Skoči na vsebino
Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 8 minutami je SpEkTr napisal:

149453dbd32e3975a014d71b73aa00b8.jpg

OK a bi mogoce pogledal kaj pise nad to tabelco :D

Tocno nad to tabelco je odebeljen velik naslov "Spending abroad with Curve". Prilagam sliko zasrollano malo visje. Ok sedaj vse jasno od kje ta bojazen. No znotraj EU (kjer majo eur) ni provizije.

null

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je SpEkTr napisal:

Plačila in dvig na bankomatu

Za dvig na bankomatu vem (to mi se slovenska banka racuna 😡), ampak placila? Od kdaj? Sam redno (99% transakcij) izvedem preko Curve. Nobene provizije ni.

Pa to sem ze na dveh forumih zasledil, ampak si predstavljam, da je nekdo nekaj napacno prebral in se sedaj siri ta novica.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je NevLado napisal:

Jaz recimo revolut uporabljam ker mi omogoča apple pay...iz slo banke si prenakažem vsak mesec cca 500 eur, potem pa z uro/iphonom preko sistema apple pay plačujem dobesedno vse.

Sam tocno za ta namen uporabljam Curve in ze nekaj let deluje odlcino. Ne pomnim kdaj sem nazadnje uporabil fizicno kartico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Smo na firmi meli demo tega piva pa tisto "Laski Pjes" hot dog.

Tole je pivo je bolj pitno od navadnega ker je tudi bolj vodeno in z manj alkohola kot navadno. Ma 3,5%.

Ni pa meni osebno prav nic posebnega, da bi zdaj rekel WAW to bom pa zdaj naroci / kupil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je SpEkTr napisal:

A ni boljše sam narest kako vožnjo ali s kolegom, pa še zaston je. Vidim da so štartnine tudi že kar narasle, skoraj 50eur za to, da lahko v gneči kolesarim 😕

mislem to "a ni boljse" se najde naceloma za vse :)

Odlocitev je padla da gremo na to in se pac gre. Grem na prvi event in bom videl kako bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Sam dolgo nisem bil ljubitelj apple zadev, sedaj pa sem nekako v njihovem ekosistemu in moram priznat, da dela. Se vedno me moti ta zaprtost in neko omejevanje, toda tudi na googlu (pac ce gledamo ios - android) je zelo podobno in tecno.

Zanimivo pa je da folk vedno primerja top iphone z cheap androidom. Tko pokazejo iPhone 14 Pro 512GB in potem nek najcenejsi huawei.

Sam sem kot imel OnePlus in potem Google Pixel. Ce sedaj pogledam cene teh telefonov me kar mine. Recimo oneplus 10 pro sedaj ko je v akcij je 800 eur drugace 950 eur. Google Pixel 7 pro je 860 eur.

Sam sem imel sreco in sem dobil iphone SE (2 leti nazaj) za 360 eur (placal sem brez davka). - pac je "najslabi" iphone ampak trenutno mi prav vse deluje kar rabim

so pa cene zadnje case tem napravam zblaznele v visave

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WHOA evo .... danes je prislo popolnoma vse.

Prvo zjutraj ob cca 9h kolo:image.jpeg

null

Nato ob 12h se cevlji in pedala:

image.jpeg

Nato pa ob 14h se korona (desni moj, levi od zene):

image.jpeg

null

Tako, da sedaj sem skatlo pospravil v kot in bo pocakala kak teden potem pa akcija. Seveda upam da bo vreme zdrzalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je TBA napisal:

kdaj si mel pa prvotno dostavo? 

3. - 14. october. Se pravi so za 3 tedne prestavilo, samo me malo skrbi da ne bo zadnjic 😕

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 20 urami je TBA napisal:

canyoni so kr ql vsaj MTBji. 

kaj je to? cestak al gravel?

gravel, saj sem ze pisal tam v temi kolesarjenj in tek ... tukaj sem samo pojamral da so mi prestavili dostavo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.