Tovornjak tik pred tem placujejo cestnino in zato je bil on se bol desno od osebnih vozil. V tistem trenutku glede na vozilo pred menoj nisem imel zadostne varnostne razdalje (ta je pri 70 kmh v dezju verjetno ze preko 50metrov) in on preckanju cestninske je to nekako nerealno, vsaj v takih sezonskih prometnih konicah, ker bi tisti zadaj znoreli!
Dans sem do?ivu (pre?ivu) pravo avtocestno psihiatri?no bolnico.
Se peljem popoldan preko CP Log pri Vrhniki in se peljemo lepo v koloni, vzporedno z nami na desnem pasu pa tovornjak-priklopnik. Ta tovornjak se je kar v trenutku odlo?il se vklju?it na desni vozni pas in voznik pred menoj pri?ne zavirat na polno (kako da nista tr?ila, mene ne vpra?at), no ampak ker sem sam opazil, da je zadeva neizbe?na in bom butnil vanj, prehitevalni pas pa je ?e zafilan (vozilo vzporedno z mano), poskusim zavirat, ampak je imel tisti spredaj veliko novej?e vozilo kot moja Clio-Katrca. Pa sem pri?el manevrirat z ro?no in izvedu totalno pirueto. Ne vem kako sem vse zgre?il, vklju?no z odbojnima ograjama. Se zaustavim, obrnjen v obratni smeri vo?nje. To mi je bila v trenutni situaciji edina re?itev, brez ?rtev in skrivljene plo?evine.
Se pa vpra?am; KAJ HUDI?A JE PO?EL TOVORNJAKAR MED TEM VKLJU?EVANJEM? Ker v nadaljevanju je stiskal ta svoj kamion cca. 120kmh in ko sem se mu pribli?al sem mu par zadev ...................................................
Posodobil telefon na win 10... Neke velke razlike ni, tipkovnica je mal posodoblena, ne rabi? ve? iskat ?umnikov, jih ?e ma? pri roki, par menijev je mal druga?nih, explorer (oz. Edge) mi je velik bolj u?e? kot prej, malo sta spremenjena pregledovalnika slik in glasbe. Dela pa ?e vedno ko ?us, brez kakr?ngakoli ?tekanja
Sent from Nokia Lumia 930
?e ti bo do pomagalo dojemat in odpisovat sms-je, potem je to super pridobitev.
U?eri pre?ivel super dan in osvojil ?e en gri?, ki mi je manjkal v zbirki, to je Ol?eva. Obenem si temeljito ogledal tudi Poto?ko zijalko. To jamo morate videt.
V?eraj osvojil novega dvatiso?aka in se v nadaljevanju premierno okopal v Rabeljskem jezeru.
Vmes pa eni francoski dru?inici bistveno polep?al/olaj?al njihov sestop v dolino in to s pomo?jo Katrce. Kasneje so dobili ?e navodila kaj si morajo v SLO tekom dopusta ?e ogledati oz. poskusiti.
Ja in to je seveda raj za radarjevce, ker voznik kot da je namerno zmeden s strani oblasti in ?e sploh ne ve to?no v katerem obmo?ju se nahaja, pa pelje neko srednjo hitrost recimo.
Zavil na Lom....polom. Kolone kreganja, hupanje, vrivanje, poljak kontra proti pumpi ker se je odlocil da gre najprej na pocitek in potem tankat....
Ravbarkomanda isto....kak kaos, notri po moje se vecje in samo naprej...
Pa smo na razdrtem zavili dol in sli na mali omv v senozecah. Edini in v senci na klopci mal posedel in popili, pes mal prosetal. Tak dober feeling da smo do crnega kala picili kar po prazni stari cesti.
Potem se zamislis, ali je vredno teh mogoce pol ure prej na vse bolj neznosni avtocesti z vinjeto?
JureS, ostali del do Kopra je meni stara ful okej, razen med Brezovico in Vrhniko, tam je pa obilo radarjev in pa folk ne zna vozit ter se vle?eeee tista pot do Vrhnke.
Tudi jaz se zelim motiti. Ampak glede na sahovsko narodno zavest in na naso
.... Je rezultat precej predvidljiv oz jasen.
Ampak enkrat bi lahko tudi na?i pokazali pirhe v pogajanjih in komunikaciji, EVNUHI FRDAMANI!
Kolega, ki obvlada zgodovino in nasploh veliko bere, mi je predlagal branje knjige; Hrvati v lu?i zgodovinske resnice. Ker preko te knjige naj bi potem bralec malo bolje dojel kdo se nahaja na na?i ju?ni meji. Predvidevam, da je veliko na temo NDH in podporo g. Adolfa ter podobne zadeve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Srhljivo branje;
http://www.moskisvet.com/clanek/novice/grozljiva-resnica-o-golem-otoku.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani