Skoči na vsebino
Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano

kolikor sem pred leti govoril z enim ?li?karjem (znancem) ki je vodil izkop  v centru LJ je nekaok povzel , ?e je trofeja oz.najdba  katero potem raziskujejo ?li?karji  zanimiva za dr?avo  potem ne pla?a? ni? in seveda najdba je  dr?avna. ?e to pove?  zasebnim iskalcem in je zadeva dobra potem oni pokrivajo stro?ke izkopa ?e ma? sre?o in seveda  ti dajo nekaj za trofejo ker oni to potem bolje vnov?ijo in si  oni s tem pokrijejo stro?kovno , seveda se take najdbe lahko tudi sam loti?  izkopa,  ampak ker nisi pristojen  ne dobi? popolnoma ni? te?ko vnov?i? ( v tem primeru  je bolje buldo?er in  zravnat vse skupaj ?e gre za nevem ....grobnice) za predmete je druga?e...

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zato pa se kupi telefon ki ni drazji od 200? in ne boli ?e se spotoma z ruzakom opere v pralnem stroju,ne pa en ob?rt jabuk ha ha..... ceela pla?a....?e tak gsm prnese? na servis bi ti za ta denar moral ponudit ?e najman kosilo, in voden ogled postonjske jame in darilni bon za vnov?enja popusta na nadomestne dele ha ha ha

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pob....sibziher da gre za polha....polhe? Ker ce samo skrablja potem gre za navadno faking mi? ki para ?ivce in teka ob 2h zutrej gor pa dol.... predno karkoli po?ne? nastavi najprej uno plasti?no past za miske....mislim da je 5? 2 kosa za ve?krat je...jaz sem jih tako polovil...in je mir. ?e pa je res direndaj in vre??anje pa pihanje potem pa je polh. Tega pa ujame? na ?klop...vsak ribn?aan jih ma..... pa se ogne? strupom....lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Jah naivnost se ponavadi neizpla?a....

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Jah nimas kej...pride tako.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Pa dirka?a tud ha ha

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

A je mogo?e kdo s foruma, ki ima spodobno ?losarsko delavnico, da bi nabavil, zrezal, skrivil in zvaril nekaj plo?evine, pa da mi ne bi ra?unal celo premo?enje? Vsaj del plo?evine pa bi moral biti tak, da bi zdr?al ogenj in visoko temperaturo...

odvisno kaj potrebuje? oz. kaj boi rad da se izdela?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Back to realty. 

Kolk enga dnarja ?lovek zapravi, da lahko na koncu re?e, da je sre?no poro?en. :lol:

ha ha 

res je.....se pravi ti si poro?en tvoja je pa sre?na :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sršeni
Napisano

industrijski sesalec  in  akcija-tako sem jaz vsa osja gnezda  zrihtal :)   seveda v kombinaciji z raznimi spreji :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moski brivniki
Napisano

In razdrazena koza, pa vreznine ko se ti mudi verjetno tud. He he

Ce kupujes kupi takega ki lahko uporabis pod tusom ....mokro britje.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pravilno,......jaz bi nam avte kar pobral ha ha. Slabo ste prebrali, okoli vecjih mest bo 110 izven pa bojo dvignili omejitev na minimum 160 in kdor bo sel pocasneje bo kaznovan...... Ha ha ha sory prevec casa mam, pol pa morm kaj neumnega napisat da ne boste prevec resni.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Haha delujete kot bi bili fovs ker ma mulc A7.....no kdo pa ga nebi mel :). Kriva je pa kolesarka,nima se kej furat tam ko mulci dirkajo ....... Ha ha

Ga moram poklicat a bo popravljal al ga bo za dele prodal ....

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volkovi
Napisano

?akal je malo ve?ja lisica.......volk pa je konkreten kos mesa. ..tako da ga ne more? zamenjati.

Sli?al volka tudi na Rakitni,videl Medveda,pa Jazbeca. Sem pa nekaj ?asa nazaj 1.videl ptico smrdokavro v ?ivo.....neprecenljivo

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

banda skurupirana :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali lahko sklatim dron?
Napisano

To bi pri?lo v po?tev spomladi, ko se bo malo otoplilo. Imam kamin, ro?tilj, kotli?ek.....

Ampak imamo en problem. Nih?e tukaj no?e pit vina.

Malinovc, pingota, frutek.... pa ne bom kupoval, dokler je v sodih/cisternah dost dobrega vinca.

Pa harmoniko si pozabil omenit.....pol se ?ele za?ne akcija :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojzi vas lepo pozdravlja
Napisano

res si car!   si pravi navdih mnogim. Le tako naprej pa bo? pri?el v nebesa.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

?e kak?en dober triler zame, ki sem spet na bolni?ki...baje morem po?ivat in ni? delat :(

Oglej si  film INCENDIES  je malo za razmi?ljat pa ni ni hojladrivood scena :):P

Mora? pa gledati cel film da razume? kaj ho?e 

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.