Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Legenda. Pri meni je vsako leto na terasi v teglcih za roze rasla trava.. Se spomnim da sem jo enkrat odstranu, pa tip prsu do mene pa je reku da naj mu povem ko bo zrasla da bo on odnesu. Pa da jo sadi pri mojih teglcih ker imam idealno lego.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ah ni bilo tok hudo.. Pac zame je bla avtocesta sam stric policaj je reku da je hitra cesta in sem imel 170 km/h namesto 100. In na koncu sem jo se dobr odnesu mi je napisal par kazni z manjsimi zneski. Izkupicek je nanesel 260e. Sem kr skoz prsu glede na to kako je na zacetku kazalo.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole je izkupicek vcerajsnjega obiska dunaja.. Nevem a naj se smejem ali naj jokam ompak policaj se je dobesedno dru name.. Hahahaha.. No na koncu sem jo se dobr odnesu.. Glede na to da mi je na zacetku reku naj kr taksi poklicem ker me ne bo pustu naprej..

post-1307-0-79108900-1541767886_thumb.jpg

post-1307-0-85444400-1541767896_thumb.jpg

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Jst pa mam talno ogrevanje v treh stukih cca. 180kadratov hisa je dobro izoliranja, nova okna itd.. Naj bi bila varcna hisa. Ogrevanje pa imam na elektriko sem kupil vaillant eloblock 9kw. Ve?krat nima dela na 2kw. Redko sem vidu 3kw. Mogoce samo na zacetku. Temperaturo mam nastavljeno na 28 stopinj v hisi ma imam vecinoma 23-24. Vem da je pretoplo ampak raje imamo tako.. Kok je strosek nevem se.. Sam ne racunam da bo nekej ful.. Pa nimam dimnika nimam servisov itd.. Ce crkne pac bom zamenjal za novo kar pa tudi ni nevem kaksen strosek...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata o ceni servisov
Napisano

Problem je ker je cena tako nabita napram drugim. Recimo jst ne morem pricakovati da bom dobil pohvale pa imel poln lokal ce imam 3x visjo ceno napram drugim za popolnoma enak artikel.. Recimo enako kavo z enakim mlekom itd. Lahko si privoscis par centov visjo ceno ce imas res kvaliteto. Pretiravati pa ne smemo. Tudi za servise velja isto.. Recimo mores biti neumen da po poteku garancije se vedno peljes na uradni servis ce je cena servisa cca 2.5x ali vec krat visja. Za popolnoma enako olje enaki filtri itd..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata o ceni servisov
Napisano

Uhhh.. Glede na to da tudi sam delam v gostinstvo in kar se kave tice je tako da cena raste s kvaliteto, nikjer ne dobis kavo po 5e za prodajo v gostinstvu. Barcaffe zns biti tudi drag recimo prestige je tsm okol 30e kg. Ce porscunas potem se mleko sladkor voda.. Se zaves da niti ni itako draga kava in iz tiste kile ti ne ostane veliko.. Pa. Mimogrede ali je ze kdo kdaj poskusu narediti postreci 1kg kave.. Ni vse zlato kar se sveti fantje... To sem napisal samo zaradi tega k folk misli uu gostinstvo veliko dnarja... Ne vidijo pa ozadja..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Zal se lahko takoj zatipkas.. In se da seveda normalno stornirat in ni panike.. Da pa lahko zaradi tega stalo naredis svaka ti cast. Pac lepo poves da je prislo do napake in ce se da zadevo zrihtat. Namrec obstajajo razlicne vrste pos terminalov nekje je treba vtipkati piko pri nekaterih pa ni treba.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kar se strihanje avta tice je zame anze 1A. Jst sem samo enkrat peljal avto k lak tomu in sem bil razvocaran, prvo sem mogu sam odlimat znake in potem nalimat gor. Ker to ni delo licarja itd. A anze mi vse naredi tako kot je treba in se kj vec. Pa se avto je vedno opran in posesan.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.