Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je SpEkTr napisal:

A obstaja še kaka pametna alternativa Nissan Note-u , pa recimo Honda Jazz, za drugi avto , za fjakat kak kilometer dva sem in tja, sem in tja mogoče 10km.  Moram ženinega bavarca prodat, ker nima več smisla z dizlom..

Micra, ibiza, ignis, swift, aygo/yaris al res rabis zadnji del visji za otroke pa gonge? :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Trenutek resnice v hudo dobri seriji

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
dne 3. 12. 2024 ob 11:21 je Slivka napisal:

Ma ne, @jures je šel na travnik, da se je izognil kamenčku, ki ga jaz iz BTjke sploh videl nisem. A je bil nekdo pred al pa za njim z neko oranžno miato, ki je potem nasedel na tisti kamenček?

Yep Drago, tist kamenček mu je razbil prvi odbijač pa še del podvozja.....jaz sem avto rešil ampak miata je mela tisti moment razmerje teze bolj v riti in se je ni dalo ujeti, travnik je bil tam z namenom :) bolje kot skale na drug stran

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Android TV box
Napisano

Box rabis ker imas starejse tv brez wifi in android trgovine? Samo predvidevam, ker ce mas novo tv z wifi, trgovino ne rabis popolnoma nic, mas ze vse...

Tv priklopis na hotspot telefona. Na tv das aplikacijo t2, eon telemach, itd pa gledas (s komer koli sklenes narocnino)

Jaz mam telemach box pa poleg se t2 aplikacijo na tv samo za areno sport

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Komet je odletel, prihaja asteroid. 

Asteroid 1979XB bo 14.12. letos letel mimo na razdalji kakšnih 750.000 km...

Kometi so nekoč davno veljali za znanilce nesreč, kasneje pa za znanilce rojstva mogočnih kraljev. Le kaj napovedujejo dan danes?

mi smo v kotlini, megla pa to.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V amsterdamu gorijo avti, neposteno je recti da zaradi elwktricnih (tam so sedaj bolj politicni problemi in divjanja).

Ampak se pa pokaze problem gasenja el avtov spet, medtem ko so druge pogasili, ti se vedno gorijo. Po moje bodo s strani varnosti elektricna vozila dobila posebne pogoje....ze sedaj so marsikje prepovedana in omejena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

A niso v petem bloku najmanjše obremenitve, zato naj bi bil tudi najcenejši?

Ja, na kaj naj pa kurim vrh hriba, kjer imam 60.000 kvadratnih metrov "dvorišča"?

Saj mo je bilo logicno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Fantje, kaj mi lahko kdo razloži, zakaj je peti časovni blok najdražji?

račun.jpg

Kuris na drva? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

Vsi ki ste že dobili račun za elektriko verjetno niste pri Petrol-u, kajti jaz še nisem dobil računa, očitno morajo na Petrolu še izvesti obračun :)

Jaz sem ga ze teden nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano
pred 30 minutami je Jaka32 napisal:

A to glede teh spic in kazni se steje povprecje vseh 15 minut? Ali pa je ze dovolj da si jajca speces na indukciji in presezes v petih minutah dogovorjeno moc?

Ka pa mas za eno indukcijo da vlece 6-7kW? :) Al mas pa res velka jajca :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano

Prvi novi račun je tu....manj kot september.....pa oktober smo ze kurili

139€ :)

z dogovorjeno močjo 7,5kW, ki je nisem presegel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tole je mučenje športa......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No ja Sainz, Alonso, Albon tud ni vec rookie....rookiji so kar visoko

Ej pa saj tole je bolje kot dirkanje, ta stari cepci v vodstvu so cist zgubljeni, se zalije jih pa bo :)

Na koncu bo Sainz prvi startal ker ni mogel nicesar krsiti v boksu :)

Zanimivo je to, danes je bil red flag tud v motogp, zaradi hudega padca Millerja, ampak po 10 min so startali....brez kompliciranja, takojnso bila podana navodila itd.

Tle pa se en zapelje s steze brez vecjih posledic, pol ure kaosa.....no comment

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna popravila
Napisano (urejeno)

Glavno vprasanje je kaj si dal spodaj za podlago? 

Si laminat na klik sistemih z gumijastim kladivom dobro zatolkel?

Jaz sem ravno polagal, in predpriprava je vse (podlaga), ce pa spodaj nisi nic sal potem ni pomoči

Ja omete smo tud zrihtal pol :) stanovanje letnik 1924....

20241024_124803.jpg

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tole najbolj da postane dvoranski sport na elektriki....ze brez padajocega dezja se ne da kroga odpeljat, kaj sele da pada

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto Potovanja
Napisano

Jadranka vceraj

20241031_132451.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
dne 29. 10. 2024 ob 20:23 je g.Wankel napisal:

Ni film, bo pa serija. Pa kakor sem picajzlast, ko snemajo kej v zvezi z F1, me je tole pozitivno že s trailerjem presenetilo:

Brad Pitt bo sigurno naredil velemojstrovino.....:) kaj v stilu neverjetnega comebacka kjer junak potem za eno tocko premaga vse, vmes se mu pa se dekle, ki ga je zapustilo zaradi velike pomote vrne tik pred zadnjo dirko....en bo pa moral umreti da bo intriga, vsaka dirka pa bo mela carnage.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano

Povezano s tem lar sem napisal v temi elektromobilnost, kjer stalno racunamo obracun potrebnih moči hlajenja s toplo vodo (vstopna T, iustopna T, padec pritiska....) sem sam zracunal da za mojo bajto ne rabis vec kot 4-5kw, zato sem se odlocil za TC s 'samo' 5,5kw moci medtem ko so mi vsi rinili tako od 8-10kw...

Izkazalo se je da sem mel prav in zdaj to prekleto prav pride, pa se ko se je dalo sem dal varovalke iz 3x16 na 3x25 :)

zdaj se to ne da vec, rabis specialne odobritve....svasta

dne 29. 10. 2024 ob 11:45 je Tilen5 napisal:

Jaz mam GENI pa mam samo prikaz porabe moči(oziroma ne znam pogledat 15minutno porabo 🙃),.. so mi pa iz 6kw mi dali na 4.8kw., po porabi sem nekje tam tam z Septembrom, me zanima kaka bo razlika pri ceni.

image.png

image.png

A se motim al mogoce narobe gledas - gledat je treba moč v kW ne energijo v kWh, lahko da se motim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano

Ta mesec, pa kurimo že, po moje kr dobr

null

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 12 urami je Z M A J napisal:

Martin zdajle zmagal sprint dirko, držim pesti, da bo tako tudi ju3, da zapelje v smeri povečanja prednosti. :)

A ti si gledal dirko? Pri nas je en drug zmagal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se pomnite tovarisi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Instruktor je old school, takp da tud froc bojo natreniran na ta nacin, sam bo saltal, sam bo luci prizigal, sam brisalce....

Pa edini avto s saltkeblom doma....

20241023_145912.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Fanta Slovenija je na vrhu kandidatk kar se tice kadra in industrije. Problem so dajatve v naši lepi. Zakaj so vsi servisni centri v Romuniji, Bolgariji, Turciji? Kader ni cenejsi...,nasi hrvatje in Romuni imajo neto veliko vecje place, bruto pa pride firmo izredno manj ce ma 100 ali vec ljidi tam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.