Prej neznanje orientacije...oni so zasli in pristali v steni, potem pa malo panike in evo.
Opreme za plezanje sigurno niso imeli
Ja ampak si upam trdit tudi, da se niso kaj prida pozanimali o samem pristopu na goro, ker sicer bi vedeli, da so celotno pot na voljo klini in jeklenice ter ne bo ?lo za prosto plezanje (na kar predvidevam, da so potem oni dejansko naleteli). Se pravi v tem primeru, ko bi videli da ni ve? ni?esar od navedenega nadaljevali ve? ne bi naprej.
vcerej sm prvic obiskal andiamo v beljaku. jah kaj naj recem sm se pocutil kot Sulejman velicastni oziroma Dan Bilzerian.
Jaz sem bil za svoj RD tam, ampak izpadel totalni cudak, ker nisem sel flikat, PAC pa le uzival v kulinariki, savnah in bazenih, tetam obrtnicam pa delil kajle!
Pa tudi tista zgodba z mo?akarjem, ki v silni stiski ?eli prodati svojo ledvico in narod za?ne dobrodu?no zbirat denar in ga donirat. Ta ?lovek pa oddaja neke luksuzne apartmaje. Na tak?en na?in potem najkraj?o potegnejo ravno tisti, ki bi resni?no potrebovali pomo?, zaradi tak?nih ali druga?nih nesre?nih okoli??in. ?ivljenje res ni fer!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ravnokar sem se rokoval s premierjem in sva udarla krajso debato na nasi fakulteti
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani