Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

U centru LJ pada konkretna to?a! :hudicek::angry2:

Tuki pr nas u kamniku pa sam kaka kapla de?ja,k jo veter pomotoma prnese okol vogala :)

Eh,ko ?e misli?,da da? vse zdravstvene preglede ?ez,ti napopajo nov datum pregleda :( podalj?ana agonija continious :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

nabavil nove feltne!!!!!

a so cool

Objavljena slika

:D

Ajoj,to pa lohk pol v ta prvu graben zapele?,se po?teno pokesa? za grehe ki si jih storil in ?ivi? duhovno ?ivljenje brez dobrin in pritiklin :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Gorjupa bo treba spet mal v osnovno?olske klopi posadt,da bo nekak berljive in smiselne stavke skup klamfu :D:bravo::pepsi:

In nabavu nove rolarje; dej se mi pa lohk spet ornk zrola :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ez no? daj kak karton pod avto pa bo? vidu,?e ti odteka kje...sam verjetn bo? mogu za??itno plastiko dol dat da bo kaj efekta...pa kiler tut pre?ekiri,?e nima kje kake ?pranje ?e :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitke :rozico:

Pre?ivel nakupovalno mrzlico v ?oping centru :) Matr,kb zastonj talal :D in kr nekaj mi?nih damic s kilometrskimi nogami je tekalo naokoli :bravo: Se vid,da je ?e skor poletje :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a z blek pigom,hehe? Vsaj vi? poj,kak podvozje ma?...trdo ko zmaj verjetn :mi pijemoo:

Dele 1x grem pa mal u na? nov ?oping pogledat! Zakaj v jamralniku? K bo gu?va k pr norcih :( in verjetn ?e vse izropan :angry:

In izgubu najbolj?o prijateljico :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.