hmmm...dobra dobra...jutr grem po six pack cocal cole pa avto zdrgnt..kdo mi pomaga?
drga? sm pa sli?u d preve? vode na dan loh povzro?i zastrupitev z vodo...pa to ?ist zares, nobene zajebancije (mislm da tm..ve? k liter ?iste vode na dan), tko d...
ne vem kaj je zdej res, dokler pa ne pride resnica na dan pa...pijmo sok
LP, Rejc
...potli sem pa jaz ?e ?ist zastrupljena? :ne vem: ko spijem vsak dan okoli 4l vode...
Jaz bi rekla, stvar okusa... ker meni ne rx-8, ne Nissan z350, ne AMG...niso dobri avti... :ne vem: zame ?isto premali...sploh, ?e ho?em ?e na?o mrcino noter peljati...bi v takih avtih ji sigurno glava ven visela....
Kdo lu?kan??? Sme?kota??? hihih Ja te pa ni? za jutri......bomo pa drugi? re?li to.....sem pa sigurno ?e mislim da 14ega gor....delam v eni galeriji na metelkovi......
LP daVid
Ja itak, da sme?kota, Tomi in David
...u cool, jaz mislim, da tudi delam 14-ega...tko da bom sigurno v Ljubljani...
Ja evo super....ti definitivno javim....jest imam sicer jutri ob 8 uri izpit...pol kava, pol pa grem na Gamo na servis...glej ?e ma? ?as mi javi useeno......
LP daVid
Jutri me pred 17sto ne bo v Ljubljani...bom zjutraj ?e za izpit fini?irala ...
...druga?e pa kot sem omenila, bom gor...tudi kak?en pon in tor na izpitu...
Tomi zdej bo? pa tepen.....hm...ma ?eprav bi vas prav rad gledal oba v taki motoristi?ni odpravi..... Evo jest ?akam da prideta na primorsko.....
Al pa jutri v lj.....spet sem gor..---
Ala ?in
daVid
Ah, ne bo tepen, je itak cel dan kokice obdeloval, pa ga ne bom ?e jaz sedaj mu?ila :ne vem:
...druga?e pa David, sporo?i, tole z Ljubljano, ?e si veliko gor, jaz sem ponavadi od ?etrtka - sobote...sicer grem tudi jutri vendar popoldan na izpit
Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!! In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
So mi pri?epnili, kdo ima rd, in tako ?e iz moje strani VSE NAJ NAJ.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani