Skoči na vsebino
Ali vi verjamete....
Napisano

Jaz pa?, vsaj za zdaj, ne prespim ve?ino svojega ?ivljenja tako kot ve?ina foruma?ev in brezdelne?ev.

Kadar spi? ne ?ivi?!

Kolk ur na dan pa ti spi??

uh med tednom do 8h za vikend sm klini?no mrtu :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

LOJZ malo sm brau in zdj mam eno vpra?anje !

?e je na tvoji dnevni relaciji recimo 10 STOP znakov......pri kolkih se ti ustavi?...in to pred belo ?rto.in ko re?em ustavit pomeni bit na mestu ....

(ta se nana?a na una .... postavljena pravila )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes spet ?raufal svojega biv?ega 200SX S13. Menjal bremze, jih prezra?il in ker ABS (?e) ne dela lahko re?em, da zelo brutalno primejo pa ?e niso ulaufane. 4 batne ?eljusti FTW!

Aja in jaz sem sicer gor vrgel Tein fedre, tr?e amortizerje in top mounte, sedanji lastnik je zamenjal ?e vse bushinge na mostu in sem ga res brez te?av podriftal. :punk: Proklet rwd, spet me mika, da bi prodal Clia pa kupil spet nekaj z zadnjim pogonom in ?pero pa seveda turbino. Se pravi v izboru je lahko le 200SX. :aaaaa: Je pa sme?no, vstane? pa se presede? v RSa, polo?aj sedenja je ?isto brezvezen v primerjavi z 200SX, vse je mehkej?e ampak volan je pa res odziven, lega je ravno tako zabavna le na svoj na?in, pa ultimate response motrja ima tudi svoj ?ar. V bistvu bi imel kar oboje. :hohoho:

kupi rx7 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.