Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 19 minutami je godlike napisal:

Za korono?

Nikoli nič nisem dobil.

Pa če prav vem, zdravila dobijo težki primeri v bolnici. Tam pa si seveda testiran.

Pa če se vrnem k trenušnim, tudi tam te ob hospitalizaciji stestirajo na vrsto 😉

Za ono na školjki😂

Ni fajn, da dehidriraš... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Ju3 gremo hribolazit nekje v bližini Čepovana, da se prijavim tule lokalnim oblastem. :)

Pazi, ko boš tam, tam je pozdrav z lopato.... 😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Res se norce delajo.... 

Jaz sem pa po težkih pogovorih z cenilko, dokazovanjih in dokumentacijo komaj iztržil 3k€ za škodo pred dvema mescema za izliv vode..... 🥴😵‍💫🫣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 minutami je Shrek napisal:

Čaki čaki. Na busu imam v prvi šipi nitke in ogrevanje. Neoriginalno steklo tega nima. Zakaj bi dal neoriginalno steklo? 

Seveda bo tudi neoriginal to imel, ko bo šlo tako daleč brez skrbi, saj mora imeti, če ima original tako... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mislim, da bo kmalo prišlo do tega, da bodo vse ne original zadostovale za vgradnjo, ker so tako ali tako homolo... in zadostujejo vgradnji.... :nevem:

Bo tako kot pri javnem razpisu, najceneje na trgu bo dobilo prednost.... :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolikor se spomnil je že enkrat napisal, da se je vse prej dogovoril a je nekje prišlo do kratkega stika in so mu dali notri neoriginal.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Želeli ste, pojejte...

Če bi ljudje gledali, kaj dajo vase, bi 'naravna selekcija' vse to rešila. Tako pa ljudje gledajo, kaj je najcenejše. In Slovenski čebelarji propadajo, ker s ceno 14,50€ za kilogram ne morejo konkurirati Sparu, ki prodaja med po 6,10€ za kilogram.

Nepoznavalci pa rečejo samo 'med je med, tak ali drugačen' in nimajo pojma, kaj so pogoltnili. In velikokrat je mogoče boljše, da ne vedo, kaj so pogoltnili...

Pa ni samo pri medu tak trend, tudi drugod je enako. Ko bi ljudje vedeli, kaj vse je v hrenovkah... Ma, pustmo stat, pustmo stat...

Kaj ga še nisi prodaw? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Ja sej, kako sem pa pol dobil reklamo za penis enlarger? Kaj mi v gate gleda al kaj? 😜

Aha jaz tudi, očitno ve koliko si star.... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna elektronika
Napisano
pred 47 minutami je NevLado napisal:

tako, zato jst pravm da 3/4 ljudi še vedno ne rabi OLED-a, ker gleda zvečer jokerja na rtvslo pa 2 filma na teden na kino

Sem spadam pa jaz.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.