Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

jest pa morm spet jamrat

danes popovdne se parkiram v vrsto na omw v lescah zategnem rocno in pogledam radio da bi zmanjsal glasnost pogledam gor in se pasat premika vzratno proti meni, jest po hupi ampak je blo ze prepozno. rezultat je pocen odbijac, zaromet in smernik. samo morm pa priznt sta bila oba zlo vredu smo lepo izpomnil porocilo, natankali, si zazeleli vesele praznike in sli. taprave pizdarije se pa se bojojo zacele ko bom letal od licarja do zavarovalnice.

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jest pa grem uceraj zeljen zabave zutat :danzoman: v nek ljubljanski klub, kjer po ene 2h urah vidm mojo (ze bivso, samo ona tega se ne ve) punco z nekim drgugim mojstrom. hvala bogu da sta me moja kolega odvlekla vn ker bi drugace naslednih nekaj let obiskoval forum iz Doba.

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To je resnicno 'porocilo' dogajanja na testu iz kemije na Tehnoloski fakulteti Univerzitete v Beogradu. Odgovor enega izmed studentov je bil tako 'globok', da se je profesor odlocil, da ga deli se s svojimi kolegi preko interneta.

Vprasanje je bilo: "Ali je pekel egotermen (oddaja toploto) ali endotermen (absorbira toploto)?

Vecina studentov je napisala svoje predpostavke na osnovi Bojlovega zakona (plini se hladijo, ko se sirijo in se segrevajo, ko se stiskajo) ali katero drugo varianto...

Eden izmed studetov pa je napisal sledece:

"Najprej moramo vedeti, kaksna je velikost stevila, v katerem duse prihajajo in odhajajo iz pekla. Smatram, da lahko takoj predpostavimo, da ko dusa enkrat pride v pekel, ne gre vec ven. Torej se stevilo dus povecuje. Da bi dobili predstavo o tem, koliko dus je v peklu, poglejmo nekatere razlicne vere, ki danes obstajajo po svetu. Vecina teh verstev trdi, da kdor ni pripadnik te vere, gre po smrti v pekel. Zakljucimo lahko torej, da bodo vse duse koncale v peklu. Ce temu dodamo se odnos med nataliteto in mortaliteto, lahko pricakujemo, da stevilo dus eksponentno raste.

Poglejmo torej odnos spremembe velikosti pekla, saj je po Bojlovem zakonu za vzdrzevanje istega pritiska in toplote potrebna proporcialna rast velikosti s stevilom prispelih dus.

To nam ponuja torej dve moznosti:

Teorija 1)

Ce se velikost pekla povecuje prepocasi od potrebnega, glede na duse, ki prihajajo v pekel, bosta pritisk in toplota v peklu tako narasla, da bo pekel eksplodiral.

Teorij 2)

Ce se pekel siri hitreje od potrebnega, da bi zadrzal vse duse, bosta toplota in pritisk tako upadla, da bo pekel zmrznil.

Katera od obeh moznosti je torej prava?

Ce vzamemo v obzir izjavo, ki jo je izrekla Milica iz cetrtega letnika in se glasi: 'Prej bo pekel zmrznil, kot bom jaz stabo spala!' in z ozirom na to, da je sinoci spala z mano, mora biti prava teorija stevilka 2, zatorej je pekel zagotovo egotermen in bo zmrznil.

Zakljucek je, da ce je pekel zamrznjen, ne sprejema vec dus in so preostala samo se nebesa, kar je dokaz, da Bog obstaja, kar objasnjuje tudi, zakaj je Milica vceraj kricala: 'O moj Bog!'

Ta student je edini dobil 10! :rispekt::unsure::whatever:

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kmet se pogovarja z znancem o svojih treh h?erah.

Slednjega zanima, kaj po?nejo in kako jim gre. Kmet pripoveduje:

"Ena je zdravnica. Vsakih ?tirinajst dni pride po vre?o krompirja."

"Druga je slikarka. Posel ji gre slabo. Nazadnje je prodala kolo, da je lahko pre?ivela."

"Tretja je prostitutka. Ne vem sicer, kaj to je, ampak dela ima toliko,da ji ob vikendih ?e moja ?ena pomaga."

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mo? je delal celo ?ivljenje, ves prislu?en denar je var?eval. Ko je bilo

kaj denarja treba porabiti, je bil pravi skopuh.

Malo preden je mo? umrl, naro?i ?eni: "Ko umrem, vzami vse moje prihranke

in daj jih v krsto poleg mene. Ho?em jih vzeti s seboj v onostranstvo."

?ena mu z vsem svojim srcem obljubi, da bo naredila tako, kot ji je

naro?il.

In potem mo? umre. Na pogrebu ?ena oble?ena v ?rno sedi zraven najbolj?e

prijateljice. Po kon?anem obredu tik preden zaprejo krsto re?e ?ena:

"Po?akajte trenutek!" V rokah je imela majhno kovinsko ?katlo, se pribli?a

krsti in jo polo?i vanjo. Zaprejo krsto in jo odnesejo.

Nato ji prijateljica re?e:"Punca, sem vedela, da nisi tako neumna, da bi

dala ves denar v krsto s tvojim mo?em."

Zvesta ?ena ji odgovori:"Ve?, jaz sem verna oseba; ne smem pojesti svojih

besed. Obljubila sem mu, da bom dala ves denar v krsto z njim."

"Ho?e? re?i, da si dala ves denar v krsto z njim!?!?!"

"Seveda sem" odgovori ?ena. Vzela sem ves denar, ga polo?ila na svoj ra?un

in mu napisala ?ek....?e mu ga uspe unov?iti, lahko porabi ves denar."

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

v avstriji sem gledal (samo to si lahko privoscim) plazmo z diagonalo 261cm

cena: vec kot najdrazja nova mazda, tako da bom kar gledal naprej :(

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.