Jaz nikoli do zdaj nisem imel ovinkov al pa raznih folij za steklo, ker so več ali manj vse nagravžno grde. Zdajle za tega S23 sem pa skoraj bil prisiljen to dat gor. Telefon namreč tako drsi, da če je podlaga komaj kaj nagnjena je telefon v trenutku na tleh. Poleg tega so leče za kamero tako izstopajoče, da mi ni preostalo drugega kot kupit prozoren ovitek. Telefon pač ni več lep ampak vsaj po tleh ne bo tako hitro zgrmel.
Leče so res prav fletno izstopajoče za razbit. Enako na 22. Jaz sem nabavil od Ringke. Ima okoli leč malce izbočeno gumo, da je v primeru padca manj možnosti za direkten udarec.
Vidim, da vas(nas) je, kar nekaj ljubiteljev craft piva. Na fb in instagramu imam stran PivoStacija, kjer so objave mojih degustiranih. Če vas zanima si poglejte in mogoče koga tudi zamika kakšnega od teh poskusit.
Moderator: če je ta objava neprimerna... kamot briši.
Prvič jo natovoril kot mulo. Malo se mi je smilila, vendar se ni pritoževala. S porabo 7,7 skoraj za cel liter bolje, kot prejšnja dizelca pri isti natovorjenosti. Je pa "težje" vozit po AC. Radarski tempomat te čisto preveč poleni in moraš res pazit na zbranost. 😄
Drugače pa še vedno prodajam CX-3 - ravno danes popoldne imam prvi resen ogled, bomo videli! Model išče točno ta motor, tako da sem prepričan, da ve kako in kaj z mazdami.
Slučajno od firme autoscout-24? Čestitke za nakup. 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Leče so res prav fletno izstopajoče za razbit. Enako na 22. Jaz sem nabavil od Ringke. Ima okoli leč malce izbočeno gumo, da je v primeru padca manj možnosti za direkten udarec.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani