ne grem stran z moje fender stratocaster, letnik 84
sicer pa, ?im vidm firmo, ki kopira priznane prozvajalce kitar, npr. fender, gibson, ibanez, niti no?m n? o tem sli?at, ?eprov verjamem, da ji ni? ne manjka
tole ta zadnje bi lahko tud pri nas uvedli...itak ma Cerkev polno dnarja..jst bi jim ?e poklju?ke gozdove uzeu, k ta les u Avstrijo vozjo, mi pa pol nazaj odkupujemo "na?" les. Narobe svet...
jst sm za, sej, Jo?a, ?e si res rezerviru na moj ime, kot je blo re?eno, lohk jst pokli?em pa sam potrdim nek termin po dogovoru. Tok si ?e upam Sicer sm pa za termin nekje sredi marca, morm do takrat sanirat na?et gle?enj dans sm bil totaln kripl, gre pa na bolj?e
se strinjam s predhodniki, fajn je blo mal razmigat mi?ice. Sem za pobudo, da se ve?krat organizira take ?portne aktivnosti, vsaj za ta ?as, dokler je zima
za mano so 4 dnevi smu?anja v Italiji na Zoncolanu..snega sicer za vzorec, proge speglane u nulo, glih prov pomrznjene..nobene gu?ve, karte po 22eur..?e bi blo lep?, bi blo ?e ki?ast
prebral zgoraj napisano in z veseljem doniram par 10eur. Ko boste dolo?ili za koga gre denar, ga bom tudi nakazal. Sicer pa vse pohvale za idejo, samo ?e speljat je treba in nekoga bomo vsaj malo osre?ili
Slovenci smo o?itno v zadnjem trenutku spregledali...volili pozitivne obraze z vizijo za naprej, zaostali so pa tisti negativci, ki se samo s preteklostjo ukvarjajo (in sodnijo )..Bravo Zoki
Ne vem, ?e je bilo tole ?e kdaj obljavljeno tule..je pa zelo zanimiv blog Mitje Kunstlja, ki vas ne bo pustil ravnodu?ne..vzemite si ?as, boste zvedel marsikatero prikrito resnico, sploh o Janezu Jan?i..
vsak dan se 2x peljem mimo Torovega in ve?krat vidim podobno situacijo. ?e ne drugega, se kreteni ustavljajo na cestnini in ?akajo, da jim kdo zara?una cestnino - seveda so brez vinjete Nadzor cestnin na tem delu sem pa v ?asu turisti?ne sezone videl samo dvakrat
nism preprican,da bo tole delovalo,ker najbrz nimas v prikoli elektrobloka,mas direkt iz 220v na 12v.pri mojem kamperju je tko narejen,da ta EBL prejema strom ali od zunaj 220v ali od alternatorja motorja,kateri potem polni bivalni ali motorni acu.na bivalnega imam potem vezan se inverter 220v ter elektro panel,kjer so vse varovalke in stikala,ter seveda indikatorje napolnjenosti itd
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ne grem stran z moje fender stratocaster, letnik 84
sicer pa, ?im vidm firmo, ki kopira priznane prozvajalce kitar, npr. fender, gibson, ibanez, niti no?m n? o tem sli?at, ?eprov verjamem, da ji ni? ne manjka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani