Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Adijo pamet, odfuk ?e zadnjega razuma totalen....mene bo sram po tujini hodit in re?i da sem Slovenec....a ti si s tam,kjer je ?e komunizem pravi vlada....

http://www.rtvslo.si/slovenija/pismo-sds-a...300335#comments

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prpuzu iz Ljubljane, to pa ?e ni tok hudo, ampak vla?t Pari?ana v poletnih ?evljih po Ljubljani...priceless

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

:hohoho::hohoho: lepa pazi, le pazi da ne bo? na hladnem spal :hohoho:

Sem dons na kavcu.....zarad psa, je boljs ampak mamico da je nekdo mu mogel neki vrzt...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Jupiii gremo na ?iht :vskalo::vskalo:

Vsaj guzve nimas....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

?al bo? za malo zamudil....line up je za popi***t dober.

Fak skoda....takrat v Zadru...

Ja jebemti mam ze do maja koledar poln - pa sej bo pasal tele 2 meseca doma je blo ze skodljivih za zakon :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

KAI TRACID ipd. trancerji so drug mesec v Pragi, sami odlies goldies trancerji, tako da ga zna pokat...me kolegi vabijo samo grem lih v ITA tist vikend. :whatever:

KDAJ??? Jaz sem v pragi 18-20

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Blank & Jones, ATB, Kai Tracid, Tiesto..... :jupiii:

in bejbe sevede

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glavno, da so z zvi?anjem davkov pri plehu na koncu pokasirali 7 milijonov manj. :punk: Sodelavec ima zanimivo misel, trenutno je prodaja novih avtov bistveno manj?a,uvoz je predrag in ?ez 10 let, ko bo? nabavljal rabljen avto bo na trgu z nekaj nesre?e zelo majhna izbira. Zanimivo je ?e gre? gledati novej?e Golfe (recimo zadnjih 5 let) so ve?inoma dizli, bencinarje ima? pa do do 100 konjev (nepremi?nina) in druga skrajnost, GTi. Da bi hotel eno normalno konejnico za njegovo te?o, 140-150 konjski bencinar... Ni ni. Se pravi ali "rev??ina ali bogatija". V te dve skrajnosti gremo. Pa Golfa sem izbral ker gre za enega bolj "ljudskih avtov" in se po njemu ve?ina orientira. Ho?e? no?e?...

Res je, zato tudi meni ni problem prodati avto, ker prodajam avto star 2-3 leta, dizel, z vso potrebno opremo s ceno ki je realna a kupi? skorajda nov avto za 30-40% manj.

Ta segment najbolj lavfa + tisti do jurja...vmes je pa totalno zati?je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pizda, al ma pes tud virozo al pa ga je hotu kdo zagiftat!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ja, vihar pa to?o sem ?e tudi do?ivel :D Samo hvalabogu ni blo bogu iza nogu, ampak kve?jemu kake dobre pol ure od doma. Mislim, da sem lansko leta maja ?el skozi oboje. Najprej tak veter, da sem na ravnini skoraj polagal ovinek, potem pa ?e tisti ledeni ?oder. Samo imam hvalabogu ?tople v u?esih, tak da sli?im bistveno manj. Ni? nisi omenil, kateri prelaz priporo?a?.

Kar se pa kita za popravljanje gum ti?e pa imam jaz samo eno bombico, ki bi naj zaflikala gumo do prve pumpe (?e spet nisi kje bogu iza nogu). Namontira se jo na ventil?ek in stisne vsebino skozi. ?e deluje, pa ne vem. Na?eloma je namenjena za avtomobile.

Kako misli? kateri prelaz? Za enodnevno, ve?dnevno? Ker ponavadi na turah dam kar nekaj jih skozi.

Aja ta sistem, ja ta sistem ni samo do pumpe ampak do prvega vulkanizerja ker uni?i gumo in je treba menjati gumo, poleg tega je baje tudi feltna vsa zapackana, cela je...

EDIT aja vidim 3 dni, jah v treh dneh lahko da? komot skozi avstrijsko - italijanski del pa da? ene 15 prelazov po ta malem mimo

Nekaj takega, kot sem men se zdi ?e opisal tukaj

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=258651

Sicer je toliko poti, da lahko sam dolo?i?

dolomiti.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

mene je pa dele dopoldne tok v kri?u u??ipnl da sploh nevem kako bo to zgledal popoldne na ?ihtu :wacko:

mam ketonal..... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

To je podoben sistem kot ja avtomobilska injekcija za avto gume. S tem da ima? tu ?e zrak zraven.

saj guma je isti ?morn k pri avtu, mogo?e le manj ravna

A te kompresijske bombice so ti ?e pri?le kdaj prav? Jaz tudi eno s sabo vozim, ampak ?e nisem sprobal. Hvalabogu...

