Italijan, Nemec in Slovenec se v nebesih pogovarjajo kaj se jim je pripetilo. Italijan je izjavil,da si je kupil Ferrarija in se je pa? ubil zaradi pretiravanja, nemec se je razbil s svojim novim BMW-jem, Slovenec si je kupil bolj?ega Audija od soseda,in umrl od lakote
Sramota brez primere, prokleti Srbjanci, al kdorkol je ?e bil (mogo?e jim ho?e kdo to dejanje samo podtaknit), da ubogi rajniki niti zdej nimajo miru, s tem da so se boril za svobodo vseh nas!
O fak, pol se pa s tabo ne grem kopat, trenutno se po?as pripravlam za Novoletno kopanje na Bra?u za 1.1., voda naj bi mela nekih 13 al 14, v glavnem krepko premal za normalne toplokrvne osebke!
P.S. - Bilder, una scena na Titaniku, ko tone, pa folk u skor ledu plava, ti pa bi biu notr pa total preznojen in se ?elel kej shladit pa ti nikakor neb znesl, mamu........, o fak in neb vedu kaj narest! :ne vem:
Bemomatr, zdej ko sm dubu oba zgloba za Seliko, za male pare, 50 EUR - kos, a zdej pa nikakor ne gre roba narezen, ker se je vse skupi tekom let total spoprijel, pa ?e nam sam popizdu.
Sicer pa dokler se moj plinski voz ne u?tima, ?ivela mini rde?a mazda!
Marko vreme je biu optimal, na momente mal sonca, de?ja niti mal, sicer vglavnem obla?no, razgleda pa ni blo taga kokr lansk let, k je bla vidljivost ?ist nora!
Kdo bi si mislu, u takm malm selu, no ?e komentarje mal spodaj preberete, vam bo malenkost bolj jasno, kak?ni "maherji" harajo po mestu , so pa vseen deklarirani kot Slovenci
Joj kok je folk netoleranten (al pa ne registrira avta za sabo); majo uno svojo svetsko meglenko zadi pr?gano (konkretno P206), pa ko vozi? za njim, skor oslepi?, mu nabijem dolgo, da mogo?e dojame, da izklop, ker ?e lep cajt ni sam sred pu??ave in neopa?en, hehe, no zgodilo se ni gladko ni?!
In ?e ?as Glocka primerjamo s ?asom Trullija (ki je tudi imel gume za suho stezo) in je zadnji krog prepeljal v 1.44.800, se vidi da je Glock vozil popolnoma normalno glede na razmere.
Mam delni kasko, komb. D, pa ko sem "zadel" ma?ko, pa je blo kao vse okej, zdej pa mi po?ljejo dopis, da je zanje v celoti zadeva zaklju?ena, brez da mi kej dajo, keri vosli!
Jz vam sam to re?m, ?imdlje od ZM, karkol druzga vzemte, sam teh oslov NE!!!
Mene pa veseli da se letos Bossove zvezde niso uresni?ile!
Sm pa ?e orng zaklev po prevo?eni ciljni ?rti, nekako lih obratnosorazmerno je blo moje razpolo?enje od Ali?i?evga, ko smo ?e vsi mislil, da je prvak Filip!
P.S. - Boss, ne bit preve? ?alosten, no drugo leto pa bo spet Ferdinand v akciji, mam ob?utek!
Bemu mast, zdele gledam za trajekt na Rab, pa vidm da majo mesce samo v svojem jeziku, matr, ?e so tok ponosni, bi mel loh vsaj s (nevtralnimi) ?tevilkami ozna?ene mesece oz. datume, ker iz tegale loh edin sklepam, da pomen listopad - oktobr! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pi?ka jim smrdliva, takele bi na javnem mestu, s snajpersko natan?nostjo, s kamni po?astil!
http://24ur.com/novice/slovenija/do-trebuh...tnem-gnoju.html
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani