Skoči na vsebino
Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

:jupiii: Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo:

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- jstdoma

- Uklopko

- Deeyan

- Adorni (Adormi11)

- Sini?a B.

- Jest

..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice.

Odli?no, se upravi?ujem ker ne pi?em vzdevkov zraven, kar sporo?ite mi :) je kar te?ko slediti ampak z veseljem ker odziv je enkraten in ?e enkrat se je pokazalo kako dobrosr?ni smo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?ne zobne ??etke
Napisano

...imate kaj izku?enj z njimi in kje se nabavli? Nekako folk hvali Oral b triumpf, philips tudi ok ampak z navito ceno....uporablja kdo te zadeve, seveda gledam ebay, ker je dosti ceneje, ?e nabavim iz UK mislim da rabim potem ?e drugi konekter za na?e vti?nice.

Ali pa menja? vtika?. :bravo:

Jaz sem jih v Metroju v Avstriji nabavil pred leti, ko so ?e ?ilingi bli, pa ?e zdaj delajo BP ( Oral B ), edino vsakih par mesecev je treba ??etko menjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slikanje jelenov
Napisano

jaz sem pa v sredo videl mnogo tega...v Lj v ?ivalskem vrtu.Tam se da verjetno narediti lepe slike. :whatever:

?e ?e, saj mamo mi kr nekaj rejcev jelenov v okolici, ampak, mu ve? ni zanimivo slikat na ta na?in, rad bi jih slikal v naravi - proste.

To si ?eli za rojstni dan, ki ga ma naslednji teden. Upam da mu bom lahko pomagal pri tej ?elji - drugih ?elj nima.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slikanje jelenov
Napisano

Moj sin bi rad slikal jelene, damjake, ko?ute....

Me zanima ?e ima kdo izku?nje s tem in kje bi se to dalo izvest. Divjad mora bit prosta, ne kak?na doma?a reja ( mu ni zanimivo - je prelahko).

V na?i okolici ni jelenov (G. Radgona), ?e bi mi kdo lahko priporo?al, kam naj gremo, da jih bi lahko vidli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Monta?a klime - naknadno
Napisano

Zanima me, ?e se kdo bavi z naknadno monta?o klimatskih naprav v osebne avte.

Kolko je kaj dela s tem?

Kak?ni so stro?ki?

Nakup drugega avta ne pride v po?tev.

Tast se pa vozi s VW Lupom 1,4 benz, 60km.

Pred leti si je kupil novega in je dobil, kot se za VW spodobi, ?tiri kolesa in volan, seveda osnovni model, ker je bil najcenej?i. Zdaj, ko je malo starej?i, pa ?e vro?ino te?je prena?a, kot prej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo?
Napisano

Nujno bi rabil album za zna?ke. Darilo za sinov rojsti dan.

Sin ma 10-ega novembra rojstni dan, pa je za?el zbirat zna?ke, albuma pa nima in ga tudi nikjer ne dobim za kupit.

Ve mogo?e kdo, kje bi ga lahko dobil, ali pa ga ima kdo za prodat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.