Sicer pa fajn, da se ti da furat na take razdalje :prstgor: Jaz sem samo enkrat ?el do Krfa s skuterjem pa... sej je fajn... ampak ne da se mi vla?it vse te krame s sabo. Pa vro?ina. Pa de?... Bi pa ?el enkrat do kakega ve?jega prelaza. Ampak tak... za 3 dni maksimalno. Da imava s punco samo najnujnej?e poleg, prideva do tja in greva nazaj. Katerega priporo?a??

pa sneg pa vihar pa to?a :lol: ka to dogaja u?esom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri?aj po na?e Jures=Mx-5 :D

btw, je mo?no da da? alternator ven, mora? od?raufat nosilec sesalnega kolektorja pri miati? ?e ne ne dobim spodnjega ?raufa vn :blush:

ne pozna? boss zgodovine... :hudicek:

nisem nikol ?ravfal... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

PMK - puca mi kurac?

hehe, ampak mal te pa vseeno jezi, da se mu ne da ni? dopovedat pa ?eprav so stvari kristalno jasne - sej to trolli po?nejo. :hohoho:

Ne morem verjet, danes k je pod 40cm snega je kapelca normalno v?gala kot, da ni ni?. Zdej al jo je baba zalila al je bla kaka smet al pa ne vem bli?nja sre?anaj tretje vrste. V glavnem strah ostaja, da se bo ponovilo takrat k bo najmanj potrebno :ne vem:

re?itev = zimski avto :), sedaj lahko kupi? poletnega = SLK :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

A te kompresijske bombice so ti ?e pri?le kdaj prav? Jaz tudi eno s sabo vozim, ampak ?e nisem sprobal. Hvalabogu...

Sicer pa fajn, da se ti da furat na take razdalje :prstgor: Jaz sem samo enkrat ?el do Krfa s skuterjem pa... sej je fajn... ampak ne da se mi vla?it vse te krame s sabo. Pa vro?ina. Pa de?... Bi pa ?el enkrat do kakega ve?jega prelaza. Ampak tak... za 3 dni maksimalno. Da imava s punco samo najnujnej?e poleg, prideva do tja in greva nazaj. Katerega priporo?a??

http://www.yogi.si/p-133085-orodje-za-popr...bikersbest.aspx

bombica pride after...ko zaflika?, naj bi dala vsaj toliko do pumpe pride? - slaba 2 bara, pol pa tam napumpa?.

Bratranec vodi? na motorju pravi da to dela, da so vsi motorji ?e poflikani pa se furajo...

ne bi pa rad testiral...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kon?al z leto?njimi investicijami:

Servis:

prednje plo??ice

olje + filter + zlatko

za kosti:

Oxford Hotgrips - 56? akcija pri Yogiju :bravo:

potovalni sede?

tempomat Kaoko

Za feeling:

torba za zadnji zic

auspuh - homologiran

Za ziher:

set za popravilo gum na licu mesta s kompresijskimi fla?kami

za??ita ABS senzorja spredi zadi

?aka ga samo ?e vro?i Wap pri An?etu

Vse skupaj zdajle ?ez zimo res ni drago pri?lo. Kumi ?akam

aprila jadranska - jug z otoki, pol Francija pol pa nekako ?elja jug italije preko splita, Sicilija verjetno kako leto kasneje

:ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Muri?i se ve? ne po?uti za?eljenega in motivacije ni, zdaj pa:

-?e ga na?enejo zdaj, mu mora Perez ske?irati 20miljonov

-?e ga na?ene poleti pa 5 mil.

Real bo verjetno zato 3-ji. Liga je skoraj verjetno ?e izgubljena za Real. ?e so drugi ali pa 3-ji pa tak nima veze. U kon?ni fazi so lahko tudi 4., ker dvomim, da bi imeli probleme v kvalifikacijah za LP.

A trenutno 4. Malaga iga tudi bolj po sistemu toplo hladno. In treba je ra?unat pri Malagi, da zdaj niso dobili igralci pla?anih nekaterih zadev in je tudi motivacija bolj na psu. Tako da bi znalo dones biti presenetljivo la?je in tudi overall, Malaga verjetno ne bo preve? nevarna Realu za 3. mesto.

Leto pred prihodom Pepa, je bila Barca v istem zosu. Trener bez motivacije, igralci so se nakaj puntali, zdaj pa jih ne morejo sklatiti z vrha..

Bolje da sedaj malo izgubijo kot v izlo?ilnih bojih lige... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Star wars Slovenia:

Volitve - rise of the empire

Jankovic - fantom iz ozadja

Jansa premie - the return of a jedi

Kpk - napad klonov

Zasedanje viranta - the revenge of the Sith

Koalicija - vojna klonov

Padec tajkunov - a new hope

The saga continues

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Boss a si spet brez bab? Pejd spat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pa kaj ma Murinho dosmrtno pogodbo al kaj? Saj se jaz ne privoscim Realu take bede....spet so komaj komaj remi iztrzili. Jutri zna malaga prvic barco presenetiti po moje in bo ujela real

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pa sej ne dela? vsak dan 24h? :blink:

Daj preberi kaj pise pri bossu in pol pri meni :blush:

Deugac pa ja v stand by u sem skoz...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.