Skoči na vsebino

krediti so ?e bolj ugodni iz dobi? ?e ve?, ?e bi var?eval vsaj 5 let preden najame? kredit za stanovanje za nekaj drobi?a (o vi?ini mese?nega nakazovanja se dogovori? s banko - paziti pa mora?, da sam in to vsak mesec nakazuje? na poseben ra?un - poseben pa za to, da to vsoto ne dviguje? iz svojega) - in to bi moral storiti vsak dru?inski ?lan, saj nikoli ne ve?, kdaj ti pride prav

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Monitro LCD
Napisano

pa bo procesor sprejel vse te zmogljivosti, ?e ti v redu ne bo delal pomeni, da mora? nadgraditi procesor oz. kupiti novega, kompatibilnega.

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda-mx3
Napisano

dragi moto prjatu, iz srca ti ?estitam, da si se danes zjutraj (sploh ?e) zbudu in ugotovu, da je pred tabo ?e tooooolk (let)...

Enga lup?ka, pa lepo praznuj

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no zmaga!
Napisano

AHHHHH malo tola?be pa tud more bit ?e se ?e drudjo na vse pretege!!!!!! :hohoho::hohoho:

Smuk je pa itaq need for speed!!!! :bravo:

Kar se pa treninga ti?e je pa pomoje tko!!!

Ni? sex-a ve?ja jajca.......pomeni ve?ja te?a in ve?ja hitrost kon?ni uspeh-ZMAGA :jupiii:

hja, kaj bo? pa za na?e biv?e slalomistke reku

zmeraj je kak?na ?okirala, medlo se spomnim neke tekme, ko so bile ?e vse medalje podeljene, pol pa na?a, ne vem ve? katera po vrstnem redu pride skoz cilje kot prva

ali pa na?e Mateje, kot predtekmovalke in je imela najbolj?i ?as v celi tekmi.... itd.

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

cleo je ?e mlda naj se pri tapravih barabah nau?i zajebavat ?ivljenje,ampak prej ?ola, pol pa life, kakr?nega ne poznajo vsi.adrenalin,strah, razko?je, pa spet rev??ina, pa...

dando, si to ti, zakaj ne uporablja? svojega gesla, ker nikoli vaju ne lo?im

svoji deklci pa nikar tako ne pridigaj, verjetno zna uporabljati glavo in nate tudi ra?una (v metafori povedano: vsaj sv. Urh, in da na tej vi?ini tudi ostane?!, pa ?e cerkuco umajo)

... in sicer kje ima? nisana, a je ?e paj?ovini, al kaj, saj vidi? da ni nobenga snega ne de?ja tako, da bi se lahko vozu tudi z njim

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

He he,jaz pa sn ga gledal,svetovno je blo,samo avto v kerem se odpelje na koncu bi lahko bil Mazda ne pa neka brezvezna firma kao Merc...s. :P:bravo:

... za konec bo ?e Dando poskrbu, in to ne z nekim brezveznim nissanom 350z, ampak z MAZDO CX7 in kar pr?akujte... september 007 se bli?a ....

violca, ti preve? gleda? te limonade, si se mora v kaki na?la sama, mislim da si ta alo alo izpostavila ?e najmanj dvakrat.

ne te ne ?alim sam ne mi zamert, si mal otro?ja?ni? zato, cleo je ful otro?ja...ha, punca je pametna pa tud.pred njo se ne da ni? skriti, vse izvoha, problem je ker meni nikoli ne pove naravnost postrani kakorkoli.te?ko je to gledat.

fak, za zjokat tale limonada...

dnd

dando, saj jo sploh ne rabm gleeeedat, pr teb pa res ne mjorem bt resna.... za to dobr poskbi?, verjetno vsem nam :hohoho:
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

EVO, JAZ SE svojemu z-ju ne odre?em, cleo pa si je sedaj , ko bo za?ela opravljati vozni?ki izpit za?elela kar audija tt.cel ?ivljenje bom moral delat za te ?enske.verjetno bom pokopan na kakem pokopali??u namenjen socialcem, brez ?upnika, bo predrago, pa ?e na fu? zagreben...

dando

ker je punca po?tena in preprosta si ga zaslu?i, itak pa je denar ena sama skrb

.... dando, ve? kako se zaklju?i nadaljevanka alo-alo?

