Joj kake probleme imam jaz z hišo. Po smrti obeh staršev je hiša ostala prazna. In ni minilo niti 10 dni od pogreba, ko se je na dvorišče prikazal makedonec.
Daj mi hišo, ta hiša bo moja, daj mi podnajem, ti plačam najemnino, vse kar bom jaz vzdrževal mi ne bo treba plačati najenine.... Bova živela z ženo, pa sin z ženo nosečo, pa sestra.......
Mrš nazaj u makedonijo😤😡
Zdaj je pol leta mimo od smrti in vsak mesec mi nabiva za hišo. Ne morem se ga rešiti...
Moj pok. oče je imel tale vrtalnik. Delujoč in skoraj nič rabljen. Jaz imam kar dobro Makito in tega ne bom potreboval in verjetno prodal. Koliko bi bilo to vredno za prodajo?
Koprski policisti so v devetih dneh kar osemkrat obravnavali moškega, ki je z glasno glasbo motil mir in počitek sosedov v stanovanjskem bloku. Ker je s kršitvami nadaljeval, so mu začasno izklopili elektriko, v...
Kaj ima zadnji odbijač veze z front assist in z parkirno zavoro.
Tako jelko je VAG nam prižigal, ko je je vbrizgalna šoba šla. Pa mi tudi ni bilo jasno, kaj ima to veze z TPMS.
Pojma nimam. Motor je deloval bp brez izgube moči.
Ko sem ugasnil avto in ponovno prižgal je ostal izklopljen zadnji radar in delovalo ok. Ko sem ga vkljucil pa je ponovno prikazalo lučke. No, zdaj ko sem očistil zadnji del je trenutno pri prižganem radarju ok.
Ne, pa lih proti LJ sem se peljal.... Verjetno je krivec za vse to umazanija. Očistil sem zadnji del odbijača tam, kjer sta zadnja bočna radarja in zdaj je trenutno ok. Upam, da tako ostane.
V službi sem prejel zanimivo reklamacijo glede nove omrežnine. Pritožil se je stanovalec v bloku, ker ne more spati. Pravi, da zdaj je prekomeren hrup saj vsi sosedje ponoči vrtijo pralne stroje, sušilce, pomivalce, voda se pretaka po otokih ....
Sem ga naslovil na agencijo za energijo😁
Baje po novem letu (2.četrtljetju), ko dobavitelji sprostijo regulacijo cene energije, se bo račun povečal za energijo x 2. Še dobro, da holob pri omrežnini blokira plačilo spte in ove. Pol bomo še jokali.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Joj kake probleme imam jaz z hišo. Po smrti obeh staršev je hiša ostala prazna. In ni minilo niti 10 dni od pogreba, ko se je na dvorišče prikazal makedonec.
Daj mi hišo, ta hiša bo moja, daj mi podnajem, ti plačam najemnino, vse kar bom jaz vzdrževal mi ne bo treba plačati najenine.... Bova živela z ženo, pa sin z ženo nosečo, pa sestra.......
Mrš nazaj u makedonijo😤😡
Zdaj je pol leta mimo od smrti in vsak mesec mi nabiva za hišo. Ne morem se ga rešiti...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani