Tale kraj nesre?e sem pa jaz videl ko sem ?el iz kopra oz iz n.g. slu?eno... na hitro z avtoceste se mi je zdelo ko da je neki starej?i opel total razsut, neki polivinl pa plahte ?ez avto je pa takoj dal vedet da niso usi pre?iveli...
Tole smo pa danes gledali, da si boste la?je predstavljal kako je izgledalo, je tule posnetek iz lanskega leta;
ZAHVALA NA?EMU MAZDA?U, KI NAM JE PRISKRBEL BREZPLA?NE KARTE, SE PRIPORO?AMO TUDI ZA DRUGO LETO.
Mogo?e pa 2014 tole dirko pelje tudi kak?na Mazda.
Hehe sem vam kar malo fov?, ampak sem imel ?al druge obveznosti... je pa res da bi v soboto lahko pri?el pogledat malo ?ez dan...
Hehe, katero mazdo si mislu borut... men samo kletka manjka (katera pa ni problem, ve?ina ve zakaj ne), pa dirka?ka licenca ?e jo rabi?.. Ali jo rabi?, ve kdo mogo?e?
Italjan je manj?al porabo z tehniko draft. Na Mythbusters so dokazali da to dejansko deluje... ampak le ?e vozi? 1-2m za drugim vozilom
Druga?e pa odkar sem na cesti po 300-400km na dan (slu?beno) vidim sva?ta, iztopajo pa seveda italjna?ki pa tudi jodlarji pa ?vabi niso kaj bol?i - kot je nekdo omenil, flegma prehiteva po 2 ali ve? kamionov z 110 na uro, med kamionoma pa cela pristajalna steza umes
Hehe, gledam zadnji? nekaj na mobile.de in vpi?em nekaj iz nem??ine v slo. preko google translate. In zadnji stavek v katerem pi?e da je avto bele barve z modrimi ?rtami mi vr?e vn tole: Fahrzeug je bele barve z modrim striptizeto.
Zutri lepo spim nakar me iz poslte dobesedno vr?e nadle?no piskanje iz moji zvo?nikv (5.1)... seveda prva stvar, dam volume na 0... ne pomaga.. Zgleda je ?lo use k vragu k leva stran piska ko hudi?, desna pa lih tok da se neda normaln poslu?at. Aja pa woofer tut brni
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale kraj nesre?e sem pa jaz videl ko sem ?el iz kopra oz iz n.g. slu?eno... na hitro z avtoceste se mi je zdelo ko da je neki starej?i opel total razsut, neki polivinl pa plahte ?ez avto je pa takoj dal vedet da niso usi pre?iveli...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani