Skoči na vsebino
nakup avtomobila
Napisano

"Ne razumem!? Prodal bi ?estico ki ?e dobro ulaufana ni? Pri avtih novej?e ni nujno bolj?e, to ?e pri ?enskah ni (?eprav obstaja ve?ja verjetnost).

Moja macda ima 305 kKm pa je glih komaj ulaufana in mi bo kar te?ko spomladi, ko naj bi zapustila mojo gara?o."

Sej do enakega zaklju?ka sem pri?el tudi jaz; dobil bi par jurjev za njo a se vozim ?e vedno gospodsko v njej. Pa tudi kilometrov nima.

Aja, pa tudi filtra trdih delcev nima.Skratka, gremo naprej z istim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Kaj to pomeni "mnogo predrage"? Veliko jih ni, ker je razmeroma nov model ... jaz imam eno izmed prvih in je januar 2013... torej dve leti... Za tako je tezko pricakovati, da jo bo kdoo prodaja za 13, 14 ali 15 jurjev :) ... 

Pomeni, da sem jaz za leto in ?tiri mesece staro (136 konjsko)z full opremo dal takrat 15 jur?kov (zdraven sem dobil ?tiri nove pirelli gume). Imela je pa 42 jur?kov kilometrov. In ?e leto in pol je imela garancijo.

Na mobile.de je recimo ena rabljena z podobnimi kilometri kot takrat moja  (42000 kkm) letnik 01/2013, 175 konjska -19900?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Jaz sem tudi razmi?ljal o menjavi. In bolj ko sem gledal avte (se ve da rabljene) bolj me je minevala volja za kaj kupit.

Takoj bi vzel ta novo 6-ko karavan (rabljeno) samo so  mnogo predrage. Mislim, da je problem v tem, ker jih je zelo malo prodanih in posledi?no jih ni tudi rabljenih dosti.Moja 6-ka jih ima sedaj 160 tiso? prevo?enih in jo bom pa? ?e malo zguslal.

Potem pa ?e po?akat, da jim pade konkretno cena.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Vozil sem pasata in je res komot vo?nja samo meni je premalo ?portna. Pa tudi oblika meni ni v?e?.

Sem pa ravno ta vikend gledal po tv test nove 6-ke. Primerjali so jo z Mondeom, ki naj bi jim bil referenca glede vo?nje.

In ga je mazda premagala tako po ?portni vo?nji kot po porabi pri ful brzini. Edino mondeo naj bi bil bolj uglajen oz. bolj udoben pri vo?nji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OGLAS NA MOBILE.DE
Napisano

Jaz bi ga prijavil.Leon Kralj pa angle?.Ha,ha.Pa ?e to mi ni jasno;pla?aj preko e-baya in ko dobi? avto (svetega nikoli) ti bodo trgali denar in ga nakazali? Kaj ni na e-bayu tako, da ti denar takoj tr?ejo in ne, ko robo dobi??

Jaz sem pred par dnevi dobil tudi mail, ki naj bi bil  iz nem?ije ( in tudi ta je bil z slovenskim imenom), da mi je robo kao poslal, pa tudi to?no ceno zdraven?? in zraven je pripopal  kao link kaj naj bi kupil.Nobene robe nisem naro?al iz nem?ije.

No, takoj drugi dan sem dobil "slovenski mail" od pravega lastnika da naj povezave nikar ne odpiram in da je nekdo izrabil njegovo ime in sedaj raziskujejo,kdo naj bi to bil.

Jaz pravim, ?e ti ne dovolijo, da pride? po avto sam, ga pla?a? in odpelje? ve?, da je ?isti nateg.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pepsi cola 1.5 l; minus 50%
Napisano

Baje je to en sam cuker oz. cuker na kvadrat, tako da h?erki tega niti ne dovolim pit, Cockta je verjetno malo manj kemije noter in ji jo v?asih kupim, teh dveh pa ne. 

Enako. ?eprav za kak?en rojstni dan se pregre?imo in je cola na mizi.Sem pa sli?al, da je vsaj navaden cuker v coca coli in ne tej novodobni nadomestki cukra, ki so ?iva kemija in so bili pred leti ?e prepovedani v prehrambeni industriji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sodelavec je imel zadnje tri avtomobile golfe dizel, zmeraj je kupil novega. Pri zadnjem (dve leti star) so mu menjali ?e ?obe, EGR ventil in ne vem kaj ?e. Dal oglas da prodaja - prodal ga je v ?tirih urah! :o

?el in kupil novo Mazdo 3 2.0 bencin :rispekt:  :danzoman:  :D

Kolega je imel Mazdo 6 136 konjsko diesel(1. generacije), pa je kupil Hondo, pa ga je stalno  nekaj zafrkavala  pa je kupil novega golfa 6 benzinarja, pa mu je pri 42000 km zaribala ma?ina...

Pa pravi vedno ko me vidi, da je bila Mazda njegov najbolj?i avto  in da mu je ?al, da jo je prodal.

Pa bo ?el spet na Mazdo.Pravi, da je bila mazda najbolj?i avto, kar jih je kdarkoli imel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ugotovil,da mi sedaj BC  kar za 1 liter/100 ka?e preve? .Ko je kazalec na tri ?etrt rezervoarja ka?e ?e domet 0.

Kako je mo?no, da se je tako raz?telal, ko pa mi je kazal v nulo to?no po tem, ko sem ga pred leti nastavil v nulo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim, da lahko po?ljejo gor

vsakega malo bolj?ega srednje?olca pa bo ?e doktor znanosti za ?iviljo.

Vsaj angle?ko bo znal.

Pri njenem opisu mi je bila najbolj?a oznaka ta, da je bila njena angle??ina sicer foneti?no malo bolj?a samo kaj, ko verjetno ni vedela, kaj sploh govori.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kon?no so jo postavili tja, kamor spada.Ni nobene fou?ije samo za glavo se lahko dr?imo, kdo nas je vodil.

V Evropi pa? ni nakladanja kot v na?em parlamentu-na konkretno vpra?anje- konkreten odgovor.Enostavno kot pasulj.

Seveda, ?e sploh ve?, kaj so te vpra?ali.

Brez prodajanja megle.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

Meni ta "svetovni nogomet" pa tudi ves ostali "evropski"  ni ve? nikakr?en ?port ( vsekakor ni ve? lep) ampak en navaden biznis.

To se pa za?ne pri igralcih tam pri enih 11-ih letih, ko je konec vsega lepega in stopijo na plano "le?inari" in pokvarijo vse skupaj.

Tudi pri ko?arki je popolnoma isto-to sem ob?util sam pri sinu.

Se res bolj izpla?a ogledati kak?en dober film ali poslu?ati dobro muziko (kolikor je je sploh ?e ostalo) ob tak?nih mega dogodkih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

A je kdo v svoji ob?ini opazil kak plakat, ali pa dobil domov letak od Cerarja? Zdi se mi kot da je edini ki ni? ne ogla?uje...

Pa tudi ni? konkretnega ne obljublja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.