kolikor sem pred leti govoril z enim ?li?karjem (znancem) ki je vodil izkop v centru LJ je nekaok povzel , ?e je trofeja oz.najdba katero potem raziskujejo ?li?karji zanimiva za dr?avo potem ne pla?a? ni? in seveda najdba je dr?avna. ?e to pove? zasebnim iskalcem in je zadeva dobra potem oni pokrivajo stro?ke izkopa ?e ma? sre?o in seveda ti dajo nekaj za trofejo ker oni to potem bolje vnov?ijo in si oni s tem pokrijejo stro?kovno , seveda se take najdbe lahko tudi sam loti? izkopa, ampak ker nisi pristojen ne dobi? popolnoma ni? te?ko vnov?i? ( v tem primeru je bolje buldo?er in zravnat vse skupaj ?e gre za nevem ....grobnice) za predmete je druga?e...
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Zato pa se kupi telefon ki ni drazji od 200? in ne boli ?e se spotoma z ruzakom opere v pralnem stroju,ne pa en ob?rt jabuk ha ha..... ceela pla?a....?e tak gsm prnese? na servis bi ti za ta denar moral ponudit ?e najman kosilo, in voden ogled postonjske jame in darilni bon za vnov?enja popusta na nadomestne dele ha ha ha
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Pob....sibziher da gre za polha....polhe? Ker ce samo skrablja potem gre za navadno faking mi? ki para ?ivce in teka ob 2h zutrej gor pa dol.... predno karkoli po?ne? nastavi najprej uno plasti?no past za miske....mislim da je 5? 2 kosa za ve?krat je...jaz sem jih tako polovil...in je mir. ?e pa je res direndaj in vre??anje pa pihanje potem pa je polh. Tega pa ujame? na ?klop...vsak ribn?aan jih ma..... pa se ogne? strupom....lp
A je mogo?e kdo s foruma, ki ima spodobno ?losarsko delavnico, da bi nabavil, zrezal, skrivil in zvaril nekaj plo?evine, pa da mi ne bi ra?unal celo premo?enje? Vsaj del plo?evine pa bi moral biti tak, da bi zdr?al ogenj in visoko temperaturo...
odvisno kaj potrebuje? oz. kaj boi rad da se izdela?
Pravilno,......jaz bi nam avte kar pobral ha ha. Slabo ste prebrali, okoli vecjih mest bo 110 izven pa bojo dvignili omejitev na minimum 160 in kdor bo sel pocasneje bo kaznovan...... Ha ha ha sory prevec casa mam, pol pa morm kaj neumnega napisat da ne boste prevec resni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Najdi ra?un he he... no nekje mora biti napisana letnica izdelave akomulatorja...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani