Pogruntal da ni ne cinspula ne senzor na glavni gredi, varovalke in releji so dobri. Neki je pac na stromu oz na racunalniku ... v najbolsem primeru je lahko razkodiran kljuc ceprou mal dvomim ker se tud stevec za obrate ful cudn obnasa in kr obcasno skace neki po svoje.
Zacet morm gledat za kksnim drugim avtom, najrajs za kksno mazdico sam nevem kko bom to izvedu zarad financ :S
Klemen, avto je totalni stro?ek in ?e ima? v denarnici strahovito ?ebulo potem raje najprej finance kokr tok po?timaj (da gre? vsaj lahko normalno v trgovino in ne pla?uje? s Strojani), ker stro?ki kot je registracija, zavarovanje in gorivo niti niso zanemarljivi, zlasti ?e si brezposeln ter nima? od prej kak?ne ? zaloge.
Markec Markez je prihodnost MotoGP, tega se (verjetno) vsi zavedamo, ampak tamali je zaenkrat ?e predivji. No letos ni ve? tako agresiven kot lani, ?eprav je pa ?e zmeraj veliko po tleh.
Ne gre za nikakr?nega dol?nika, ?elim ti le, da kon?no za?ne? u?ivat v vo?nji, saj si vendar zato tudi kupil svojo ?rno
Na tem forumu si pa? radi pomagamo in medsebojno svetujemo, obenem je pa precej dober ob?utek, ?e nekomu naredi? kak?no koristno zadevo oz. si mu v pomo?, ravno kontra pa ?e ga "na?pona?" k konja.
Ko bo? v "na?ih" koncih si bom poskusil vzet ?as, Simonu pa bom tudi omenil, da naj ti poskusi nardit eno "?tudentsko" ceno, ker si ?e nekomu pla?al, pa v zameno dobil en velik ni? oz. zgolj nateg in slabo voljo.
"mojster" marsi kdo se zdaj ne more vrjeti odnos tatalno dno, med klicom mi rekel "ah mam dosti druga dela kam se ti mudi" in prekinil..uglavnem mislim, da sploh nocem vedet cene ki jo bo postavil za svojo katastrofalno ne opravleno delo..racunam in vem da bo pelko postimal zadevo tako kot se zagre..skoda da nisem v startu sam sebe poslusal in odpeljal takoj njemu..draga sola za naslednic
Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk
Panda, poslu?aj SE vsaj tokrat in ga ?imprej vzemi stran od tega "mojstra", ker kdo ve kaj si ?e vse utegne zara?unat (morda tega v resnici sploh ne bo delal, ampak le zato, ker ga "gnjavi? in priganja?" po telefonu). Morda sem preve? ?rnogled, ampak imam ?tevilne izku?nje in pri raznih takih mojstrih vem, da je te?ava, ?e te smatra za MULCA in sploh ne jemlje resno. Se bojim, da je v tem primeru tako. Pelko smatra vsako stranko za enakovredno in bo zadevo rihtal dokler ne bo delovala kot se od nje pri?akuje.
@Labi, sem videl ?e tudi nekaj avtov s tujimi tablicami pri njemu, recimo re?eval je eno Laguno, ki je lastniku crknila med potjo nazaj v Francijo z dopusta na Jadranu. Pa Mazdo3 od enega Nemca, ve? avtov za AUT registrskimi sem ?e videl pri njem, itd.
?aki, tole naj bi bil najve?ji mojster v 03 regiji, ?e je imel ?mego tega v mislih?
Kot zanimivost lahko napi?em, da so pred ?asom k Simonu iz KP ali Izole pripeljali Mazdo5 dizel, ki je prispela z vle?no in imela motor v celoti razstavljen in nalo?en kar v njenem lastnem prtlja?niku. Mojster jo je v dobrem tednu spravil nazaj na cesto in lastnik ni mogel verjeti za kako ugodne cekine. ?e danes se vozi brez te?av, vedet pa je treba da je bila pred tem na enem od poobla??enih servisov in so obupali nad njo. Ker pa nisem prepri?an za kateri servis je ?lo, tega ne morem povedat. Ampak va?en je zaklj?ek zgodbe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In veselica se za?enja. Upam, da zadeve ne uidejo izpod nadzora (?e ni ?e prepozno v nekem smislu);
http://www.24ur.com/novice/slovenija/slovenija-uvaja-zacasen-nadzor-na-meji-z-madzarsko.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani