Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 17 urami je Slivka napisal:

Pa ne za Balkanski trg. Sem jo kupil, pripeljal domov, jutri ti jo lahko poslikam. Narejena v Romuniji.

Mogoce hoby program? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Mi je uspelo skuriti fleksrco. Pa sem se lotil iskat novo. In je bila kar pestra izbira:

- InterDiskont (made in China)

- Black & Decker (made in China)

- Bosch (made in China)

- Iskra (made in China)

- DeWalt (made in China)

- LUX tools (made in China)

- Metabo (made in China)

- Makita (made in Romania)

Bemtiš, kam smo prišli. Da je Romunska roba med kvalitetnejšim, kar lahko dobiš. Počasi bom prišel do Dacie...

Profi varianta Makite je made in Japan 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 3 minutami je TBA napisal:

Sej mogoč ma e-jeka, to pa pol leti gor. Na vrgu pa upaš da majo kak frej šteker za filat.

Heh, se un ko je mel strom je komi prlezu gor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 minutami je TBA napisal:

Ko sem šel na goro oljko po tem ko so cesto zrihtal sem vsak meter klel.

ja, ne govor, tam so naredl katastrofo s tem makedamom, ki so ga nanovo nasul....

Čeprav ok, na Oljko mi je še Nobby nic kolkr tolk ok grabu, tam pa tam je res mal spodkopalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 5 minutami je Slivka napisal:

Pridem do naše petke, parkirane pred Merkurjem in:

IMG_20220914_104516258.jpg

IMG_20220914_104540007.jpg

In kaj naj zdaj, v jok pa na drevo pa štrik s seboj pa po štriku dol...

Normalno, da se je '3,14'zda odpeljal brez da bi pustil podatke...

Lopato uporab 🤬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 20 urami je TBA napisal:

Kaj pa magic mary? Sicer so bol za v blat. Grob makadam je kr je%#

teh še pa nisem probu. Je jeba ja... zadnji kilometer pa pol Uršlje gore...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 16 urami je TBA napisal:

Moj Focus Jam 2019 ma spredi 2.5 zadi pa 2.3 tovarniško. večina non mulet AM in enduro 29'' majo spredi širše. mislim da do 2.5''

js sm sicer šou iz 29 col na 27,5, ker je pri spustih bolj okreten od 29ke. Je bil pa v originalu gor Schwalbe Noby Nic spredi 2.35, zadi 2.25. Zdej pa testiram od Schwalbeja Rock Razor, sicer sredi in zadi 2.35, pa da vidmo, baje so odlične pri vzponih po kakem bolj grobem makedamu, ki ostale spodkopavajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)
pred 11 urami je Boss napisal:

To je zgolj in samo zato, ker avtomobile ne dizajnirajo uporabniki ampak ekonomisti. Virtualni gumbi na ekranu so pač cenejši kot mehanski. Volvo je recimo imel tud po 90 gumbov na armaturki, ker je seveda skrajnost v nasprotni smeri z zaslonom v Tesli. Obe rešitvi sta slabi in dejansko ima Mazda verjetno najboljši pristop, kjer so vse pomembne zadeve klasični gumbi, ostalo manj pomembno pa zaslon. 

pa še zaslon lahk upravljaš prek enga gumba :) pri Audiju so pa to ukinli, pa se njihovi uporabniki full pritužujejo, da to pogrešajo

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 urami je Boss napisal:

Tole je za pogledat... joj zakaj nisem mlajši, ker bi kar probal kaj takega. aja pa od 14 minute je ta boljši del.

to je to! 🥰💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Škoda Enyaq iV 80
Napisano
dne 19. 8. 2022 ob 8:12 je Jest napisal:

Meni se pa ravno tisto pod pokrovom dopade… Navor tak, da se lahko skrije vsak dizel ali turbobencinar ;) …

v to sploh ne dvomim, sam če hočeš it pa kam dlje na dopust, pa da bom čaku, da se men avto napolne pa hvala lepa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 15 urami je Slivka napisal:

Ja, tudi mi smo se danes pekli, ko smo delali drva, sonce je pa žgalo na polno. Smo taki kot zasmojeni polpeti...

Aja, no, mogoče bi kdo pomislil, da to bolj paše v jamralnik, ampak jaz sem se hotel pohvalit, da smo v teh hribih zelo napredni in vsaj kakšnih 50 let pred Ljubljano in podobno nerazvitimi kraji v Sloveniji. Zakaj? Ostala Slovenija šele premišljuje, kako bi zmanjšali odvisnost od Ruskega plina - mi pa Ruskega plina sploh ne uporabljamo... A smo napredni al ja? Cela Slovenija se lahko zgleduje po nam!

Tut mi smo se vedno na drvah 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je TBA napisal:

hahaha, nisem savinjčan, sem pa vsak delavnik v savinjski

Lepi konci ane? 😂 

Ko je ze bla lih debata o gumah, na gorcu zamenju Schwalbejeve Noby Nic za Schwalbejeve Rock Razor, prvi obcutki po asfaltu presenetljivi, teren je se treba stestirat 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je robertk6 napisal:

Najbolje je kupiti Garmina dodati senzor na kolo in imaš vse automatsko , vse sam izračuna . Če imaš 2 kolesa narediš 2 profila za kolo in je to to.

To je pa naboljsa opcija. Tak da je kolkr tolk ga dobis rabljenega tam med 100 in 150€ 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 33 minutami je Z M A J napisal:

Kaj pa tole moje pretvarjanje, če sem ugotovil razmerje med 2.2 in 2.1, ter da iz tega sklepam koliko bo potem manj pri 1,6 širine, je to pravi način za izračun? :)

najboljš je res tak kot je Bini reku, obseg zmerit pa pretvorit v milimetre pa tisto cifro vpišeš v števec :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.