Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
  dne 10. 3. 2019 ob 18:27 je Scr3am napisal:

Kako to mislis, kaksna razlika v voznji? A nimas zimske 18ke?

Ne, 17"(225/55/17).18" niso homologirane za na?e 6,-ke.Razlika je predvsem v ve?ji preciznosti(manj zvijanja gume).

In seveda v izgledu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 10. 3. 2019 ob 14:50 je TiEn napisal:

Nevem zakaj sploh menjate toliko hitro.

Sej v bistvu ni bilo tako hitro... je trajalo kar par ur, ker sem moral zimske dat dol, jih oprat, letne prinesti iz podstre?ja, jih oprat, o?istiti ?eljusti, da se lepo svetijo, montirati letne gor, zimske odnesti na podstre?je in na koncu ?e avto oprati.Pismo, tudi ?e bi zapadlo 45cm snega ne bi ponovil te vaje. No,na sre?o bo pri nas na obali +10 in gor in se lahko lepo vozim z letnimi gumami okoli. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj sem dal gor letne 19".Kak?na razlika v vo?nji.

Sem ?e malo pozabil kako se odli?no pelje avto saj sem imel po nakupu le par mrsecev letne.

Aja... napovedan je sneg.?e bo sne?ilo tudi na obali sem nasankal. Bo potrebno zopet montirat zimske gor... in tako do 1.maja...ali ?e dlje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
  dne 10. 3. 2019 ob 7:35 je Z M A J napisal:

Zelo verjetno 99 in 46 ne bosta danes med prvimi 3.

Malo, ma sigurno. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
  dne 8. 3. 2019 ob 16:10 je jures napisal:

Paket je letos popolnoma drugacen

Paket je druga?en vsebina je ista. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Veste kako pravijo-in vino veritas. Ko ?lovek pogleda pregloboko v kozarec se v ve?ini primerov poka?e njegov pravi karakter, ki ga trezen uspe prikrivati. Z dru??ino tudi kdaj kaj spijemo, se poveselimo,se nasmejemo, ?e nikoli pa ni nih?e kar razbijal ali koga ?alil.

Izkazal je po moje svoj pravi karakter. In ?e, ko mu v leto?nji sezoni ne gre prav ni? od rok, sponzorji pa pritiskajo nanj, je to privrelo na dan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 26. 2. 2019 ob 0:11 je Boss napisal:

Sej ?lovek sploh ne ve ve? kaj bi rekel - zdaj, k je prodaja dizlov padla so pa spet ratal ekolo?ki, celo bolj kot bencinarji. ?lovek res ve? ne ve kdo ma koga za norca.

https://www.zurnal24.si/avto/dizli-in-skodljivost-za-zdravje-obrat-za-180-stopinj-324035

Sem vedel, da je v ozadju neka mu?ka glede dizel motorjev. V bistvu so euro 6 v ve?ini primerov bolj ?isti kot benzinarji, manj pijejo,imajo bolj?i navor, skratka so popolni.Edino zvok imajo benzinarji bolj?i. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 25. 2. 2019 ob 15:49 je Nejc1986 napisal:

Wuhu... Kak?en dan... In ?e ga ni konec...

9h spanja-najljubsi zajtrk-99km po bli?njih klancih (po dolgem ?asu s5 na Kure??ku), najljub?e kosilo -prvic letos v vise?i mre?i....

In... Ja... ?e malo in spijem kavo z meni zelo ljubo osebo, ki mi nudi ogromno,ogromno podporo pri stvareh ki so Kul in me hkrati ornk okurca ko za?nem govoriti/mislit/poceti bedarije...

Lajf je lep

Oho, da niso pti?ki, ki se ?enijo ustrelili amorjeve pu??ice? To na koncu-lajf je lep da slutiti na spremembo, ko enkrat toliko ni mon okoli tebe. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otroški voziček
Napisano

Od mojih vozi?ki so ?e zgnili(kot ve?ina mazd).:)

V?asih se ni gledalo toliko na znamko pa tudi nekih lupin nismo imeli.Va?no je bilo, da si imel v eni roki dojen?ka z drugo in s pomo?jo noge si to skupaj zlo?il in pospravil v avto,ki seveda ni bil karavan.

