Veliki lovec Janez je povabil prijatelje v gostilno, da jim pokaže svoje trofeje. Pijače je bilo kot ponavadi dovolj in so se začeli hvaliti kdo je večji in boljši lovec. Janez je predlagal da bo z zavezanimi očmi po krznu uganil vrsto živali, po luknji pa tip orožja, ki jo je zadelo, seveda bo sledila runda pijace.
Res pred njega postavijo prvo trofejo. Janez potipa in pravi "Medved!", otipa strelno rano: "Winchester, kalibra 308!"
Imel je prav in dobi stavo. Tako je vsak lovec privlekel kakšno svojo trofejo in Janez je uganjeval celo noč: "Srna!" Otipa luknjo: "Magnum, 9 mm!" In tako dolgo v noč.
Zjutraj se doma zbudi, se pogleda v ogledalo in opazi da ima plavo oko.
Obrne se k ženi in pravi: "Res da sem veliko popil, ampak če bi se stepli bi se sigurno spomnil. Le od kje imam to modrico?"
"Od mene!" pravi žena: "Prišel si nabrkljan domov, me prijel za ta malo, porinil prst not in glasno zakričal: "Dihur, ubit s sekiro!"
Babica teži dedku in na vsak način hoče, da jo nategne!
Pa reče: "No, dedi, nategni me!!!"
Nekaj časa se dedek še upira, potem pa le privoli. Postavi se ob zid in spusti hlače ... Babica vzame zalet in se zakadi v dobri veri, kako se bo nasadila na dedka.
Tik preden pa babica skoči nanj, se pa dedek umakne in babica seveda z vso silo trešči v zid.
Dedek pa se zareži in reče: "Mater sem te nategnu!!!"
The lesbians next door asked me what I would like for my birthday.
I was quite surprised when they gave me a Rolex.
It was very nice of them, but I think they misunderstood me when I said, "I wanna watch."
Dva tipa gresta v igralnico in se postavita pred ruleto. Ker se nista mogla odločiti, na katero številko naj stavita, se enemu posveti ideja:
- "Kolikokrat na teden seksaš?"
- "Petkrat."
- "Ok, jaz pa osemkrat."
Seštejeta števili in stavita na trinajst. Kolo se vrti in vrti in ustavi na dvojki. Po mučni tišini eden reče:
- "A vidiš, če bi govorila po pravici, bi bila zdaj bogata..."
Janez zagleda Micko v kopalnici, ko ravno stopi izpod tuša. Pristopil k njej in s prstom pritisne njeno prsno bradavičko.
- "Kaj pa to pomeni?" je vprašala.
- "Zvonim!"
- "In zakaj?"
- "Spodaj stoji nekdo, ki bi želel vstopiti..."
Jah, veš, če je kakšna luštna pa mlada, se slika dobro izostri. Pri tebi pa... Koga drugega mogoče kaj bolj navdušiš, mene pa ne prevzame kaj dosti misel nate, potem pa tudi slika ni najbolj ostra. Mogoče bo za take primere res počasi treba očala...
Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm prou preuč vsega tega...
Italijanska vojska ima vaje, letajo pa nad Slovenijo? Ali pa še niso ugotovili, da je Rupnikova linija zgodovina in da se je meja premaknila? Ali pa bi radi premaknili mejo nazaj na "Rapalsko mejo", kot Rusi v Ukrajini - zdaj je prilika...
Sicer pa - saj tudi Giro di Italija kroži čez Slovenijo...
pred 7 urami je Alex napisal:
Baje, da so Italijani. Tudi nad koprom se radi vozijo zadnje dni.
Nam pa že dva dni brenčijo nad glavami neka vojaška letala. Sicer nisem ekspert ampak toliko se pa spoznam, da vem, da takih Slovenska vojska nima. Mogoče kdo ve, kaj se dogaja?
Moški vstopi v banko in se postavi v vrsto. Ko pride na vrsto, povleče pištolo in prične z ropom.
Da bi se prepričal, da za seboj ne bi pustil kakih prič, se obrne in možakarja za seboj v vrsti vpraša: - -- "Ali si me videl ropati banko?"
Moški ogovori:
- "Da".
Ropar mu nameri pištolo v glavo in... BANG!... ga ustreli, da se mrtev zgrudi.
Ropar hitro stopi do naslednjega v vrsti in tudi njega vpraša:
- "Ali si me videl ropati banko?"