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nasvet
Napisano

1 Formular downloaden.

2 Ausf?llen Adresse und Schl?sselnummer (Schl?sselnummer steht auf Schließzylinder).

3 Formular an uns senden per Fax Mail oder Post.

4 Rechnung bezahlen per ?berweisung oder Online.

5 Bei Zahlungseingang wird die Ware versendet !

to so mi poslali, ko sem jih prosila, da mi razlo?ijo mal ve? o na?ino pla?ila. :/

4 & 5 = ? :S

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

http://24ur.com/bin/article.php?article_id..._media=16152445

http://dnevnik.si/novice/aktualne_teme/zgodba/216607/

traffipaxe bi bili bolj potrebni za jutranje zaspance, ko ?akajo pred zeleno lu?jo, s tem pa se kolone ?e pove?ujejo, ?e pade pa kak?na kaplja, so pa tako vsi v avtomobilu...

sedaj pa moram poudariti ?e najmanj?o varnostno razdaljo, ki naj bi bila 3x ve?ja od hitrosti, se pravi, ?e vozi? 60 km x 3 =180 se pravi razdalja bi morala biti 18 metrov; vse lepo in prav, ?e se ti vsi ne urivajo...

pred ?asom se mi je na avtocesti pono?i nekdo nalimal ?isto na zadek, najhuj?e pa je to, da pred in za mano ni bilo nobenega avtomobila; vem da je bil pijan k m., in je registriral cesto samo po zadnjih lu?eh, in upala sem, da pride ?e kak?ne avto, da se ga otresem.

v?asih je potrebno sprobati tudi trobo in sicer tam, kjer je to potrebno npr. ko kolona vozil izsiljuje prednost pri vklju?evanju na avtocesto - spet jutranji zaspaneti...(folk za volanom dela vse, samo vozi ne!?)

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Nekje proti Be?igradu je name??ena prva kamera v semafor, katera te bo samodejno poslikala, ?e bo? prevozil rumeno lu? (ni?ja kazen), ?e pa rde?o (pa vi?ja). Kaj menite oz. lepo bi bilo, ?e bi za vsako tak semafor posredovali posnetke. (presodi, kaj je bolj?e: ?e hitro ustavi?, se ti nekdo zalima, ?e prevozi?, si kaznovan)

ja kaj ?e?, ?tajerci urejujejo okolico, polep?ujejo mestna sredi??a.. ,v Ljubljani pa dviguje cene (npr. za parkiranje); in te s tem semaforjem (trenutno eden) ?e dodatno udarijo po ?epu...

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja sej je bil ?e cajt, da se tele od kralja podkupljene zmage kon?ajo :angry:

Barca je v ?paniji simbol za upor proti kraljevemu vsesplo?nemu zatiranju, zani?evanju, podkupovanju, ...

Siempre Barca y viva Catalunia :vesel:

Objavljena slika

Objavljena slika

ne vem, ?e sva na isti valovni dol?ini....

vedno rada gledam res kvaliteten nogomet in to ni razlog za podkupovanje,... neko zatiranje, bla, bla

skratka, ?e lahko kak?na druga ekipa poka?e kaj ve?, kot Barca teh 18 minut igre, mi sporo? oz. po?lji posnetek (razen Mad?ari v 60.letih)

in ?e mimogrede, tako nezanimiv, nekvalitetno slab nogomet, kot je bilo leto?nje svetovno prvenstvo, pa dolgo ?e nisem videla.

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

je kdo gledal ligo prvakov

FC BARCELONA - WERDER BRENEN ?

2 : 0

Ronaldino 13 min (sijajen gol pod nogami naspotnikov) (je pa to njegov ?e 73 gol)

Gudjohnsen 18 min

ter ?e dva izredna strela, katera pa nista kon?ala v golu

povpre?je v bundes ligi

2,46 : 2,60

BARCA ponavlja svoje uspehe iz lanskega leta. Njenih prvih fenomenalnih 20 minut - visok stil sijajne igre, katero vidi? samo pri nji :rispekt:

Nemci so se v drugem po?asu nekoliko razkropili po igri??u in pokazali, da sicer znajo igrati, vendar proti barci in chelsei je potrebno storiti mnogo, mnogo ve?.

Barca je zaklju?ila, da sta za osmino finala 2 gola dovolj.

Pohvaliti moram tudi Deca, kateremu je uspelo po sredini vle?i ?ogo prib. 60 m in premagovati nasprotnikove ovire in pa tudi razpolo?enega Guilija - desno krilo je bilo v prvem pol?asu njegovo.

Nemci so v prvem pol?asu igrali tako, kot ?e bi gledala po?asni posnetek :hohoho:

Close se je zbudu ?ele v drugem pol?asu......itd.... itd.... :danzoman:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.