Skoči na vsebino
Kava
Napisano

@Nejc1986 priznaj, da si Guinessa razpenil... :)

Ker ne kofetkam, sem imel pa prejle drugi konkretnejši obrok hrane. Ampak, slabo prijemlje, bo treba nekaj za kosilo pripravit... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, to je bila pa tudi moja želja pa so mi prej bicikl spizdl! :(

Sem imel načrt za en cel dan in samo s kolesom! Cela trasa bi zajemala štart od doma-->Kranjska-->Vršič-->Trenta-->Nova Gorica. Dobr se nažret, vlak in domov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes pa dan, kot se (ne) zagre! :D

Dopoldan se odpravim po jeklenko plina! Se odpravim do Lancie, hočem vžgati, sklopka pade do podna! WTF??? Pogledam v drobovje, menjalnik moker. Crknu cilinder: OK! Grem po drugo jeklenko, doma jo inštaliram. Naročim cilinder za sklopko, pride v torek.

Tamau biciklira naokrog, kosilo, po kosilu se odpravi s kolesom ven še 1x. Še predno je odšel, je nazaj. Počila prednja guma... :( WTF??? Kako??? pogledam, hja, obe sta prazni, ne samo sprednja. Rukni v kot v garažo. Bom popravljal, ko me bo prijelo.

Me vse mine. POkličem rentaženabajk.press in grem na drugi hrib do svojega DESUS-a. Vsaj to je šlo gladko. Ju3 pa naprej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Iz Besnice na Javor imaš samo na začetku, ko zaviješ z glavne ceste, kratek in strm vzpon. Potem se mi zdi pa precej "položno" naprej. Ali pa od tu malo naprej, na Prežganje, skozi spodnji del vasi, ja, tudi za avto ubija tisti vzpon. :)  Po tej krajši poti sem šel samo 1x domov s kolesom. Drugače pa raje vedno okoli. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Luštno!

Jaz sem pa vedno, ko sem šel iz LJ na dolenjsko ali v Belo krajino, sekal iz Podlipoglava na Repče in potem Grosuplje. Mater ubija tisti kratki in pokončni klanec na Repče...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano

Od lani, nova Willager, z B&S agregatom. BP! In napram sosedovi Makiti, z identičnim agregatom, porabi precej manj. Ni mi jasno, kako to. Je pa moja samohodna. Olje menjam 2x v sezoni, za letos sem jo pa že poservisiral za začetek, novo olje, svečka in zračni filter. Stroška, z nakupom materiala, cca 20+€. Od tega je olja za 3x menjat in ročna črpalka za olje za večkratno uporabo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 16 urami je Alex napisal:

vegetarijanec?...vegan?🤔

Vegan! Zelo imam rad veganski burger s slanino! :D

Ah kje, daleč od katerekoli vege varijante! Raznovrstno. Občudujem pa razne jedi na žlico! To mi je zakon, pa poštena kajla kruha zraven! 👍 Sladice so pa šibka točka... :) V glavnem, pri nas radi jemo. Ribe imamo pa tudi zelo zelo radi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Je jeba, k ovreme preseneti! Bi za tole prehodno obdobje moral imeti v avtu/kombiju 2kpl gum, da na parkingu premečeš, ko je treba :D

@Z M A J, moja ženka tudi te dni koristi lanski dopust z namenom ,da bi vrtičkala. Tak opa sneg šafla... :D:D:D

Popravljeno od Damijani
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Te male petarde! Vsaj približno kot včasih GT avtomobili! Pa še atmosferc bo :)

@Bini, vedno za druženje! Moram pa priznati, da mi žar pošteno smrdi. Občudujem ljudi, ki poleti lahko dnevno jedo zadeve z žara!

Popravljeno od Damijani
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jup, konec je z njim, ker se podira. So ga majstri tako vrhunsko sezidali, da ga je letos čisto razgnalo. Sezidan z navadno opeko, povsod voda zatekala, zmrzal ga je razgnala, kurišče obloženo s stiroporjem... :D:D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.