Sam sem si naracunal da mi je ostalo 3dni lanskega... 2 od teh sem letos že porabil. Pa so me v računovodstvu prijazno obvestili, da mi je ostalo še 9dni... Nimam pojma kako ali od kje... Sem v istem momentu dal vlogo za dopust v marcu
Haha lol.... teli primorci bodo res pizdarijo naredili. Zdej k so skoraj vsi okuženi pa po smučiščih skačejo in se gnečijo ter probajo okužit še ostale.
****sarkazem, da ne bo kdo pokonc skočil... mal Alexa oponašem🤪
Pri nas na Rogli so karte drage ko pra...a, pejte rajši na Kanin, baje so zastonj ta teden..... 😁
Uf gužva. Obrnil že pri zadnji hiši in z avtom do vrha...
Kaj sem vam rekel včeraj....?
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:
Sem tudi jaz malo razmišljal o Krvavcu jutri... Pa berem o gneči... Uro in pol na gondolo? Sestrična je zdaj gor in baje je grozna gneča.. Ni šans... Mogoče bo naslednji teden bolje, ko ne bo počitnic.
Na Rogli je manj gužve pa bolj mehak sneg, če padeš so cele kosti.
Odlično, besne mamice so tokrat krive, sem se res bal, da smo mi Ljubljančani. Torej predlagaš, da se šole spet zaprejo, Bini bo pa otroke namesto na zimske počitnice nateral spet pred ekran. Banda, kaj boste v naravo hodil in užival na sončku, marš pred ekrane in se piflat.
Poanta je v tem, da rabijo druženje z vrstniki in pouk v šoli, ne pouk doma. Se pa odpoveš počitnicami, ker so v zaostankih in nadoknadiš zamujeno pa še mamice bodo razbremenjene.... (boge sodobne mamice) 🤗
Rezultat besnih mamic, ki so zadnjič množično protestirale, da ne morejo h kolegicam na kavo (si koti pa ne v šolo). Tričetrt jih ni nosilo mask in to v gruči. Rezultat tega je, da bi itak otroci šli v šolo v vsakem primeru a korona rezultati so tu. Nekaj jim je pa le uspelo narediti. 🤗
Sedaj,ko so pri nas počitnice pa naenkrat nihče več ne pogreša svojih vrstnikov itd. Lahko bi nadaljevali šolanje,ko so ravno šole še odprte in nadoknadili izgubljeno snov,ne to pa ne,počitnic pa ne damo!
pred 1 minuto je marko91 napisal:
Ce bi bili to res bi sedaj bilo to preneseno sole, tako da malo morgen
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To bo tudi na Štajerskem šlo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani