Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Uradna lo?itev niti ni bila potrebna, ker zame tisti list papirja nikoli ni imel neke veljave, nekateri bi temu rekli Koruzniki.  :cheers:

Dans sem pa totalno dobre volje in sicer predvsem zaradi Mazdurine.  :zoom-zoom:  :zoom-zoom:  :zoom-zoom:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram pohvalit biv?o (s katero imava skupen podmladek), ker se vedno vse glede tamale dogovoriva v dobrem prijateljskem duhu in za medsebojne nesporazume ne potrebujeva kak?nih in?titucij, ki so v takih primerih ponavadi potrebne za anga?irat. Upam, da imate tudi ostali te vrste sre?o in prihranjeno marsikatero ?iv?nost.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se mi je sanjal, da sem si zvil gle?enj in ko sem se zbudu me res boli. U?eri se mi je sanjal, da mam v gara?i McLarna in GA NI BILO TAM!  :zvizga:  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Zelo prijetno iti do sponzorjev ki so lansko leto pomagali pri tuning piknik s.... In te kar malo cudno pogledajo pohvalno res.

Ja pa menda jih nisi sele zdaj zacel klicat ali pac?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Radio1 je meni najbolj trapast radio v dr?avi in ga ne poslu?am ve?. Premorejo tudi cca. 5 do 10 glasbenih izdelkov, ki jih vrtijo (so jih vrteli za ?asa mojega poslu?anja) ?ez cel bo?ji dan, v?asih celo zamenjajo njihov vrstni red.  :notworth:

Druga zadeva, ki me pa prav tako moti, ?e ne ?e bolj so pa poro?ila vsakih klin?evih 30 minut, KOT DA SO IZREDNE RAZMERE! WTF???  <_<

Poleg tega pa ?e veste kako pravijo; Dobra novica ni novica, slaba pa? je.  :wacko: (meh ?e zmeri nimamo smajlija, ki ven me?e kar je pomalcal). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tekom danasnjega delovnika sem pretiraval in se ga prevec napil. Navadnega jogurta namrec. Liter je kar zajetna kolicina. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri je bil prov lu?tn piknik s kopanjem na Golteh, danes obisk Arboretuma v super dru?bi, za ta ve?er pa se tudi ?e nekaj obeta.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.