Skoči na vsebino
Najemna pogodba
Napisano

Joj kake probleme imam jaz z hišo. Po smrti obeh staršev je hiša ostala prazna. In ni minilo niti 10 dni od pogreba, ko se je na dvorišče prikazal makedonec. 

Daj mi hišo, ta hiša bo moja, daj mi podnajem, ti plačam najemnino, vse kar bom jaz vzdrževal mi ne bo treba plačati najenine.... Bova živela z ženo, pa sin z ženo nosečo, pa sestra.......

Mrš nazaj u makedonijo😤😡

Zdaj je pol leta mimo od smrti in vsak mesec mi nabiva za hišo. Ne morem se ga rešiti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koprčan je naredil žur 😁 @Alex poznano?

WWW.24UR.COM

Koprski policisti so v devetih dneh kar osemkrat obravnavali moškega, ki je z glasno glasbo motil mir in počitek sosedov v stanovanjskem bloku. Ker je s kršitvami nadaljeval, so mu začasno izklopili elektriko, v...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ah manjka se jih jedrskih.... klik  občine pobarvane z rdečo. 

Pri nas je nekje zabeležena vrednost nad 23.000 bekerelov. Ne bom izdal lokacije, da ne bo nastala nepotrebna panika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Kaj ima zadnji odbijač veze z front assist in z parkirno zavoro.

Tako jelko je VAG nam prižigal, ko je je vbrizgalna šoba šla. Pa mi tudi ni bilo jasno, kaj ima to veze z TPMS.

Pojma nimam. Motor je deloval bp brez izgube moči.

Ko sem ugasnil avto in ponovno prižgal je ostal izklopljen zadnji radar in delovalo ok. Ko sem ga vkljucil pa je ponovno prikazalo lučke. No, zdaj ko sem očistil zadnji del je trenutno pri prižganem radarju ok. 

Ne vem kake fore ima ta vagica.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne, pa lih proti LJ sem se peljal.... Verjetno je krivec za vse to umazanija. Očistil sem zadnji del odbijača tam, kjer sta zadnja bočna radarja in zdaj je trenutno ok. Upam, da tako ostane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano

Pri meni pa iz 11€ na 45€.

V službi sem prejel zanimivo reklamacijo glede nove omrežnine. Pritožil se je stanovalec v bloku, ker ne more spati. Pravi, da zdaj je prekomeren hrup saj vsi sosedje ponoči vrtijo pralne stroje, sušilce, pomivalce, voda se pretaka po otokih .... 

Sem ga naslovil na agencijo za energijo😁

Baje po novem letu (2.četrtljetju), ko dobavitelji sprostijo regulacijo cene energije, se bo račun povečal za energijo x 2. Še dobro, da holob pri omrežnini blokira plačilo spte in ove. Pol bomo še jokali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

Petarda, ki naredi za 1000€ škode? Take bi jaz rabil, da bi zminiral skale tod okoli...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Novogoriški policisti so bili včeraj ob 21.56 zvečer obveščeni o...

Jaz ne rabim petard za skale. Uporabljam hilti ptrončke😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Zakaj se testiram? Se mi je zdelo zanimivo, ker moja tamala mi je prinesla 4 labele, da izberem tisto ko najlepše diši.

In pazi, od štirih sem samo eno zavonjal.

Takoj naredil test in pozitiven sem😁. Če ne pa itak bolniška. Vročina, glavobol, bolečine v križu, boleče grlo, zamašen nos.

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.