Sej ?e bi biu pa doma, bi se pa ?enska zmisnla da sm zape?kar, da ni? ni od mene, da no?em ?urat...in evoga, spet kodiran jezik in konc. Nikol ni prou.
Z jezika si mi uzel, pa ?e da zravn napi?em,nikoli ne verjemi vega kar ti govori, verjami le kakim 30%. Preverjena stvar.
?al morem pojamrat, da sem danes zjutraj pri?el iz morja ter na?el pravi kaos. "Prestrelana" streha na hi?i, na gospodarskem poslopju ter okrasna drevesa skoraj brez listja.
na kvadratni meter salonitk so min 3 za pest velike luknje, tak da delam ?e od kar sem pri?o domov pa do zdaj. Samo na strehi hi?e se do zdaj porabo 12 750mll piksn purpene. Za rezervo pa je ?e cerada pripravljena.
meni pa ni? ve? ne gre takot bi moglo al pa naj bi se dogajalo.popizdo bom.kakor ho?em vplivat na dogodek se mi obrne meno v slabo?e e pa prepustim stvari pa pobegne.ne vem ve? kaj naj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vse najbol?e

kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani