Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Imam slabe izkušnje z Nokio Androidno

O kteri nokii je govora? Sprašujem zato, ker sem že parkrat pogledoval po nakupu android nokie, ampak sem zmeraj vzel potem nekaj drugega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

@Boss: akumulator naceloma nebi smel trpet, kolk vem pri start stopih uporablja kapacitor,znan kot iEloop, ravno zaradi tega. Drgac pa rocno simulirat te dogodke je jeba, tedi k hoces, se pac ne bo ugasnu xD Po mojem se pa ne sekiri prevec, na AC pr 150 ti ne bo ugasnu ..  ce ti pa v kriziscu kdaj pa kdaj kdo potrobi, se pa ne prevec sekirat. Vazno je, da ves da ne zajebavas soudelezencev v prometu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ja, probleme imajo izključno samo tisti z ročnim menjalnikom. Zato pa jst pa Jest uživama v tem, ker dejansko maš nadzor kdaj se start stop aktivira z močjo pritiska na premzo.

V ročnem menjalniku je to dejansko bedarija, sem imel pri prejšni šestki CD150 letnik 2015 iste probleme. Nerad pa sem stal na sklopki, ker seveda vemo, da to ni dobro za avto, pa se mi je parkrat zgodilo, da se je zalotu v medfazi, in je potrebno počakat sekundo ali dve, da se spet užge.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jst bi z ocenami do kdaj bo konec te evforije mal po?akal ... ?e virus mutira ... smo spet na za?etku.

Zanimivo ?tivo v tem trenutku je, kak se je ?panska gripa odvijala, furala se je okol po svetu in pusto?ila ve? kot leto dni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kdo se je smejal? Mene je groza ?e en mesnc, najte?je je, ko ?e prej ve?, da se bo enak vzorec kot na kitajskem, italiji ... kjerkoli po svetu, dejansko pojavu tudi pri nas, pa sam ne more? nardit ni?, oz. lahko ne grem v trgovino delat ?e ve? gu?ve. Za zdaj mi uspeva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tvegan poklic? No ja ... ja je biu, v osmdesetih letih oz. ?e prej ... zdejle pa dosti manj v avto ?portu :P Mesec nazaj se je Tanak razletu pri 180 km/h v WRC avto kotalka voznik pa sovoznik pa ven stopla nepo?kodovana.

Koliko denarja prinese? Si predstavlam, da karte za F1 niso tko poceni, sponzorji pa tut veliko dajo na reklamo, tak da ... po mojem prinese kar veliko :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.