@grasales: uf... upam da je "samo" to ... je pa fajn, ker zgleda da ti guma ni spustila
eno novo feltno bo? pa te pa? kupil...
Guma ni spustila in ?e je zadeva vozna. Najbolj sme?no pa je, da skoraj ne trese volana med vo?njo avto pa gre popolnoma naravnost. Stro?ki felne grejo na zavarovalnico pametnjakovi?a, ki mi je vzel prednost iz leve v naselju. Glede na to, da sem neko? uspel te 4 felne dobit za 200?, bom ?e tokrat poskusil dobiti eno za đabe, preostanek ?? od zavarovalnice pa v ?ep ?e se ne motim so CE mele tak?ne felne gor v originalu, na odpadih pa sem ?e videl nekaj trojk razbitih.
Plani za novo leto se kar nabirajo.
Happy Nju Jir vsem, ?e se slu?ajno danes nebo ve? prilo?nosti za forum!
Pa naj se ?e jaz pohvalim, da sem prestavil prodajo avtomobila z "neumnostjo" (jebiga, ko med re?evanjem situacije vinjenega voznika terenske krave, gnjavi ?e ESP )
No izgleda imamo ?e eno tak?no mazduro na forumu. V petek se je moja ljubica odlo?ila izpljuvati ves antifriz ki ga je imela in se pregret. Sem malo pogledal in je "snela" cev iz killerja, pri katerem so imeli prste zraven fantje iz Skorn?kove delavnice. Danes gre na servis v prihodnjih dneh pa v prodajo Tako, da sedaj en ?as nebom mazda? ( ) vam pa obljubim, da se mazda?om ponovno pridru?im spomladi, vendar takrat s ta pravo zverino. (sicer je bila menjava v planu, vendar bo sedaj pri?la malo hitreje....)
"?al ima va? otrok prevelike mo?gane za svojo velikost, zato ga bo potrebno operirati in mu odstraniti 50 procentov mo?ganov, druga?e bo ?ez nekaj ?asa v ?ivljenjski nevarnosti!"
"Prav!" sta se strinjala star?a in otroka so operirali. Ko se je otrok po operaciji prebudil, je dejal:
"E=MC2."
"?al so mo?gani ?e vedno preveliki in ga bomo morali operirati ponovno ter mu odstraniti ?e drugo polovico!" je povedal doktor. Otroka so operirali, ko pa se je ta po operaciji prebudil, je rekel:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Guma ni spustila in ?e je zadeva vozna. Najbolj sme?no pa je, da skoraj ne trese volana med vo?njo avto pa gre popolnoma naravnost. Stro?ki felne grejo na zavarovalnico pametnjakovi?a, ki mi je vzel prednost iz leve v naselju. Glede na to, da sem neko? uspel te 4 felne dobit za 200?, bom ?e tokrat poskusil dobiti eno za đabe, preostanek ?? od zavarovalnice pa v ?ep
?e se ne motim so CE mele tak?ne felne gor v originalu, na odpadih pa sem ?e videl nekaj trojk razbitih. 
Plani za novo leto se kar nabirajo.
Happy Nju Jir vsem, ?e se slu?ajno danes nebo ve? prilo?nosti za forum!
lp, Ale?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani