Skoči na vsebino
Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Za FATBURN tek je najbolje imeti pulz med 140-145 in NI? VE?!!! Ampak to je mi?ljeno, da gre? vn pa laufa? minimalno 20min! Max. ?as sicer ni dolo?en, ampak ve? kot 40-50 min se tut ni treba matrat. Sam laufam 30 min na tem pulzu (oz. tam nekje 145-148). Pri ve?jem pulzu telo ni sposobno ve? tako kvalitetno kurit ma??ob, ampak dobesedno kuri mi?ice. S tem zgubi? vse kar si pri fitnesu prigaral (?e bi laufal pri 150+ pulza)!!! :D

Zadnje ?ase pa tudi hvalijo ?e drugo tehniko, ki zgleda takole. Nekje 1 min ?printa na polno, da ti pulz zraste do 170-180! Potem pa hitra hoja oz. mogo?e samo hoja, da ti pulz nekje v 45sec pade na 120-130. In tako ponavlja? zadevo. To bi naj bilo ?e bolj u?inkovito. :bravo:

Zej odvisn je, zakaj laufate? Za fatburn je to. Za pridobivanje kondicije in vzdr?ljivosti pa mora biti pulz ve?ji (nekje cca 160). :P

Konc koncev je pa tudi va?no, da vam je tek u?itek in da ne pretiravate, ker boste s tem dosegli samo to, da boste dobili odpor do teka oz. vadbe. Vadba more biti PRIJETNA! Sicer, itak da ?uti? pol da si zmatran, da si neki nardil itd...sam tist da pretirava? ma ponavadi najslab?i efekt. :D

:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

eh...jst sm bolj tak...sezonski :D:P

gvihtam tak skoz bolj ali manj ze 6-7let (2-3x tedn). Te pa te me pa prime pa mal pojacam treninge. Vcasih se pa kaksna dieta pade :blink: Pol pa se ga dvakrat orng vlijes, pa kak cevapcic pojes pa si itak na istem :D no skoraj... za zdravje pa na misicni masi si vseen ful naredo :P

:cheers: cheers!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Popizdis po ene 3 tednih ko se telo ciiist izcrpa! Ucinek je fenomenalen...pocutis se kr gut, lacen nisi...

Edin zmeden si, ne mores se skoncentrirat itd...pol pa ko zacnes dodajat OH je ful bols! Pol se sele vidi kolk si pridobil. Pa alkohol mi ne pase vec :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jst sm se tele drzal zele 5 tednov :( (sicer je napisana za moskega 100kg, tak da sm jst mel vse kolicine x0,8)

:whatever:

ZAJTRK:

• 250g puste skute + 1merica wheya + 80g ovsenih kosmi?ev + multivitaminska tableta + 2 ?lici lanenega olja, ali

• 5 jajc(2 rumenjaka,ostalo beljaki)+3rezine wassa kruha+ multivitaminska tableta + 2 ?lici lanenega olja

MALICA 1:

a) Tuna v lastnem soku + 2 rezini wassa kruha

B) 150g skute + 2 rezini wassa kruha

c) 150g pi??an?jih prsi v ovitku + 2 rezini wassa kruha

d) 150g belih hrenovk + 2 wassa kruha

KOSILO: 200g mesa ali riba(pi??n?ja prsa,puran,govedina,osli?,tuna) + 50g ri?a ali50g krompirja (kuhanega) + solata (paradi?nik+zelena solata)

MALICA 2: isto kot malica 1, vendar brez wassa kruha in ri?a,samo Beljakovine!!

TRENING: 2 merici wheya 30-45min pred treningom ,takoj po treningu pa 64g wheya (2 merici!

VE?ERJA:

a) 150g skute + 1 merica wheya + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik)

B) 200g (pi??an?jih prsi,puran) + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik)

c) 200g osli?a + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik)

pa vsak dan trening. 2 dni fitnesa, potem 2 laufanja, 2 fitnesa.....jao :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ms project!
Napisano

hm... program MICROSOFT OFFICE PROJECT... uporablja se za projekte oz. projektni management. To pomeni da vnaprej dolo?i? trajanje posameznih aktivnosti, dobavne roke, predvidis zastanke in postavis resitve vnaprej; dolocis cene, cas, katere aktivnosti so kriticne(da morajo biti izvedene v danem roku) itd. Stvar ki jo folk premal uporablja! Vsekakor. Al pa vsaj na papirju je pametno kaj podobnega za vsako stvar napisat...

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEZA AVTOMOBILOV
Napisano

Jst sm mel prej mx-3 1.6 sohc, 90KM...je pisal 1140 KG, kar je tudi uradni podatek... bila je registrirana za 5 sedezev!!! :P

Sedaj na 1.8 V6 pa pise 1110 KG, uradno bi jih naj imela 1190KG (kar je bolj verjetno), je pa registrirana za 4 osebe?! <_< Pa v prometni mi pise tip vozila 1.8 V16 (keri idiot je to natipkal tut ne vem)! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Recimo da se mal spoznam na te stvari in bom se jst neki dodal... :zvizga:

Vsakda dieta razen beljakovinske je zgresena. Ja...z locevalno res zgubis kilograme. Ampak kilograme, ne pa mascobe(kar mislim da je poanta diete). Pri raznih dietah ze gre samo za to da imas 5 obrokov na dan in da pijes samo vodo in nic druga. Ter da ne jes cipsa in cokolade itd...Ze s tem pridobis veliko.

Primer diete ki sem jo sam izvedel in je dokaj "profesionalna" pa je naslednji. Redno sem hodil v fitnes ze 3-4 leta in "normalno" jedel. To pomeni od 2-5 obrokov na dan, cist razpusceno, jedel kar mi je pasal, pil tudi. Svoh pa tut nism bil.

No potem pa sem se po posvetovanju z kolegom (ki se s tem profesionalno ukvarja) naredil dolocen trening po programu ter beljakovinsko dieto. Vsak moski PRIBLIZNO(govorim na pamet) potrebuje :

1,5 g beljakovin /na kg telesne teze --na dan

2 g beljakovin /na kg telesne teze --na dan

1 g beljakovin /na kg telesne teze --na dan

ce je FIZICNO aktiven in ne hujsa. Ce pa se spravimo hujsat, povecamo beljakovinski vnos, ter zmanjsamo OH nekje takole:

2+ g beljakovin /na kg telesne teze --na dan

0,5 g beljakovin /na kg telesne teze --na dan (pravijo da je pod 1g zivljensko nevarno, no jst sm mel 0,5)

1 g beljakovin /na kg telesne teze --na dan

To pomeni za 90kg moskega:

180g beljakovin, 50g OH, in nekaj mascob.

Zej pa ce bi sli sestavljat jedilnik za tak vnos hrane, bi videli da obstajaja samo ene par stvari ki so "zadovoljive" za to. To pomeni da ne vsebujejo prevec OH in mascob. Te so:

-jajca (npr en obrok je 5-7jajcnih beljakov in samo en rumenjak)

-piscancja prsa v ovitku (v 100g izdelka: neki ce 20g P(proteini-beljakovine, 0 OH, 0,5 mascobe)

-bele hrenovke (podobno)

-skuta-nemastna (10% MM)

-tuna V LASTNEM SOKU

-za kosilo pa ribe (pecene naravno ali piscanec)

to je pa vse. Zraven pa dve zlici (jedilni) riza za juzno. V glavnem, vsak dan jes isto!!! Vse je brez okusa! Pa kofe seveda brez cukra itd...

NOBENEGA:

-sladkorja

-sadja

-solate (razn zelena ob kosilu -ampak brez kisa in olja. Lahk das kako limono prek)

-soka

.

.

.

samo voda...

get it?

Trening pa je nekak takole. Prvi dan fitnes A (tri misicne skupine telesa), drugi dan fitnes B(druge tri misicne skupine telesa), potem dva dni kardio treninga, vsak po 20min, srcni utrip 145. in se ponovi. Noben dan se ne pociva...

In kot sem ze reku 4 leta sm ze dokaj resno vadu, pa normalno jedel. Tak da svoh nism bil. V 5-ih tednih diete sem prisel iz 85 na 73 (-12kg!) ter sem povecal moc pri VSEH vajah za min 20-30% kljub temu da sem ze prej dost treniral in da sem izgubil tezo! Je pa kr peklensko to zdrzat. Ampak sem enkrat to naredu iz firbca da preverim ce je vse to res.

Hotel sem samo povedat da je to ena in edina dieta ki deluje. Ker "oblikovanje" telesa je sestavljeno iz:

70% prehrana

20% vadba

10% genetika.

Ce bote pa shujsal po neki xy dieti, al pa tak da ne boste nic jedl se pa zgodi to, da namest da bi zgubili mascobo, izgubite nekaj malega mascobe, ostalo pa izgubite misicno maso. Ko pa se naslednjic zredite pa pridobite vecinoma samo mascobo, to pomeni, da ste se na slabsem (ste bol mehki po domac).... :P

:cheers: je pa zakon!!! AJA PA NBENGA ALKOTA VMES!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.