Moram pohvalit biv?o (s katero imava skupen podmladek), ker se vedno vse glede tamale dogovoriva v dobrem prijateljskem duhu in za medsebojne nesporazume ne potrebujeva kak?nih in?titucij, ki so v takih primerih ponavadi potrebne za anga?irat. Upam, da imate tudi ostali te vrste sre?o in prihranjeno marsikatero ?iv?nost.
Radio1 je meni najbolj trapast radio v dr?avi in ga ne poslu?am ve?. Premorejo tudi cca. 5 do 10 glasbenih izdelkov, ki jih vrtijo (so jih vrteli za ?asa mojega poslu?anja) ?ez cel bo?ji dan, v?asih celo zamenjajo njihov vrstni red.
Druga zadeva, ki me pa prav tako moti, ?e ne ?e bolj so pa poro?ila vsakih klin?evih 30 minut, KOT DA SO IZREDNE RAZMERE! WTF???
Poleg tega pa ?e veste kako pravijo; Dobra novica ni novica, slaba pa? je. (meh ?e zmeri nimamo smajlija, ki ven me?e kar je pomalcal).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cez 1 mesc pa s kucmo na glavi
Se moram pohvalit da sem od konca februarja z 1.2 Katrco prevozil 20000km. Eto zakaj LPG
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani