Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Na centru za obveščanje zvoni telefon:

- "Hitro potrebujemo gasilce in reševalce. Tašča se je obesila."

- "Ja, gospod, takoj bodo krenili. Vi pa taščo rešite z vrvi, da ji bomo sploh lahko pomagali."

- "Aha, ja, no, malo bom še počakal, zdaj še brca..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Direktor, vodja in pripravnik so bili ravno skupaj, ko so v skladišču med kramo našli zelo staro oljno svetilko. Ko jo podrgnejo, se iz nje prične kaditi in valiti dim prikaže duh. Vsi zaprepadeni ga nemo in nepremično opazujejo.
Duh spregovori:

- "Ponavadi izpolnim tri želje; torej povejte, kaj si želite!"

- "Najprej jaz, najprej jaz!", se oglasi pripravnik. "Želim si biti na Bahamih, prevažati se po morju z gliserjem in pozabiti na vse skrbi!"

Puf in izgine!

- "Zdaj pa jaz, zdaj pa jaz!", zavpije vodja ves presenečen. "Naj bom na plaži na Havajih, daj mi osebno maserko, zraven pa neskončno zalogo Pine colade in poleg mene ljubezen mojega življenja!"

Puf in izgine tudi on!
"Zdaj pa še ti", se duh obrne k direktorju.
- "Glej, da bosta tadva na delovnem mestu do konca malice!"

NAUK ZGODBE: Direktor naj ima vedno prvo besedo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride ježek, malo "pod gasom", v gasilski dom in zagleda na polici alu gasilske čelade;

- "Madona , to je pa dom za ostarele ježke, saj so že vsi plešasti..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Halo, je tam gasilska brigada?"
- "Ja, želite?"
- "Prosim, če pridete takoj...."
- "Bonton zahteva, da se najprej predstavite! Povejte nam vaše ime? Kdo kliče?"
- "Janez Koren... toda, nujno je!"
- "Od kod kličete?"
- "Iz telefonske govorilnice, ampak..."
- "No, zdaj mi pa povejte naslov!"
- "Govorilnica je v Cojzovi ulici..."
- "Ne naslov govorilnice, ampak vaš naslov, prosim!"
- "Jaz nimam več naslova! Tako mečkate, da mi je že zgorel..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes so me pa spravili v smeh... V regijski center za obveščanje Maribor je poklicala ženska:

- "Halo, ste vi Samo?"

- "Ne gospa, to bo pomota."

- "Če pa imam na mobiču izpisano, da me je klical neki Samo iz 112!"

Kasneje je operater ugotovil, da je bila ženska v območju slabega signala in telefon ji avtomatsko napiše SAMO 112.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Požar hiše, gasilec preko lestve spleza skozi okno. Vstopi naravnost v kopalnico, pred njim pa napol gola lepotica.
- "Ah, vi ste že tretja noseča ženska, ki jo rešujem ta mesec."
- "Ampak saj jaz nisem noseča!"
- "Ja, pa rešena tudi še ne..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Učiteljica opozarja dijake, da bodo naslednji dan imeli pisno preverjanje znanja matematike in zato nihče ne sme manjkati. Ravnotako ne bodo pomagala razna zdravniška in podobna opravičila ...

Janezek pazljivo posluša, nato pa vpraša:

- "Kaj pa če bom izčrpan zaradi seksa?"

- "Nič zato, Janezek, boš pa pisal z drugo roko." odgovori učiteljica.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja, saj, to se pa čisto strinjam. In to je edini resni argument, s katerim se bom mogoče res spravil menjat avto. Ne zato, ker je ta, ki ga imam, slab, ampak ker bom čez toliko let lahko kupil edino še slabšega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Dva tipa gresta v hribe pa naletita na skupino, ki se je šla bungee jumping.

"A poskusiva še midva?" vpraša prvi.

"Ni šans!" je odločno proti drugi. "Na ta svet sem prišel zaradi ene strganeu gume. Ne bom tudi šel z njega zaradi istega razloga."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Učiteljica zagleda na tabli majhen napis PENIS.

Zdrgne ga z gobo in nadaljuje s poukom, naslednji dan pa spet isto, samo da so črke večje (PENIS).

Jasno, krivca ni, zato revica vsak dan znova drgne s table vse večji napis. Čez en teden, ko že misli sklicati sestanek učiteljskega zbora, pa jo na tabli poleg jumbo napisa PENIS čaka še sporočilce:

BOLJ KO GA DRGNEŠ, VEČJI JE ... TO BI PA ŽE LAHKO VEDELA!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 15 urami je NevLado napisal:

Skrajni čas da vsi prodamo naše čudovite bencinar 3ke pa 6ke in gremo kupit Mazdo 5 :D

Mislim, da me nisi dobro razumel. Mogoče zato, ker bi to moral napisat pod "Jamralnik"...

Namreč, ob tem, kar se hvalijo lastniki sodobnih avtomobilov, jaz vedno težje najdem razlog, zakaj menjati starega dizelaša... In trend v Evropi gre, da se najprej izkorenini dizelaše z Evropskih cest, potem pa še bencinarje. Ob tem mi pa nekaj ne gre v glavo, ampak da ne mešamo tem, bom to raje vprašal drugod.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja, če voziš sodobnega bencinarja.

Jaz imam pa zastarelega dvolitrskega turbo dizla in je 6,2 povprečna poraba od kar imamo petko do zdaj - ob dejstvu, da smo vsako leto kar nekaj 1000 kilometrov vlačili tudi počitniško prikolico, kar se pa pri porabi kar malo pozna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na pregledu zdravnik očita Francetu:
- "Kar naravnost Vam bom povedal: navaden pijanec ste! A se zavedate, da zaradi pijače vsako leto umre 5000 Slovencev!!"
- "Briga me! Jest sm itak Dolenjc!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz imam pa kačo v kleti. Odlična zadeva, vso golazen prežene. Ampak res vso golazen. Nimam ne ščurkov, ne miši, ne podgan, še tašča, ko jo je videla, dve leti ni več prišla niti na dvorišče, kaj šele v hišo...

Ja, imam pa navadnega goža. Goži so nestrupeni, črni in precej veliki. Tale naš je zrasel do okoli 2 metrov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Pri nas ga dobiš v Jagru za dobre 3€. 

In ja žal razlike so ogromne po različnih mestih in regijah.

Bemtiš, glede na količino se mi že skoraj splača v Savinjsko regijo po cement...

Se lahko prepričaš, koliko točno pride? Vinjeto itak imam, če bo opazna razlika v ceni se povabim k tebi na pivo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.