Ta pa mirno odgovori:
- "Ne, te je pa videla moja tašča, ki sedi v avtu čez cesto..."
Nočni čezoceanski polet.
Trije "toplovodarji" sedijo skupaj v srednji vrsti, pa reče eden:
- "Joj prjatla, nad oblaki smo, dejta me!"
Pa onadva:
- "Ne, kaj ne vidiš, polno ljudi, pa še stevardesa dežura"
Pa spet on:
- "Proosim, saj vsi spijo, stevardesa tudi. Poglejta!" Pa pomaha z roko in nežno pokliče:
- "Stevardesa, en kozarček vode, prosim!"
Nič. Vsi spijo. Pa jima reče:
- "No vidita, prooosim, dejta me".
Ja kaj sta pa hotela, z veseljem sta se ga lotila....
Zjutraj prižgejo luči, stevardesa naredi obhod po letalu in vidi možakarja, ki drgeta od mraza.
- "Joj gospod, kako pa vas zebe. Zakaj me pa niste poklicali, da vam prinesem še kakšno odejo?"
Pa ji drgetajoči možakar odgovori:
- "Nisem nor, da vas prosim za karkoli, kaj šele odejo. Tam spredaj je en potnik prijazno prosil le za kozarec vode, pa sta ga takoj naskočila dva tipa in ga obdelovala skoraj celo noč."
Se pogovarjata Fata in Micka, pa debata nanese tudi na sex.
Micka: "Ti, Fata, kako to, da ti toliko seksaš?"
Fata: "Pa, kažem Muji, da je poskupio šečer. Kaže Muje: jebe se mi. Pa, jebe se i meni. Pa se jebemo. Pa kažem Muji, da je poskupio bencin. Kaže Mujo: jebe se mi. Pa, jebe se i meni. Pa se jebemo. Pa kažem muji, da je poskupila struja. Kaže Mujo: jebe se mi. Pa jebe se i meni, pa se jebemo..."
Si misli Micka, to si pa splača zapomniti. Pride domov in reče Janezu: "Sladkor se je podražil."
Prijateljici se pripravljata na zabavo v planinski koči polni fantov. Ko se približata koči, ena izmed njiju reče:
- "Joj, saj ti nimaš pod plaščem sploh ničesar oblečenega!"
Pa ji odvrne prijateljica:
- "Seveda ne. A si ti kdaj vtakneš čepe v ušesa, ko greš na koncert?"
V Novem mestu so se bojda zelo razmnožili golobi. Ker so bili precejšna nadloga, je župan razpisal 10.000 eur nagrade tistemu, ki bi jih pospravil.
K županu pride en tip s kletko, v kateri je imel roza goloba. Odpre okno in kletko in spusti goloba ven. Ta se dvigne visoko v zrak, za njim se pa zberejo vsi mestni golobi v veliko jato in odletijo za vekomaj.
Vsi so navdušeni, seveda tip pokasira nagrado pa še expres kavo mu je tajnica prinesla. Ko je odhajal, ga je župan čisto potihem vprašal: "A imaš morda kakšnega roza cigana?"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Veliki lovec Janez je povabil prijatelje v gostilno, da jim pokaže svoje trofeje. Pijače je bilo kot ponavadi dovolj in so se začeli hvaliti kdo je večji in boljši lovec. Janez je predlagal da bo z zavezanimi očmi po krznu uganil vrsto živali, po luknji pa tip orožja, ki jo je zadelo, seveda bo sledila runda pijace.
Res pred njega postavijo prvo trofejo. Janez potipa in pravi "Medved!", otipa strelno rano: "Winchester, kalibra 308!"
Imel je prav in dobi stavo. Tako je vsak lovec privlekel kakšno svojo trofejo in Janez je uganjeval celo noč: "Srna!" Otipa luknjo: "Magnum, 9 mm!" In tako dolgo v noč.
Zjutraj se doma zbudi, se pogleda v ogledalo in opazi da ima plavo oko.
Obrne se k ženi in pravi: "Res da sem veliko popil, ampak če bi se stepli bi se sigurno spomnil. Le od kje imam to modrico?"
"Od mene!" pravi žena: "Prišel si nabrkljan domov, me prijel za ta malo, porinil prst not in glasno zakričal: "Dihur, ubit s sekiro!"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani