Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)
pred 10 urami je Boss napisal:

EU si zapira vsa vrata in kmalu bomo ostali sami -  a je to agenda WEF-a al koga drugega niti ni tako važno, ampak pred očmi nam razdirajo vse kar imamo še. Samo poglej kaj se dogaja - to pač ni normalno in je skregano z zdravim razumom. To v vsem mojem življenju še nisem videl ... zglajzali smo na polno, ker verjetno bo EU kolikor jo bo še bo razpadla še predno bodo uspeli zabiti zadnje žeblja v krsto. Ja pred letom 2035 - mark my words.

Toliko enega samodestruktivnega vedenja ni premogla niti Juga.

Razpad je neizogiben.

Takrat, najverjetneje pa še prej, bo tudi Amerika spraznila črevesje, pa naj nam bo še tako udobno tam not. No samo mislimo da nam je udobno.

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako si bil ti včeraj na Golem vrhu, če smo bil mi, pa te nismo nič videli.

Gor smo bili okoli 14:30, moji dve peš, jaz s kolesom.

Če si bil pa pošihtu, potem, ali si me srečal ko sem se peljal z biciklom dol, ali pa si mogoče na črpalki videl enega kolesarja, ki na klopcah pije staropramen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Po katerem okoljskem standardu je vaš morebitni plinski štedilnik? Euro 6 ali že euro 7?

WWW.RTVSLO.SI

Novo poročilo španskih raziskovalcev ugotavlja, da zaradi plinskih štedilnikov v Evropi letno umre 40.000 ljudi, kar je dvakrat več kot...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 25. 10. 2024 ob 20:44 je Z M A J napisal:
WWW.RTVSLO.SI

Na okrožnem sodišču v Kranju se je začela prva obravnava v tožbi za eno izmed največjih odškodnin v Sloveniji doslej. Stečajni upravitelj...

Sploh ne razumem. Tujci so najboljši gospodarji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 58 minutami je Bossek napisal:

Ah, zame nikol ni konec sezone :) Edino kar mam pogoj je da je nad 0. Januarja sem enkrat sel pa je blo -5 in ni prijetno :)

Pri -5 je pogoj na vrhu hriba oštarija s krušno pečjo da se človek pogreje in posuši. Potem je za na spust dobra oblačila, pa druga očala - takšna, ki imajo na okvrju peno, da tesnijo kot smučarska. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 10 urami je sportman333 napisal:

Ali ima še kdo danes (trenutno od cca 21.30 dalje) težave z NEO telekom TV? (ne dela jim web, ni ogleda za nazaj, itd...)

Smo imeli težave. Sem šel resetirat modem in je bilo OK. Možno pa, da so ravno istočasno tudi na telekomu kaj porihtal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sem vedno trdil, da za njegovo uspešno infiltracijo v vsako slovensko vlado stoji KGB. Še dobro da so ga na Siolu razkrinkal.

Se že tresejo hlače slo politikom bivšim partijskim funkcionarjem. S KGB so zagotovo sodelovali sicer nebi prišli do mesta vodij strank.

SIOL.NET

Nekdanji predsednik stranke DeSUS in minister v šestih slovenskih vladah Karl Erjavec je pred časom napovedal vrnitev v politiko in že...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 minutami je Boss napisal:

J apri nas sem gledal na Extreme Vital pa je ketna okol 40€, kaseta cca mal čez 100€, zadnji menjalnik, nekje okol 120€, prvi verižnik okol 30 pa smo na 300€.Pa še kakšen kos orodja, dodaten člen na ketni, pa še orodja za preverjanje raztegnjenosti verige, mazilo pa smo na 350€. :D

Čakam na paketek iz bike-discount.de. Cena nekaj čez 700 ojrotov. Ni bicikl.

Menjalnika ne rabiš menjavat, ne crkne kar tako. Stvar ki jo je dobro čekirat če voziš po gmajni, ali pa če na poti iz oštarije večrat padeš, je poravnanost nosilca menjalnika. Nosilec je narejen da se takoj zvije, ker s tem ščiti menjalnik. Orodje za preverjanje/ravnanje nosilca je od 20 pa proti 200ojrom. Sam sem ga kupil za 50€ pa ni bohve kaj, ima preveč lufta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za 125 brutoregistrskih kil + teža e-bike je 4000km ene 2x preveč za verigo.

Pri raztegnjeni verigi najprej začne preskakovati na na največjih zobnikih kasete, razen mogoče če se vozi samo ravnina.

Kaseto menjam na ene 3 menjave verige, s tem da raztegnjenost nikoli ne gre čez limite.  

Merilnik raztegnjenosti verige je najosnovnejše orodje. 

Priporočam, da kupiš namensko verigo za e-bike:

https://www.bike-discount.de/en/kmc-e12-ept-12-speed-e-bike-chain

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 10. 10. 2024 ob 11:46 je Boss napisal:

V treh letih torej do 9% kar sploh ni tako malo, če računaš, da je to potem dodatno za vedno.

To Boss je pa s tvoje strani čisto zavajanje. Tudi ti ga ne boš dobil za vedno, ne nakazujejo v pekel.

Mojemu bratu so na ve mile viže v službi težili, naj še ne gre v penzijo. Pa jim je razložil, da ima do konca življenja relativno malo časa. In ker je časa malo, je zato toliko bolj dragocen.  Toliko bolj, da ga ne morejo toliko več plačati. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Logar ustvari novo stranko. Potegne desnosredinske glasove. Veliko tistih ki jim nos Tonina ni všeč. Potem koalicija z Jajčeglavcem.:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Najprej se je voznik kombija v bivši Adriji v Kontroli letenja kot direktor izkazal za totalnega idiota, nato je šel v golobnjak za generalnega tajnika, kjer so v momentu spoznali njegove "sposobnosti".  Da so se ga znebili so zanj ustvarili novo delovno mesto.:vskalo::vskalo::vskalo:

WWW.RTVSLO.SI

Se Rok Marolt, od aprila generalni sekretar stranke Gibanje Svoboda, vrača v kontrolo zračnega prometa, kjer je bil direktor pred odhodom v...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 6. 10. 2024 ob 20:59 je Z M A J napisal:

Danes prvič prečkal celotno Menino, vmes našel veliko orjaških dežnikov, katere smo potem v Planinskem domu jih ocvrli in razdelili med vse obiskovalce, zvečer pa še poravnal dolg v Četari. :)

Potem smo pa mi tvoje gobe jedli. (glede na to da to pišem danes, so bile užitne)

Bile so odlične.:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes sem uspel našega 13 letneg mulca prepričat, da je šel z mano kolesarit na Menino. Polno enega jamranja pred odhodom, potem sem pa ga pa komaj dohajal. Vsegaskupaj je bilo borih 20km.

Ko sem bil jaz star 13, sva s sosedom odbrcala na Menino z Vira, kar pomeni 80 km v obe smeri in to z železnimi bicikli na 5 prestav.  

Ampak tega je tako daleč nazaj, da se komaj spomnim. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na Moravškem že na polno poganjajo jurčki. Izraelsko letalo je gozdove v tem delu Slovenije pognojilo s cca 12 tonami kerozina.

Res škoda, da ni zasilno pristalo v Moravčah - mulcu sem obljubil rakete za novo leto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Če bi bila ministrica pametna, bi ne intervenirala pri jodlarjih (ker v riti je bil šofer, ne ona). Če pa bi bila res pravi politik kakršnih je v Slo kar nekaj, bi trdila, da šoferja sploh ne pozna. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Brat +nečaki so ravno v fazi novogradenj in obnov. Brat iz lastnih izkušenj trdi, da je nepobranih davkov v gradbenem sektorju nekje 90% .

Če k temu prištejemo še nepobiranje davkov od nepremičnin, potem je jasno zakaj "poslovneži" (mafijozoti) plasirajo svoj denar ravno v gradbeništvo.

Za to smo se boril. Pa za to, da nam zaradi nepobranih davkov odmira država. Pa ne tako kot so si to pred dobrim stoletjem zamislili teoretiki marksizma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.