Vam dam dokaz, kako je ta vlada pospe?ila gospodarstvo.....
lani tak ?as sem dobil prepla?an DDV in prispevke, da sem dal polog za mirajko
letos - enak rezultat ob enakih prispevkih, ob enakih stro?kih pla?am skoraj enak znesek kot sem ga prejel, kar pomeni 2x preskok....
toliko o dav?nih oazah, spodbujanju gospodarstva, sofinanciranju....potem se pa ?udimo zakaj propadamo, saj samo in izklju?no pobirajo. in omenja se ?e vi?je prispevke za sp
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V zadnjih 2 3 letih sem se malo oddaljil od motorizma, vendar skoz spremljam potencialne ljubice Kak?en porast cen, to ne more? verjet. Ja kriza je, seveda.....
FJR - k je eden od ?elja je sko?u iz 12 na 17 jur?kov!!!
Ok, GoldWing je ?e vnaprej predrag, a vseen - iz 24 na 32 jur?kov. Pa samo rahel facelift je doletel oba modela. So ja nori vsi skup.
Se vidi da je moped totaln luksuz - o?itno ga za to imajo tudi tisti ki dolo?ajo cene.....
trg rabljenih je bolj dostopen kot je bil.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja sej to me je blo strah, da sem soodgovoren zaradi distrakcije, ki sem jo povzro?il pa ti je o?itno padla koncentracija. A te je vsaj kdo posnel, da nisi zastonj ruknil?
Nisem ruknu, ta malga sem lovil...
Tina Turner je imela zelo velike sramne ustnice, zato se je odlo?ila za lepotno operacijo. ?la je k priznanemu kirurgu, seveda pa je ?elela, da se to ne bi razvedelo. Ko se je zbudila iz narkoze je okoli nje bilo polno ?opkov. Vsa besna je nadrla doktorja, kako se je moglo to razvedeti, saj je zahtevala popolno diskretnost. Nato je le pogledala v eno vizitko, ki je bila prilo?ena na sopku in prebrala: "Hvala za u?esa ! Niki Lauda"
Vsi pri vrhu se morajo zamenjati....ampak problem je ker itak ne vejo kaj ljudje pod njimi sploh po?nejo...zadeva je preobse?na in pomoje sploh ve? ni nobene kontrole kdo kaj kje...najebe ga itak tisti ki je najni?je.....da se zadeva spuca je skoraj misija nemogo?e ampak nekako se bo moralo, ker zadeva je ?e postala sama sebi namen in jama brez dna...sej to nam je ?e vsem jasno.
Bolni?ke pa marsikdo izkori??a in si jih ?e malo podalj?uje, pa? folk ve da lahko zadevo izkori??a in jo...to je pa zavest kakr?no ima ?lovek.
imajo merilnike uspe?nosti saj ima vsak zaposleni 'cifro' in ?tevilo zadev v obdelavi....na?a je vedno ?ez 100%, nekateri pod 40% pa smo spet na istem.............ker..............se to ne upo?teva ob pla?i niti pri nadrejenim...
?e pa komu zato ho?e? zmanj?at pla?o, halo, sindikat, odvetnik, ?trukelj, cesta, ?trajk...nih?e ne bo bolan takrat
na?a je ?la delat v sredo, ker ne more stavkati, saj ima preko 200 spisov na mizi (vlog...), in glej ga zlomka, je dobila ?e urgence tistih ki so stavkali...
Vse je v glavi, nekatere njene sodelavke so v slu?bi 50% mese?no, medtem ko sama ni manjkala nikoli razen na ?olske po?itnice, ima ?e polovico starega dopusta...
Samo problem je v vodstvu in nikjer drugje, takoj vedo katere dni bo kdo manjkal -- ala bolni?ka, otroc so bolan bla bla bla, tudi na?i so kdaj pa kdaj, ker ne naredijo NI?!!! Samo delo bodo prelo?ili tistim ki res delajo, da jebivetri ?e la?je u?ivajo.
Da en naredi hajko, bi bilo veliko druga?e in veliko novih delovnih mest.....
Itak da je problem tudi v volilnem sistemu, ker na koncu vedno male stranke izsiljujejo celo koalicijo - konkretno populist Kahl v zadnjih letih, ko veter tko zapiha, da mu bolje ka?e ?e je proti koaliciji kot zraven, pa ?isto vseeno, ?e se prislini k levim ali desnim.
Lepo ve?inski volilni sistem, podobno kot imajo v ZDA, republikanci vs. demokrati, pa naj se izka?ejo skozi mandat. Ne pa sedaj, ko razni Kahli in podobni kurci palci (ki komaj naberejo tistih 4% za vstop v parlament) serjejo vsepovprek in izsiljujejo, posledica pa je toliko kup?kanja, kot se ga je nabralo v 20 letih.
Se strinjam, da sistem ni dober ampak da je to odgovor na situacijo? Kaj bi bolo drugace ce se voli poimensko? Saj se poslanca brez spricevala ne moremo ven vrzt...
Prvo etika potem politika, pa se bo dalo pogovarjati on delati.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vam dam dokaz, kako je ta vlada pospe?ila gospodarstvo.....
lani tak ?as sem dobil prepla?an DDV in prispevke, da sem dal polog za mirajko
letos - enak rezultat ob enakih prispevkih, ob enakih stro?kih pla?am skoraj enak znesek kot sem ga prejel, kar pomeni 2x preskok....
toliko o dav?nih oazah, spodbujanju gospodarstva, sofinanciranju....potem se pa ?udimo zakaj propadamo, saj samo in izklju?no pobirajo. in omenja se ?e vi?je prispevke za sp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani