Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Se ne strinjam.Za moje pojme je Fructal ?e vedno top med sokovi. Je pa res,da se mu Dana hitro pribli?uje.

Mogo?e imate nekateri pomisleke, ker ni ve? v slovenski lasti. Saj tudi Radenska ni pa ni ni? izgubila na kvaliteti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

GB je vedno izkori??ala EU in vse tole je tak BS, da ga ni ve?jega. To je samo novi na?in izsiljevanja EU s strani GB in sicer tako, da bo EU pokleknila, britanci bodo pa nekako ostali notri (je namre? ?e kar nekaj vzvodov, da tale referendum ne obstane). Zdej je treba samo ?akat in gledat kaj bodo posku?ali iztr?it za neizstop (ne bodo reskirali odcepitve ?kotske in Severne Irske).

GB je samo na papirju neto pla?nica, druga?e pa na ra?un EU izvle?ejo bistveno ve? kot vlo?ijo in to tudi vedo. Vedno skrbijo samo za svoje koristi a ko je treba tudi kak?no ?rtev narest pa jih ni zraven (Gr?ija, migrantska kriza, itd).

Tole bo ?e zelo zanimivo samo tako kot pravi stari pregovor: "nobena juha se ne poje tako vro?a, kot se skuha"

Se strinjam. Poleg tega pa vedno ,ko sem bil v Londonu sem do?ivel njihovo nadutost in kao "ve?vrednost" do vseh "tistih ?ez".

Niso mi v?e? niti malo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Danes sem bil na paradnii vo?nji Harley Davidsonov. Kolona se je peljala tudi skozi Koper.

Moram priznati, da je bilo res impresivno tako za o?i kot tudi za u?esa.Res gu?t je bil gledati vseh teh tiso? in tiso? motorjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samo res, tudi sam sem prej?nji teden vozil do Osijeka in sem prehitel najve? 10 kamionov. Res gu?t vozit po njihovi avtocesti.

Edino okoli zagreba je bila gu?va,

?im sem pri?el ?ez mejo na na?o stran pa obup od kamionov-tudi po deset jih je vozilo v koloni. Katastrofa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem pa ta teden prevozil cca. 1000 km po Italiji. Ve?ina glavnih cest je zelo ozkih dvopasovnic ali pa ?irokih enopasovnic (podro?je od Benetk do Ravenne in dalje do Riminija).

Zanimivo mi je to da so bili na tem delu vozniki zelo strpni, nobenega hupanja kot pri nas...

Kar mi je bilo pa zanimivo v je pa bilo to, da so postavljeni stacionarni radarji skoraj na vsakem koraku in prav toliko je tudi policijskih kontrol. Toliko policajev kot sem jih v enem tednu videl v Italiji, jih nisem pri nas v enem letu, pa prav ni? ne pretiravam.

Lp

Res je. V zadnjih letih so se italijani zelo umirili na avtocestah. Pa ne zaradi kazni ampak predvsem zato, ker je bilo nekaj ?asa pri njih zelo drago gorivo in je ve?ina vozila po?asneje, da pri?parajo. In sedaj je pravi u?itek voziti pri njih.Predvsem pa mi je v?e? to, da sedaj vidi? skoraj na vsakem njihovem po?ivali??u policaje, ki so naredili red z romuni in drugimi pacienti, ki so kradli tam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Marquez ostaja mojster, ni kej druzga kot mu  :rispekt:

(padca pa nisem nikomur privo??il)  ;)

Se strinjam.Zanimiva dirka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

ejjj fantje   moto GP je tema ne F1

sam za info.

To?no tako.Tu je resna tema o resnih dirka?ih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Vceri sem gledu tako F1 kot GP in se lahko le cudim kam je izginil spektakel, ki sem ga v 90ih na fertig obozeval, medtem ko GP ne vem ce je blo ze kdaj bolj zanimivo kot zadnja leta. Mogoce v casu Lawson,Rainey, Schwantz:)

Moto GP je zakon. Je res zanimiv in divji. ?e posebej, ko zmaga tvoj favorit. :ouje:

Formula pa itak zgublja ob?instvo, ker ni ve? pravih "ma?otov" in dvobojev kot v?asih, ampak so sami neki jokavci, ki so se presedli izza ra?unalnikov v kosilnice in jim je edini cilj priti cel na cilj. Dokler ne bodo kaj spremenili ne bo ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vreme danes o?itno ?e ni sli?alo vremenske napovedi...

V ?empetru pri Gorici je trenutno obla?no in vsega skupaj komaj 12 stopinj Celzija. Napovedovali so pa nekaj okoli 25 stopinj...

Tudi pri nas na obali vreme nikakor in skoraj nikoli  ne sledi vremenarjem. Trenutno je 16?C in piha. Napovedanih preko 20.

Smejim se folku, ki gleda kak?no bo vreme za naslednji vikend ali pa za en teden naprej. ?e za par ur naprej ne dr?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem bil na Malti davnega l.96 in so vozili takrat kot norci.

Ne bom pozabil na?ega voznika kombija,ko je vedno imel eno roko zunaj na ogledalu in ga ob vdakem sre?anju zaprl,da mu ga niso odnesli.

Verjetno je sedaj kaj bolj?e...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Naj tisti, ki jim razplet ni bil v?e? (pod odrom) pri?nejo z gladovno stavko in zahtevajo, da morajo hitrej?i 46 naprej spu??at in bo potem vsesplo?no zadovoljstvo zavladalo.  :prstgor:

Ha,ha.Res se mi zdi, da bi morali ostali malo ve? na bremze stiskat, da bi gospod v letih lahko ?el mimo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

F**k...prvi? v moji dooolgi zgodovini obiskovanja koncertov se mi je zgodilo, da sem pri?el pred koncertno dvorano in ...zagledam napis:

concerto annullato (koncert odpovedan). :angry: To se mi je zgodilo to nedeljo v Trstu za koncert Dream theater. WTF?

Upra?am na okencu koji f***g s**t se grejo, ?e je pa bil koncert razprodan in ni bilo potrebe za odpoved. :glare:

Mi lepo razlo?ijo, da je eden izmed ?lanov dobil trebu?no gripo ta isti dan. Se pravi, da niso super ljudje in tudi oni driskajo. ?zmeden?

Lepo. Je pa sin, ki se je pripravljal na ta kocert par mescev dr?al nos ?e v?eraj.Upam, da bo kak prost termin, da koncert vseeno odigrajo.

Pa tako dobre karte sem imel- na balkon?ku tik ob odru. :vskalo:  Igrati bi morali namre? v gledali??u.

Nauk: ko gre? na koncert vedno preveri, preden gre? na pot, ali koncert sploh bo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Doktor za kreganje in provociranje je takoj na za?etku pokazal svoj pravi obraz.

Pravi,da ni imel prazne piste in da so ga ovirali.Kaj ko bi mu dali svoj peskovnik za igranje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ehh, brez skrbi.. nekako izgleda, da tudi februarja ne bo kej dosti, ?e sploh kej... marec je sicer nepredvidljiva ampak to je ?e bistveno predale? - ?eprav ne vem zakaj toda imam ob?utek, da bomo tam v za?etku naslednjega meseca imeli en tak mete? vendar ni? groznega.

Ne vem. Sem gledal napovedi (vsaj za dolomite) in bo od te nedelje skozi sne?ilo, enkrat bolj drugi? manj. Je pa napovedana kar lepa koli?ina novega snega za po?itnice. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo res. Ta leto?nja "zima" je tak?en ?kifo, da se ne da opisat. Pri nas imamo sedaj dva dni sonce po enem mesecu megle in oblakov.

In temperature skozi  10+ stopinj. Bljak...vse je ?lo v maloro. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj imajo v bistvu v vseh razvitih dr?avah komercijalne tv za gledalce, ki se ho?ejo razvedriti inpogledati tudi kaj drugega kot pa kar jim fila dr?ava preko nacionalnih programov. Ko se v?asih pomotoma kak moment vstavim na nacionalki imam ob?utek, da smo spet v osemdesetih ali sedemdesetih prej?njega stoletja. Res je,da pogledam v?asih kak zimski ?port na nacionalki a ,ko vidim, da se nadvse "simpati?ne" "novinarke" sprehajajo okoli v ki?astih colmar bundah, me mine vse. O kak?ni skromnosti tam ni ne duha ne sluha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.