Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

ja glede hitrosti sm porajtu da so na?i ene 30% po?asnej?i.

Treba bi blo pregledat dokumentacijo od same in?talacije, pol bi pa vidu al se spla?a it igrat ali ne :)

ja za pranje pa ni panike :P bomo ?e najdl... glih danes sem razdru konzolo in sem videl da je konetkor ?e tam :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dvomim ker tvoji raflektorji nikdar nebodo imeli certifikata, da so namenjeni za xenon lu?i.

Kokr vem so le?e enake :) al ma notr xenon al pa ne :)

Drugo je pri parabolah ki so posebno prirejene za d2r ?arnice :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz sem tudi danes dal od 95ke volan notr, pa airbag od 98 :P

Za man?eto pa ne pa?e spodaj k jo zatakne? :) so ?isto druga?ni zati?i in tudi druga?e postavljeni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

3 vrste armatur ima?

od 94-96 je 1 od 96-98 je 2. pa 98 ima svojo :)

najve?ja razlika je med 1. in 2., saj preide iz dveh v en del :) med 2. 3. so pa res minimalne razlike npr. : konzola za zrak je druga?na, ?evec je v izdelavi malenkost spremenjen, drugi znakci, tudi na volanu in ?e kaj bi se na?lo :) npr. man?eta okoli menjalnika ne pa?e iz 1. na 3. verzijo :D kr neki :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ja moja je 1998 letnik :) tako da to ima vse :D sam me moti ker je konzola za zrak na tiste velke LOPATE smotane :( da bi pa zamenju za tastaro je pa cel postopek :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jebemti? han?o in teli tvoji zavihki, na zadnjem zavihku na levi strani so dva sloja ?pric kita + barva na desni se pa stvar 3X ponovi :whatever:

veselo drgnemo naprej :dudek:

haha to kar si kupu zdej se pa igrej :P a so bili ?e ?trihani ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:D mala kazen,glede na to s cim se vozis,ampak zakaj se vozite ce nimate stvari homologirane zdaj pa kazen plus homologacija in bo skoraj 1000eur ze to pa vem da bo zaj za tebe dosti,za te xenone pa bi jaz vsem dal kazen keri majo nadknadno noter samo da bi bil en dan policaj pa mam tu pri nas skoraj 50 avtov ki jih takoj ustavim sem pristas spojlerjev in vse navlake razen xenonk ker te ful slepijo

?e ima? le?e in pravilno na?timane potem jih mej. Za vse ostale ki pa nimajo le?, pa iz ceste zrint direkt v graben !!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.