Tocno nad to tabelco je odebeljen velik naslov "Spending abroad with Curve". Prilagam sliko zasrollano malo visje. Ok sedaj vse jasno od kje ta bojazen. No znotraj EU (kjer majo eur) ni provizije.
Za dvig na bankomatu vem (to mi se slovenska banka racuna 😡), ampak placila? Od kdaj? Sam redno (99% transakcij) izvedem preko Curve. Nobene provizije ni.
Pa to sem ze na dveh forumih zasledil, ampak si predstavljam, da je nekdo nekaj napacno prebral in se sedaj siri ta novica.
Jaz recimo revolut uporabljam ker mi omogoča apple pay...iz slo banke si prenakažem vsak mesec cca 500 eur, potem pa z uro/iphonom preko sistema apple pay plačujem dobesedno vse.
Sam tocno za ta namen uporabljam Curve in ze nekaj let deluje odlcino. Ne pomnim kdaj sem nazadnje uporabil fizicno kartico.
A ni boljše sam narest kako vožnjo ali s kolegom, pa še zaston je. Vidim da so štartnine tudi že kar narasle, skoraj 50eur za to, da lahko v gneči kolesarim 😕
mislem to "a ni boljse" se najde naceloma za vse
Odlocitev je padla da gremo na to in se pac gre. Grem na prvi event in bom videl kako bo.
Sam dolgo nisem bil ljubitelj apple zadev, sedaj pa sem nekako v njihovem ekosistemu in moram priznat, da dela. Se vedno me moti ta zaprtost in neko omejevanje, toda tudi na googlu (pac ce gledamo ios - android) je zelo podobno in tecno.
Zanimivo pa je da folk vedno primerja top iphone z cheap androidom. Tko pokazejo iPhone 14 Pro 512GB in potem nek najcenejsi huawei.
Sam sem kot imel OnePlus in potem Google Pixel. Ce sedaj pogledam cene teh telefonov me kar mine. Recimo oneplus 10 pro sedaj ko je v akcij je 800 eur drugace 950 eur. Google Pixel 7 pro je 860 eur.
Sam sem imel sreco in sem dobil iphone SE (2 leti nazaj) za 360 eur (placal sem brez davka). - pac je "najslabi" iphone ampak trenutno mi prav vse deluje kar rabim
so pa cene zadnje case tem napravam zblaznele v visave
7. sem dobil kolo, toda zarad korone sem ga sele 10. sestavil in su samo en krog (toj tist 6km). Zdaj bo pa kar tezko karkoli se vozit saj ob 5h, ko pridem iz LJ je ze tema.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
OK a bi mogoce pogledal kaj pise nad to tabelco
Tocno nad to tabelco je odebeljen velik naslov "Spending abroad with Curve". Prilagam sliko zasrollano malo visje. Ok sedaj vse jasno od kje ta bojazen. No znotraj EU (kjer majo eur) ni provizije.
null
Povezava za deljenje
Deli na druge strani