Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 minutami je skritikrt napisal:

Leto in pol do poklicne oz. 5 do starostne...in dobra dva jurja je lepa plača🧐?...in vozim ljudi,strupene snovi...vse živo..."petek in svetek".. 

Le za kaj zadnje mesece delavci na ajzenponu na veliko knižice jemljejo oz. dajejo odpovedi...k so take fajn plače🤔

Šofer kamiona cel mesec zunaj, spi v plocevinki, poleti vroce, pozimi mrzlo, na avtocesti gume menjava, razklada in naklada fizično, vozi petek svetek, dež, sneg, toča, ostali udeleženci v prometu, familijo vidi ce ima sreco dvakrat na mesec za dva dni, umiva se po bencinskih.... In dobi okoli 2500€.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 13 minutami je mazdaman napisal:

Vzami   Še en tefon zraven in v njega daj BH kartico z mobilnimi podatki, ter sheran WiFi .

Vklopi na svojem telefonih WiFi klice in svoj telefon postavi v letalski način in vklopi WiFi. Če operater omogoča wifi klice si zmagal, Telekom to ima T2 bi pa naj v tem letu to omogočil. 

A1 nima te opcije, lahko pa vbistvu normalno šeram wifi preko BH kartice, na mojem telefonu imam letalski način in wifi vklopljen pa lahko preko Google meeta kličem. drži?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Ampak glavnina tega zneska je bil verjetno prenos podatkov ... Kot sem napisal... jaz klicev nimam veliko ... Ce gledam recimo za februar so podatki sledeci:

image.jpeg

Je pa fajn imeti prenos pdoatkov ravno v tujini... kjer veckrat rabim recimo Google Maps in podobno... Zato bi jaz verjetno v takem primeru poiskal kaksnega od ponudnikov (najbolje lokalni), ki nudi predplacniski zakup podatkov ... Ce recimo zadostuje 1GB, je tudi pri A1 mozna opcija 1GB izven EU ... kjer je pokrita tudi BiH in stane slabih 10€ ... 

image.jpegimage.jpeg

Ce mobilnik omogoca eSIM, je tudi opcija, da ze prej nabavis recimo airalo ... kjer so tarife za BiH sledece:

image.jpeg

eSIM je v bistvu virtualna SIM kartica... in telefon ti mora to podpirat... Kateri telefon imas? 

Hvala za razlago. Telefon pa imam xiaomi 11t

pred 1 minuto je robertk6 napisal:

Moje izkušnje ; Dubaj, na letališču kupil sim za 10E in uporabljal le to ( je imela 10GB podatkov in klice)

Črna Gora ,isto SIM 10E in imaš gor vse , prav tako smo naredili v Sarajevu in Beogradu, mislim da so to najboljše opcije razen če misliš potem iz te SIM klicarit v SLO.

Saj klicem lahko preko wifi viber ali preko duo, samo za prenos podatkov rabim njihovo opcijo.

@Jest mogoče kaj takega 

WWW.BHTELECOM.BA

Tourist Offer

Samo nevem ali ima esim ali dobim klasicno sim kartico in seveda ce velja teh 10dni od nakupa ali od aktivacije ko vstavim sim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Hvala za predloge, glede na napisano razmisljam o sim kartici bh in en star telefon. Sem gledal na bh telecom imajo paket turist in neko esim ampak ni v fizicni obliki sim. Je komu jasno kako to deluje? 

Ps: zgleda sem ze star 😕

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Zdravo, da malo obudim temo. Potrebujem mnenja oz nasvete in sicer glede Bosne. V planu imamo 4dni potepanja po Bosni konec Marca, pa me zanima kako rešujete nore cene gostovanja? Izkušnjo imam za en dan v Bosni dvigniti račun na dodatnih 60€. Kaj priporočate da se izognem velikemu računu? Drugače sem pri operaterju A1. Hvala :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smetenje ...
Napisano
pred 26 minutami je mazdaman napisal:

Brat dela vodovod centralno, če boš delal samostojno. Za ostale majstre pa verjetno ima partnerje. Kopalnica sigurno ni problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super, boma na vezi 🙂 . V roku pol leta imam v planu startat, ker takrat grejo podnajemniki ven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smetenje ...
Napisano
pred 43 minutami je mazdaman napisal:

Kaj vse boš obnavljal?

V enem nadstropju komplet vse kopalnica pod, malarija. V drugem nadstropju pa koplet kopalnico, kuhinjo, brusenje in lakiranje parketa, malarija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

A lahko še predlagam nadgradnjo. Vmes med pipo in umivalnikom, še turbino, rotor povežete na alternator. Ko bo voda tekla skozi lopatice, obrača rotor, ki goni alternator in mate "zastonj" elektriko. 😆

Imamo v planu še par posodobitev 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smetenje ...
Napisano (urejeno)

Zdravo, bom kar tukaj vprašal, pozna kdo koga oziroma priporoča kdo kakšnega izvajalca za obnovo stanovanja na Ptujskem koncu? 🙂

Popravljeno od scania
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smetenje ...
Napisano
pred 22 minutami je Janez007 napisal:

Po svoje se strinjam (imaš ti več dela že s podvprašanji, kot tisti, ki sprašuje 😀). Ampak, zakaj ne bi pomagal tudi takim, če te nič ne stane, za hobi? Nobeden nikogar ne sili. 🙂

Taki samo pridejo po nasvet za lastno rit, še nobeden od takih ni nazaj napisal kako je rešil. Takšne upam da vredu olupijo na servisu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smetenje ...
Napisano

Kot da smo na tržnici. Vedno bolj me moti odnos novih uporabnikov. Niti ne napiše zakaj se gre niti se ne predstavi, niti nič. Spoštovani uporabnik tako kot si tukaj napisal napiši na uradni servis, gmt, euroton itd... Pa boš videl kdo ti bo odgovoril, nihče. 

Včasih osnovni bonton pomaga, da pozdraviš če začneš s temo, opišeš težavo, predstaviš avto in nato vprašaš za mnenje in izkušnje. Nismo ti mi trgovina da bi vedeli maloprodajne cene pa še popuste... 

Vglavnem mislim da je skrajn cajt za čistko na forumu.

Kot sem že napisal v neki drugi temi, jaz odgovarjam z nasveti samo starim članom in dejavnim članom, za vse ostale pa pelji na servis in kupi na servisu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Piščalka proti naletu divjadi
Napisano
pred 1 minuto je NevLado napisal:

Zdej al si star in neurejen, ali si pa narobe srne gledal :lol:

Napacna pasma srn verjetno😂😂😂😂 al so pa gluhe ker je kamnolom blizu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Moram se na dvonoznih srnah testirat 😂😂😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 20 minutami je Deeyan napisal:

:rispekt: se da kje to kupit? Sicer nisem avtoserviser, me pa te stvari zelo zanimajo (beri sem zgresil poklic) 😁

Zaenkrat je kot interno gradivo, za dijake in zaposlene. Ko bom pa izdal za vse module (predmete) racunam okoli 16 gradiv (podvozja, motorji, diagnostika, naprave za prenos moci...)  takrat pa bo 🙂 . V planu je s prihodnjim šolskim letom preit na to gradivo pri vseh strokovnih predmetih pri nas, sledi pa še enako gradivo v interaktivni obliki z animacijami in utrjevanjem.

Še vedno se lahko vpišeš v pravi program 😉

Popravljeno od scania
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Peugeot 308 - test
Napisano
pred 59 minutami je NevLado napisal:

Ko malo raziščeš motor ugotoviš, da so francozi zabasal zobati jermen v olje, kar pomeni da se ob obrabi začne vse lepo pacat. @scania je mislim da o tem že pisal na tem forumu, naj vas dec razsvetli. 

Res čudovit avto, po 30 letih razvoja se vračamo v preteklost in prisilno uničujemo motor, da čim prej menjaš :notworth::vskalo:

Jap, smo imeli cast videt fordovo umetnijo z zobatim jermenom v olju. 

Se mi zdi da konstrukterji ze sami sebi komplicirajo, zakaj spremenit nekaj kar funkcionira? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo po 2mesecih lastnistva toyote yaris hybrid, smo zelo zadovoljni, avtek top. Zmaga pa tak al tak poraba, po 3000km imamo povprecje 2,8. Vrhunsko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Ni se za pohvalit, namreč kuna ali kar je že mi je po enem tednu zglodala izolacijo na notranji strani pokrovu motorja na novem yarisu. isto je bilo na mazdi pred 4leti ko je bila nova. Ko smo jo pripeljali domov sem našprical vse razen tega ne, sem mislo ajde saj sem okoli motora ful našprical, samo ne ona najde edini del ki ni našprican in gloda.

Popravljeno od scania
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.