Ker mi je tamala v toplicah dala v mikrovalovko telefon (huawei p30 pro) sem bil prisiljen v nakup novega 😅. Telefon je bil v mikrovalovki 1-2s, vendar kljub temu dovolj, da je skuril anteno in sim kartica ne deluje...
Za nizjo ceno bi sicer lahko dobil samsung S25, vendar je honor magic 7 pro boljsi. Zaenkrat nimam pripomb.
V priponki se 100x zoom
wtf? a ga je hotla dat sušit al tajat?
glede na par testu je s23u 512GB proti magic7pro še kr dober pa če bo po sreč mi bo še kako leto lepo služil
What is the difference between Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB and Honor Magic 7 Pro (512GB / 16GB RAM), Samsung Galaxy S23 Ultra (512GB / 12GB RAM)? Find out which is better and their overall...
Včeraj ob 15.40 je v Parecagu 65-letni voznik z osebnim avtomobilom zdrsnil s ceste. Zaradi...
Danes sem šel pogledat in ne moreš verjet. Avto prišibal po klancu navzdol, skočil čez cestni robnik preko ceste, letel 7 metrov po zraku, se zabil v hišo, klimo, balkon in padel na bok na dvorišče. Možakar ima samo podrsano koleno ...
Vse niso rekreativcem "prijazne", res. Je pa Sv. Juraj dokaj simpl, brez ekstremov (modra+rdeča). Se jo pa 2x ponovi. 😊 Pogoj je, da so traili suhi, brez blata, je treba sledit vreme. After pa obvezno.
Js sm bol za kak izi flow. Je pa res da so proge po težavnosti označene glede na ostale proge v okolici. Tako da tule plava je lahka ko pr nam double black Diamond (hec).
Ko bo bolj toplo, se pripelji k nam na obalo, pa bomo našli kako luštno progo. Si pa moram čim prej nabaviti ščitnike za komolce in kolena, saj ta vedno nastradajo, ko se skipam v kak graben. 😊
mogoče pa res . tok da se v kratke hlače spravim je 15°C pa da ne piha čist ok. lahk pa se dobimo pa kako na izi panoramsko nardimo pa se še kdo drug pridruž in mamo mini mazda ebike/bike meet.
790€. 😊 Zeb so res bolj toge a za mojo kilažo 75 kg pretrde. Ponavadi jih imajo suhci "odprte" do konca, kar pa ni moj cilj. Na forumih pravijo, da so ZEB za bolj "krepke" može. 😊
si upošteval tudi težo kolesa . #samuprašam
sej si res bol pr tasuhih. mene un mostiček k sta ga zanč prečkala vrjetn neb držu
kar se vzmetenja tiče je vse mal bol zabrisano rata. eni gledajo kok ma hoda, drugi geometrijo,....
gledajo pa večinoma kok ma zadn feder hoda.
Levo je ubistvu do it all bike tko da odvisno od opreme in kolesarja.
kar se tiče geometrije bi bil enduro, glede vzmetenja mi pa meji na AM/enduro neki podobnga kot crafty R ali RR, nekateri pravjo da je enduro ker ma 150/160. Če pa pogledaš crafty XR ima pa 170mm vilce in bi reku da enduro ker se s tem spremeni tudi geometrija.
Zanimivo, že med našo "agresivno"vožnjo po luknjastih poteh sem opazil, da mi včasih preveč stresa vilice in se pogrezajo globoko,čeprav so nastavljene ta več kg, kot je moja teža. Že zato je ok, da sem naročil druge, močnejše vilice. Na sliki se dobro vidi, koliko so potovale.
to da greš na močnejše ne bo vplivalo če vzameš z istim hodom. raje bi dal kak token not ali pa malo bol nafilaš. tisto kar piše je samo začena nastavitev, potem pa nafilaš kok ti paše. kaj si pa naročil? zase sem gledal močnejše vilice zaradi svoje kilaže da so bolj toge.
Težave zaradi vžiga baterije je največkrat zaradi slabe kvalitete Oz kitajskih poceni variant. Ponavadi so zagoreli kiti s katerimi so ljudje pretvorili navadno kolo v električno.
Težave so bile tudi zaradi nevzdrževanja in slabih polnilcev in baterij, ki niso imeli vgrajene zaščite za pregrevanje in prekomerno polnjenje
A se hecaš... a pol moraš cel kolo nosit v bajto, da ga nafilaš? To je pa res noro.
Jaz mam baterijo dol v 10 sekundah, pa še to večino časa porabim, ko iščem ključ za odklepanje zaščitne ključavnice, zic je v sekundi ven. Zato sem to opisoval kot minimalni napor, se mi pa ni sanjalo, da je tu sploh lahko problem.
Zakaj bi ga nosil v bajto ;). Ga samo zapeljem v klet in ga tam filam 🤣
19,5 kg, carbon, baterija ni snemljiva brez odstranit motor.
