Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

Jaz nikoli do zdaj nisem imel ovinkov al pa raznih folij za steklo, ker so več ali manj vse nagravžno grde. Zdajle za tega S23 sem pa skoraj bil prisiljen to dat gor. Telefon namreč tako drsi, da če je podlaga komaj kaj nagnjena je telefon v trenutku na tleh. Poleg tega so leče za kamero tako izstopajoče, da mi ni preostalo drugega kot kupit prozoren ovitek. Telefon pač ni več lep ampak vsaj po tleh ne bo tako hitro zgrmel. :(

Leče so res prav fletno izstopajoče za razbit. Enako na 22. Jaz sem nabavil od Ringke. Ima okoli leč malce izbočeno gumo, da je v primeru padca manj možnosti za direkten udarec.Screenshot_20230307_204254_Chrome~2.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Belgijski izbor je kar dober. Vendar ti mora bit všeč njihov stil ...beri... močno in sladko.Ostalo zelo povrečno. Svetla izjema je Irish stout.

Pravkar je NevLado napisal:

Ej ma kako ne morm lajkat tega?

Sem dal pa follow 👍

Tnx. Že nekaj časa imajo za strani samo možnost, da spremljaš.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Vidim, da vas(nas) je, kar nekaj ljubiteljev craft piva.  Na fb in instagramu imam stran PivoStacija, kjer so objave mojih degustiranih. Če vas zanima si poglejte in mogoče koga tudi zamika kakšnega od teh poskusit. 

Moderator: če je ta objava neprimerna... kamot briši. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobro jutro - tema ob kavi
Napisano
pred 23 minutami je Shrek napisal:

Prej bo CX-30 povozil čas, kot šestico tretje generacije. 

Tudi HB varjanta šestice druge generacije je še sedaj lepa... 

6ko bo tudi povozil čas, to je res. Ampak še ne kmalu. Sam...a je imela CX-30 sploh kej časa? 🤭👹

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Prvič jo natovoril kot mulo. Malo se mi je smilila, vendar se ni pritoževala. S porabo 7,7 skoraj za cel liter bolje, kot prejšnja dizelca pri isti natovorjenosti. Je pa "težje" vozit po AC. Radarski tempomat te čisto preveč poleni in moraš res pazit na zbranost. 😄

IMG_20220719_172346.jpg

Popravljeno od Liuch
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 13 minutami je NevLado napisal:

Podpisal papirje za uvoz šestice iz Nemčije!!! :ouje::ouje::ouje:

Več pa povem ob priliki. 😉

Drugače pa še vedno prodajam CX-3 - ravno danes popoldne imam prvi resen ogled, bomo videli! Model išče točno ta motor, tako da sem prepričan, da ve kako in kaj z mazdami. 

Slučajno od firme autoscout-24? Čestitke za nakup. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ima kdo ?majser ali pa vsaj mavzerco?

Mi je medved razsul ?ebelnjak, pa bi se ?el malo "pogovorit" z njim, ker z lovci se ne da...

?e ma? ?majser al pa mavzerco se tud z lovci da... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.