Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

A je kdo pri telekomu pa je imel kak starejši njihov paket? A vam se že zamenjal z novejšimi pa povišali hitrost? To naj bi z 1.11 naredili.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 35 minutami je Slivka napisal:

Lahko ti najdeš pravo lopato, ma preden mene najdeš u teh hribih, te bo že vse minilo...

Tebe najdit je pa ja enostavno...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Še 11 dni, pa mam okroglih 20 let na forumu. Se pravi sem tudi 20 let na Mazdah.

Jebemu - star sem ratal... sej zdaj me ma, da bi tale post prestavil v jamralnik. :nevem:

Kia ni več aktualna ? 1.1.2025 se bliža takrat bo vsega konec.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Prvi novembe je letos v Vipavi precej bol topel kot lani. lani smo bili na pokopališču v bundici in kabi, letos bomo pa v krathih rokavih :)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano

Jaz mam GENI pa mam samo prikaz porabe moči(oziroma ne znam pogledat 15minutno porabo 🙃),.. so mi pa iz 6kw mi dali na 4.8kw., po porabi sem nekje tam tam z Septembrom, me zanima kaka bo razlika pri ceni.

image.png

image.png

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ta vikend je bil res močen,..praktično brez napake. Men je bolj všeš kako se max pa noris klestita haha

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.