Rešitev bi bila fiksiranje kolesa v kanal prtljažnika na kljuki brez prednjega kolesa, tako ne bi štrlelo. Nisem pa še videl, da bi dali na trg takšno varianto.
sam gledam sea sucker in pa treefrog nosilce za kolo. trenutno se bolj nagibam treefrog. imajo variante za eMTB. treefrog ima nosilec za 2 emtbja do 27 kg. Cena je pa 565€. Ne vem če bi šlo da bi ga namesto na streho dal na zadnjo šajbo od prtljažika zaradi prepogiba zadnjih vrat, kar bi se dalo rešit s kakim distančnikom pri vpenljalu za vilice. Težava je tudi ker prekriješ tablico
Tudi če je eMTB ni panike, baterijo odstraniš, pa kakšen zic dol pa si hitro na 15-17kg, kar se pa da hendlat tudi na strehi. In ja tukaj je super, da imaš avto in ne SUV-a, da lažje zložiš na streho, seveda pa ne smeš pozabit, ko greš v kakšno garažno hišo, kolk je pol avto visok skupaj s kolesi.
žal so emtb pri katerih je baterijo težko odstraniti ker moraš pred tem odstraniti motor. Zic je pa tud cca 300g tako da ne vidim poante, če si pa mislil zic štango je pa zopet šraufanje ker jih ima večino že potopno in se za krajše oz 1 dnevne ali vikend izlete res ne splača.
moje kolo ima cca 26kg. od tega je baterija 4.4 kg. pa če bi lahka odstranil baterijo bi bil še vedno čez 20kg kar je za strešne nosilce še vedno malo velik.
Alexov Levo ima 24 kg baterija pa cca 4kg.
etcov Rise (ne vem točno kater model) če je alu ima okrog 20 kg od tega je baterija 2,7kg. spada pa v kategorijo lahkih eMTB.
škoda da nimajo vertikalnih nosilcev brez kluke za kolease 26+kg. spodaj slika nosilca za kluko.
To imam res v planu nabavit, saj mislim tudi kje po Sloveniji vozit kako zanimivo progo.
Evo, sedaj sem govoril z prijateljem iz Venezie. Tudi on je Emtb fanatik in pav tako lastnik mazde 6 karavan.
Poslal mi je spodnji dopis. Pravi, da je trenutno okoli teh zadnjih nosilcev za prevoz koles in prevoza smučarske opreme pravi kaos in je vse skupaj na sodišču. Proizvajalci teh nosilcev, kolesarska združenja in celo nekateri proizvajalci avtomobilov, ki serijsko vgrajujejo te kljuke , so skupno vložili pritožbo na ustavno sodišče.
Za kaj se gre. Država je določila namreč, da skupna dolžina tovora (koles, smuči) ne sme presegati širino avtomobila (brez stranskih dodatnih ogledal). In ker je dejstvo, da je veliko Emtb koles dolgih približno 200 cm je problem, ker bo večina "gledala" preko roba avtomobilov. Kazen je vse do 4000€.
Kolega mi je povedal, da so njega lani ustavili policisti v Arrabi (Dolomiti) in, da so mu težili, da bi moral imeti kolo na strehi, kjer je prevažanje dovoljeno.
Rekel jim je, da naj probajo oni dvigniti 25 kg na streho. Strinjali so se, da je skoraj nemogoče in mu niso dali nobene kazni. Ustavljali si večinoma avtomobile, ki do prevažali kolesa zadaj.
Evi, našel sem še zapis iz uradnega akta.
"Nova pravila so zelo stroga:
- obvezen obisk in testiranje kljuke in prtljažnika pri uradu za civilno motorizacijo ter posodobitev enotnega dokumenta o prometu in lastništvu vozilaza tiste, ki kupijo te naprave.
Če se namreč vgradnja izvede po tem, ko je vozilo že registrirano in je opravilo homologacijo je potrebno ponovno preveriti skladnost s cestnoprometnim predpisom (ne sme ovirati svetlobnih in svetlobnih naprav ali registrske tablice, niti delno). Če povzamemo pravila, ki jih je treba upoštevati pri konzolnih nosilcih za kolesa:
Dolžina nosilcev za kolesa in smuči ne sme presegati 1,20 m (vključno s prevažanimi kolesi ali smučmi)
Širina ne sme presegati širine vozila (vključno s kolesi ali smučmi, ki se prevažajo)
Višina ne sme presegati 2,50 m (vključno s prevažanimi kolesi ali smučmi)
Pri nosilcih za kolesa, nameščenih na strehi, ni nič novega.
še mal pa bo treba kolesa fedrat s prkolco.
najbolj da folk kupi najbol široko vozilo (b kategorije) kar je možno
to da ne sme ovirat tablice in pa luči je pa že dolgo. sem gledal nosilc za zadnja vrata za kolo teže 26kg+ da ne prekriva luči in tablice. našel sem 2
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
wtf? a ga je hotla dat sušit al tajat?
glede na par testu je s23u 512GB proti magic7pro še kr dober pa če bo po sreč mi bo še kako leto lepo služil
Povezava za deljenje
Deli na druge strani