le odlo?neje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kok ste perverzni :P

Saj ga sam zanima ali je bilo v Ljubljani, Kranju.....teb grejo perverzne misli po glav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ejjjjjj to bi pa ?e js mel ,ma? kj vi?ka?

Not for rent

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

DAN D se je za?el....upam da ne potrkajo na vrata moje pisarne :ne vem:

ka?ljaj u tri pm ko kdo potrka, al pa druga opcija prpel si hudo babo v miniki in ?tiklih...te ne bo nih?e opazil. to deluje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

a ?e komu ho?e dnevno javo apdejtat pol pa pravi, da je ?e zadnja verzija na PCu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Sigurno. 15 in ve? let stare gajbe se peljejo tak, da ni za prehvalit.

Ha ha.

Jaz sem kupu zelo zelo ugodno 2 leti starega stroma abs s tremi kufri

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.