?ez vikend vozil identi?nega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7996406&show=1&avto=Audi%20A6%202.0%20TDI%20Business%20Avt%202xS-Line%20Pa... in sem totalno navdu?en, avto res ne razo?ara - pogledi in ?ensk tud ne (ok razen konjenice ki ni taprava za a6), vendar za povpre?nega uporabnika je teh konjev ?e preve?, saj tja do 160 km/h dobro vle?e, res pa da ni tapravga pospe?ka. Pa tisto da ima Audi ?portno lego ?e kako dr?i, in celo re dobr poznajo razlike npr. med confort in sport nastavitvami. Poraba...od 5,5l pa do ..... hehe
Ne da se mi brskat po netu ker vem da tukaj ?e kdo pozna odgovor. Zakaj mi HDMI kabel ne prena?a zvoka iz compa na TV? Je kak?na fora ali pa? ne prena?a zvoka...kar mi je sicer ?udno.
Mislim da sem zasvojen s fitnesom....po celodnevnem delu sem se v soboto ob 22:00 spravil na trening....prvi? v ?ivljenju tolk pozn. No samo ni bilo tolk bad ker je blo kar nekaj lu?tnih deklic gor bo treba ponovit tak no?ni trening.
Se strinjam, samo Elan ?e 15-20 let obstaja zato da denar iz njega ?rpajo denar, in to vedno in vedno....prodat ga no?ejo oz. vedno neki izgovori (seveda pijavkam prodaja ni v?e?), tako da je kot ka?e EU v?gala po mizi. Ima pa Elan top izdelke, no vsaj za dilce lahko re?em, ker smu?am na njih, ampak kot ka?e ?e vedno prevladuje prva moja trditev kljub temu da podjetje proizvaja vrhunske izdelke.
Ufff tole sem pa "na sre?o malo po dogodku" do?ivel na avtocesti proti Zadru ko se ?e skoraj pripelje? do ravnine iz Velebite, malo pred po?ivali??em Jasenice....se je kamionu skipalo pol prikolice na?aganih drv....pa bo?e moj, da ne govorim o signaliziranju, pri nas naredijo cel light show...tam sta pa dva cestarja 500m prej mahala na cesti da upo?asnimo tisti kamion?ek je imel pa navadno rotacijsko lu?...sicer so hitros omejili na elektornski tablah ampak vseeno...tista dva sta skakala po cesti kot opice, ?e dobr da jih ni kdo povozu. ...no pozitivno je pa to da se na?e avtoceste proti njihovim lahko samo skrijejo....ma ni bilo enega del na cesti od Zagreba do Zadra...pa avta mi ni nikoli zabijalo tako kot ga po na?ih....zgleda da smo ?li v SLO ?ist v ku**c.
?e 3,30 ure in potem 14dni "dopusta" sicer bo pestro tudi pri pisanju diplomske in ogledovanju stanovanj ter slu?beni telefon polegm ene cel ?as ampak vseeno dooooopuuuusstttt bo vseeno pasal
Slivka pa sej ve? da folk ?para in mislijo da bo poraba fullllll manj?a ?e ?alta na 2500 rpm. Ne vem no, meni je jasno da je avto narejen da se varno zavrti do rde?ega polja in do blokade, zato pa je blokada....in ?e npr. na 4500 rpm (benzinar) tuli ma?ino ni to ?isto ni? narobe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e bo prodajna pogodba delana pri notarju in v notarski obliki (kar priporo?am) se jo nese kasneje, ko jo dobi?.
?e ima? pa svojo pa seveda prej.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani