Moj Focus Jam 2019 ma spredi 2.5 zadi pa 2.3 tovarniško. večina non mulet AM in enduro 29'' majo spredi širše. mislim da do 2.5''
js sm sicer šou iz 29 col na 27,5, ker je pri spustih bolj okreten od 29ke. Je bil pa v originalu gor Schwalbe Noby Nic spredi 2.35, zadi 2.25. Zdej pa testiram od Schwalbeja Rock Razor, sicer sredi in zadi 2.35, pa da vidmo, baje so odlične pri vzponih po kakem bolj grobem makedamu, ki ostale spodkopavajo
To je zgolj in samo zato, ker avtomobile ne dizajnirajo uporabniki ampak ekonomisti. Virtualni gumbi na ekranu so pač cenejši kot mehanski. Volvo je recimo imel tud po 90 gumbov na armaturki, ker je seveda skrajnost v nasprotni smeri z zaslonom v Tesli. Obe rešitvi sta slabi in dejansko ima Mazda verjetno najboljši pristop, kjer so vse pomembne zadeve klasični gumbi, ostalo manj pomembno pa zaslon.
pa še zaslon lahk upravljaš prek enga gumba pri Audiju so pa to ukinli, pa se njihovi uporabniki full pritužujejo, da to pogrešajo
Ja, tudi mi smo se danes pekli, ko smo delali drva, sonce je pa žgalo na polno. Smo taki kot zasmojeni polpeti...
Aja, no, mogoče bi kdo pomislil, da to bolj paše v jamralnik, ampak jaz sem se hotel pohvalit, da smo v teh hribih zelo napredni in vsaj kakšnih 50 let pred Ljubljano in podobno nerazvitimi kraji v Sloveniji. Zakaj? Ostala Slovenija šele premišljuje, kako bi zmanjšali odvisnost od Ruskega plina - mi pa Ruskega plina sploh ne uporabljamo... A smo napredni al ja? Cela Slovenija se lahko zgleduje po nam!
hahaha, nisem savinjčan, sem pa vsak delavnik v savinjski
Lepi konci ane? 😂
Ko je ze bla lih debata o gumah, na gorcu zamenju Schwalbejeve Noby Nic za Schwalbejeve Rock Razor, prvi obcutki po asfaltu presenetljivi, teren je se treba stestirat 🙂
Kaj pa tole moje pretvarjanje, če sem ugotovil razmerje med 2.2 in 2.1, ter da iz tega sklepam koliko bo potem manj pri 1,6 širine, je to pravi način za izračun?
najboljš je res tak kot je Bini reku, obseg zmerit pa pretvorit v milimetre pa tisto cifro vpišeš v števec
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani