Kok mi naraste tlak, ko nek Butalc za menoj vozi (jaz po omejitvi,v naselju), on pa prakti?no naslonjen na moj zadnji odbija?, pa to jasno s kanto, ki ni vredna niti moje tedenske pla?e (pa nisem nek finan?ni buđo), no v tem primeru je govora o nekem P 106 in pa wosu za volanom. Keri bebci zahojeni po cestah!
P.S. - naj prehiti ?e se mu tok mudi in ma jajca, ne da se prilepi na zadnj konc ?rnozmajke, jebote!
a ?e bi pa z "olimpijado" za tabo vozil bi blo pa ok?
berem, sem pa tudi ?e prilepil tu gor.......moje mnenje je da ?e je samo 1/3 tega res bi morali Ivana strpati v najbolj zanikrno luknjo in vre?i klju? stran
Je pa zanimivo to da se Ivan z to?bami spravlja na ?isto vsakogar ki ga kakorkoli kritizira, tale blog pa obstaja ?e kar nekaj ?asa pa je vse tiho z njegove strani .... ?lovek se zamisli!
"Ljudmila Novak pravi, da brez NSi v Sloveniji ne bo desne vlade. Stranka sicer v sredi??e postavlja ?loveka in dru?ino. Tisti, ki so v najve?ji meri odgovorni za propadanje dr?ave, so se sedaj potuhnili, z navidez novimi obrazi pa ?elijo preslepiti dr?avljane, je dejala Novakova."
Kaj to zdej pomeni da Hilda Tov?ak ni ve? v njihovi stranki njej je namre? zelo dosti do "?loveka in dru?ine"
Ampak men fuzbal ?e vedno ni ?ist jasen. Nekdo prete?e kar precej?njo razdaljo in pri tem skoraj spusti du?o samo za to, da bi dobil ?ogo. In ko mu to kon?no uspe, jo brcne stran .
a ti to resno?
potem ti je brezveze tudi ko?arka, rokomet....u bistvu skoraj vsaka igra z ?ogo? :ne vem:
?e pa za primer vzamemo ZDA in njihovo gledanje nogometa: ?i?aj, se ba?i s fast food-om in gledaj. Nisem prepri?an, sem pa sli?al da tam ne ?vi?gajo, ne ploskajo, kaj ?ele kaj huj?ega.
Seveda velik laj sam elektro pa banke je pa seeno nekaj naredu ne.
to je na ?alost le delno res......zame se ni spremenilo prav ?isto ni?....banka koper ?e vedno obra?unava provizije za dvig na drugih bankomatih, elektro primorska pa ni vra?alo popolnoma ni?
Sori, ampak skoraj tako kot pravi Labi (le bistveno manj krvavo) je blo leta 1991 pri nas.
Tako da Labija ?ist podpiram.
lepo da ga podpira? a njegove izjave imajo osnovo nekje drugje kot tvoje razmi?ljanje.....glede na to kar si napisal se mi zdi da sta vidva dejansko worlds apart!
Jst sem pa mnenja da bi rabli za madatarja uspe?nega managerja in ne politika (ki za drugo kot iz kruha drek delat niso dobri)......pa da neboste zdej vsi skakali, uspe?en manager ni le Janković
recimo, da ta avto ni za moja avtocestna povprecja
oz. ca. 14l/100km (po magistralnih cestah je blo okol 100km/h, avtocesta pa (je tak stil avtoceste, skoz vzponi in paci in ovinki, recimo kot visnja gora) nikoli pod 160km/h...
dej labi ne la?i, k ta avto pije max 9 litrov na 100
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tak bo tudi na tvojem hrbtu red delal brez da te karkoli vpra?al ?e ti je prav ali ne
pa ne verjamem da si tega ?eli?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani