najve?ja razlika je med 1. in 2., saj preide iz dveh v en del med 2. 3. so pa res minimalne razlike npr. : konzola za zrak je druga?na, ?evec je v izdelavi malenkost spremenjen, drugi znakci, tudi na volanu in ?e kaj bi se na?lo npr. man?eta okoli menjalnika ne pa?e iz 1. na 3. verzijo kr neki
ja moja je 1998 letnik tako da to ima vse sam me moti ker je konzola za zrak na tiste velke LOPATE smotane da bi pa zamenju za tastaro je pa cel postopek
mala kazen,glede na to s cim se vozis,ampak zakaj se vozite ce nimate stvari homologirane zdaj pa kazen plus homologacija in bo skoraj 1000eur ze to pa vem da bo zaj za tebe dosti,za te xenone pa bi jaz vsem dal kazen keri majo nadknadno noter samo da bi bil en dan policaj pa mam tu pri nas skoraj 50 avtov ki jih takoj ustavim sem pristas spojlerjev in vse navlake razen xenonk ker te ful slepijo
?e ima? le?e in pravilno na?timane potem jih mej. Za vse ostale ki pa nimajo le?, pa iz ceste zrint direkt v graben !!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od Boruta renault pa nekak ni izstopal
Povezava za deljenje
Deli na druge strani