Druga?e pa ?estitke. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
  dne 23. 2. 2019 ob 18:29 je Z M A J napisal:

?tuh?eva, na?a ?ampionka te?je po?kodovana.  :o

Joj, mi je res ?al za njo. Tako simpati?ne in vrhunske ?portnice ni pri nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vse 6-ke za Europo so narejene na Japonskem. Trojke delajo Japonci in Mehi?ani. V usa so Japonske dra?je za 500$.Verjetno ne zastonj. Kolikor imam izku?enj z kitarami Fender, so te, ki so izdelane v Mexico res povr?no in nekvalitetno izdelane.

Upam, da pri Mazdah ne bo tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
  dne 8. 2. 2019 ob 7:27 je Z M A J napisal:

Made in Japan je ?e zmeraj najbolj zanesljivo, zlasti starej?i in bencinski. :)

... in dizli. :)

dne 8. 2. 2019 ob 6:47 je Slivka napisal:

Niso vsi Francozi "Francozi".

Mi smo imeli Reno. Nikoli ve?!

imel sem dva pe?oja in sem zaklju?il z francozi. Naj delajo parfume in sir avte naj prepustijo pravim izdelovalcem avtov-japoncem. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 31. 1. 2019 ob 16:50 je Freak napisal:

Pa ob?uti? kako razliko?

Uni dan, po pogrebu, smo se pa? zbrali v o?tariji in nekaj popili in pojedli. Pa pride en tip in vpra?a, ?igava je rde?a 6 ka zunaj na parkiri??u. Ustra?il sem se, da je kaj narobe in sem se oglasil. Pri?el je k na?i mizi in pred vsemi rekel"to je dale? najlep?i avto na celem parkiri??u, pa je zunaj kar nekaj hudih znamk"A lahko malo pogledva z ?eno notri? "

Seveda sem jima ugodil in mislim, da smo dobili nova mazda?a v dru?ino, tako sta bila navdu?ena. :)

Seveda ni potrebno opisati mojega prihoda nazaj za mizo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
  dne 1. 2. 2019 ob 18:10 je Mrau?k M?k napisal:

Danes bicikel pripeljal s servisa, jutri ga peljem spet nazaj. Pa ?e pred 14 dnevi sem ga imel na servisu. Se po?utim spet kot neko? ko sem imel mazdo v garanciji.

Kakor kdo... jaz sem v 14 letih videl servis samo enkrat... z avtom mora? lepo ravnati in on bo s tabo... kdor hodi veliko okoli servisov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
  dne 18. 1. 2019 ob 10:59 je mazdaman napisal:

Huawei P20 mi slu?i kot odli?en telefon, a se mi je sedaj za?elo dogajati, da mi med pogovorom pri 7:31 min prekine povezavo. 

A imam kak?no varnostno funkcijo, da se ne bi preve? pogovarjal?

Mogo?e predolg pogovor?... varnost na cesti? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 16. 1. 2019 ob 18:15 je Nejc1986 napisal:

Jeee,vceraj kon?al s sihtom 1h prej kot ponavadi , kar sem izkoristil za uizi ve?er z dobro ve?erjo.

In mi zazvoni telefon okoli 21h; klice nadrejeni. Pravi,da kot ka?e, jutri (torej danes) dopoldne zagotovo ne bo gne?e in da lahko pridem 2uri kasneje (?e mi je to ok). In potem v smehu : "zihr gre? laufat zjutraj; dobro odlaufaj".

?efe je treba ubogati; zjutraj se je zelo fajn laufalo.

In zdaj ?ele v petek ob 11h v slu?bo...

Vidi?, da pa le niso vsi bumbarji okoli tebe.Bravo za tvojega ?efa. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 12. 1. 2019 ob 9:47 je LabiGT napisal:

Ja tam se peljes sredi smucisca (Flachau) , mene je enkrat sred maja presenetil sneg

mene pa konec septembra.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.