Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Heh, Simon, nisem tako mislil. Ce si nor na avte pa ce usoda hoce da se ti mora nekaj zgodit bi raje v avtu koncal kot pa recimo na wcju. Pa to sploh nima veze, skoda ga je v glavnem. Sem bral da je veliko dobri stvari naredil zraven dobrih filmov. Me zanima kako bodo to izpeljali producenti.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pred petimi minutami v na?em zakotne pode?eljskem kraju sre?al srebrni Nissan GTR :blink: maaaakina in to velika (mogo?e pretiravam, ampak se ne vidi vsak dan) :)

Aia, bil sem z NXom :P morda se mi je zato zdel precej velik :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Foter ?el danes na homologacijo LPGja in ker ni nobenega tak?nega avta v registru se sicer zelo prijazen mo?akar sedaj mu?i in i??e podatke na internetu ter vsake toliko pokli?e da grem zmerit ?e se dimenzije res poklapajo :P ker se mu ni dalo iskat originalnih dimenzij za pnevmatike je vpra?al fotra, ki pa mu je seveda povedal dimenzije ki so sedaj gor, ter tako zastonj pridobil homologacijo za 15 col brez papirjev in pregleda :P

(delno spada tudi v pohvalite se :D )

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sem v ?asu R. Carlos-a navijal za RM, zdaj so mi pa za bruhat.... tudi Bayern mi je anti ampak v?eraj sem se veselil :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Katero ?e priporo?ate kak?no Middle Age - "Sablja?ino" (kri?arske vojne varjanta in podobno)? :D

Uuuuuu, to mam tud jaz rad :)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Janezek vpra?a svojo u?iteljico, ?e lahko govori z njo po ?olski uri. Ona se strinja.

U?iteljica: In, Janezek, kaj mi ?eli? povedati?

Janezek: Mislim, da sem preve? pameten, da bi ostal v tem razredu, ker se dolgo?asim.

?elim, da me daste direktno v gimnazijo.

U?iteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpra?a Janezka, ?e lahko naredi test.

Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj za?ne s vpra?anji:

Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 13x4?

Janezek: 52!

Ravnatelj: In kvadratni koren iz 9 ?

Janezek: 3, gospod ravnatelj.

Ravnatelj: Glavno mesto Japonske?

Janezek: Tokio.

Test traja ?e pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je ravnatelj

zadovoljen z rezultatom, u?iteljica pa vpra?a, ali mu lahko zdaj ona postavi nekaj vpra?anj.

Oba se strinjata in u?iteljica za?ne spra?evati:

U?iteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to?

Janezek: Noge, gospa u?iteljica.

U?iteljica: To?no. Kaj lahko najdemo v tvojih hla?ah, v mojih pa ne?

Ravnatelj je presene?en nad vpra?anjem ...

Janezek: ?epe!

U?iteljica: Dobro, Janezek. Kje so ?enske najbolj kodraste ?

Ravnatelj se pripravlja, da pose?e z besedo med njiju,

a Janezek odgovori: V Afriki.

U?iteljica: Kaj je mehko, a na rokah ?enske postane trdo?

Ravnatelj zavije z o?mi, a Janezek spet odgovarja.

Janezek: Lak za nohte.

U?iteljica: Kaj imajo mo?ki in ?enske na sredini nog?

Janezek: Kolena!

U?iteljica: V redu. Kaj ima poro?ena ?enska ?ir?e kot neporo?ena?

Ravnatelj ne more verjeti svojim u?esom.

Janezek: Posteljo, gospa u?iteljica.

U?iteljica: Kateri del mojega telesa je najve?krat vla?en?

Janezek: Va? jezik!

U?iteljica: Katera beseda se za?ne s ?rko ''p'' in ozna?uje nekaj, kar se pod mo?ko roko orosi, mo?ki pa ho?e ?e.

Janezek: Pivo

Ravnatelj je brez sape, ves moker od znoja, odlo?i se, da bo prekinil test in vzklikne:

Ne bom te poslal v gimnazijo, ampak direktno na fakulteto! Zame bi bila vpra?anja prete?ka!

Nauk: Perverznost se pojavi z leti ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma ne, nisem mislil nic v tej smeri, kr mirno. Samo sem hotel nekako povedat da mi je ful nekih novih obcutkov vzbudila misel da nekdo ki ga dobro poznam kupuje nekaj pregresno dragega, jaz si pa sposojam denar da si kupin neko staro vozilo.

Tudi jaz mu nisem faus, mu privoscim saj je sam prisel tako dalec.

Vrjamem pa da bom jaz znal bolj cenit moj avto za xxxx evrov kot pa on za xxx xxx evrov.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tako, jaz sem spoznal da se vozim z vozilom katerega bi sedaj opisal tako: moje vozilo je tak?no da ima ?tiri kolesa, pomo?ni motor in ?e nekaj drugih standardnih stvari. Zakaj? Ker mi je kolega pravkar razlo?il da vozilo na njegovem fb profilu ?e ni njegovo (je bil samo na probni vo?nji) in ?e ne ve za ziher ?e bi ga kupil...kr segreje me ko izre?em ali zapi?em "novi Porshe 911 turbo S z enih 530 konji?ki za 180k ?". Zame je to kot da gledam zgodbo o ?ude?nih fi?ol?kih in goski ki nese zlata jajca.

PS: Se opravi?ujem za blu?enje, ker sem v ?oku, ampak zgleda da ne pomaga tisto da ?e "da?" to iz sebe ti je potem la?je :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Aaaaaaa! Zdaj vidim zakaj je ta tema :angry: mehanik, skoraj dru?inski prijatelj, vedno pohvale vreden je postal zagaman po?eruh. Lani mi je za tehni?nega pa neke malenkosti ra?unal nekih 60 al 70 ? ker je pa? treba malo veze potegnit.... v?eraj mi za tehni?nega 32 ? + nekaj pubecom za pija?o, pakne za ro?no 20? in delo zara?unal 165 ? :vskalo: ga danes foter kli?e ?e se je slu?ajno zakalkuliral in pove da je bilo delo 100 ?. Z mojo matematiko sem ugotovil da onim ni dal za gledanje skozi prste ni?, sebi je pa pisal delovne ure kot da bi ?el na servis :angry: ...kjer bi za to dobil vsaj ra?un!

Za sladico pa ?e to, da mi ro?na prime slab?e kot je delala pedv?eraj?njim :notworth:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred 2 dnevoma potegnil z neta NFS The Run in danes zaklju?il z njo. Igra je kratka, zgodba tako-tako, nobenih modifikacij avtov, ki so itak vsi neki bedni (no sej nikoli niso bili zanimivi, si jih pa vedno lahko predelal). Sem kr razo?aran nad igro. V?e? mi je edino da je enih par zanimivih avtov not npr. mazda mx-5 in rx-7, golf 1 GTI, BMW M3 e30 :)

Bo treba zdaj neke simse instalirat da bo malo dlje trajalo :P

Je ?e kdo igral prej?nje dele assassin creed? Izgleda zanimiva...

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Za razmislit :bravo: Je pa res, da pride na tekmo tudi veliko tak?nih, ki si ?elijo nekega dodatnega dogajanja, kot je na primer to kar po?nejo huligani- to je pa najbolj ?alostno. Jaz sem miren navija? in rad navijam, ampak ?e raje gledam :) Ve?ini se vidi, da doma niso oni tisti, ki nosijo hla?e in je tukaj edina prilo?nost, da iz sebe spravijo jezo :P Seveda so to "navadni" navija?i...z dodatnim alkoholom in drogami pa dobimo huligane.

?e pa za primer vzamemo ZDA in njihovo gledanje nogometa: ?i?aj, se ba?i s fast food-om in gledaj. Nisem prepri?an, sem pa sli?al da tam ne ?vi?gajo, ne ploskajo, kaj ?ele kaj huj?ega.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e gleda? tekmo med huligani mora? pri?akovat da se bo kaj takega tudi zgodilo. ?e sedi? vstran med ostalimi ljudmi se pa nima? prav ni?esar za bat, ampak samo u?iva? in gleda? ter se tu in tam nasmeje? najrazli?nej?im idejam teh srboritne?ev ;) Skrb da bi me kdo za?tihal na tekmi v slo mi ?e na misel ni pri?la :huh:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Vzami kakor ho?e?. Izbral je najslab?i ?as in najslab?e mesto za pridobivanje volilcev.

Hehe... zdaj sem se spomnil ?e enega dogodka :D Eden od viol je pre?printal celo igri??e (varnostnik ni mel za burek) in med GD vrgel baklo (to res ni bilo najbolj primerno), in tisti najzanimivej?i del- ded se ?e zadnji? za?printa in med tem ko se po trebuhu podrsa kot da bi zadel gol, pripravi roke za vklenitev in tako oble?i :jupiii:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.