Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

@Tilen5 sorry za vprašanje, ampak ker letnik si? Ker, ko si enkrat čez 45-50 let je na srček treba dodatno merkat in ni zdravo se tolk naprezat. 

Čist praktičen primer. Družinski prijatelj je za odhod v penzion dobil specialko. Imel kolega, ki je bil tudi nekoliko penzionist ampak bivši tekmovalni kolesar. ene 5 let sta šopala z bicikli na polno vse povsod, dokler ni enkrat prjatu nesrečno zataknil zadnje kolo od kolega in precej hudo padel, da je odprlo celo čelado in takrat je nehal.

Par let po tem, ko še ni dopolnil 70 let so ugotovili, da ima hude težave s srcem in je na pacemakerju zdaj že kar nekaj let. V 5 letih, ko se je tolk preteral je enostavno uničil srce, zato vseeno jaz bicikel smatram le kot razvedrilo in ne stvar, s katero bi lovil neke dosežke. Uživam na njem in pustim le tolk obremenitve, da mi srce še zdravo deluje v ustreznih "obratih".

Velja tud za ostal, fantje niste več v 20-ih in 30-ih tako, da pamet v roke in ne se preterat preveč - ni vredno in ne pomeni nič, sam probleme lahko imaš kasneje.

Maja jih bom imel 13 majn kot 50

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je Alex napisal:

Kakšno vreme je zadnje čase. Ko misliš, da bo po dežju posijalo sonce, se pojavi - še močnejši dež. Tako, da lahko samo malo pobrišem kolo.🙄

Sem pa danes, ko sem imel čas nanesel keramični premaz na okvir. Bo vsaj blato lažje očistit. 

Katastrofa res, zadnjić bil na kolesu  9 marca
image.png

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Ja, vem da ni dobro bit vsak dan na kolesu. Bom takrat več plaval pa bo. 

Bo poleti potrebno it prej od doma, ker če ne, me bo ujela vročina. 

Jah to je vredu, al pa zvečer ko se ohladi,..jaz sem tudi že pi 36 stopinjah gonil gor na Vojkovo,..je blo blizu da izdahnem tam sred hriba 🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano (urejeno)

od 1:05 minute naprej ko se začne komad, posebi drug del mi je cool, fant kar obvlada bobnanje

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Računaj če maš dobro povprečno(23km/h plus) boš delal 10km na ene 30min. Sam toliko, da si splaniraš vse superca. Se pa priporoča tudi kak dan brez kolesa za regeneracijo.

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 15 minutami je Slivka napisal:

Ne se sekirat, Ferrarijeva ekipa je močna in z veliko tovrstnimi izkušnjami - bodo že med tekmo uredili, da bo končal na sedmem mestu...

To vlogo je zadaje čase bolj Mercedes prevzel :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Dallas je šel iz "WIN NOW CHAMPIONSHIP(po besedah lastnik in GM-ja)" po Luka trejdu, do tega, da bodo zgleda morali predajat tekme, ker imajo tolk poškodovanih, da po pravilih ne bodo smeli tekem igrat 🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Lance stroll se ni raztreščil oa je bil celo 6ti? WDC bo letos sam da newey naredi kako posodobitev dirkalnika.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 1 minuto je g.Wankel napisal:

Prav za kite ne vem. Verjetno pa na teh GSM klinikah, pride okrog 70-80€ menjava :) 

Sem gledal pol kit na amazon, sam majo neke pripobe na samo kvaliteto baterije

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.