Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Dokaz da je svet v ku.....

https://youtu.be/HxXbrnJ6l4A

Na ?alost je tole res, in ja res da sigurno kdo ni nasedel, ampak se vpra?a? kako da ljudje res ni? ne razmi?ljajo, ker je toliko stvari narobe s tem, od tega kako hitro je prenesl vse nastavitve in podobno po drugi strani pa resno nekomu bo? dovolil da skopira vse drugam? Mislim daj mi potem kar po?lji sliko kreditne kartice iz obeh strani. Ko smo ?e pri tem take ovce smo ljudje: https://www.facebook.com/anonews.co/videos/1313784798633076/ vem da je lahko biti pameten in re?i mene ne bi dobili, ampak ?e sm iskren ?e jaz ki sem len in se imam pogosto za ne ovco ne vem kako bi na koncu reagiral, v ponetku je en tip ki se dolgo upira ?rednemu nagonu in ?e on na koncu popusti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

?aki a je to ?panc ki se dela Nemca ali Nemec ki se dela ?panca? No saj ni va?no, verjetno je len kot ?panec (rabi sredi dela kako uro ali dve po?itka), se ne kvari kot Nemec, ima dele drage, ker je eksoti?en, to da ga pravila in standadi ne zanimajo je pa jasno :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Cel tedene nisem pri?gal doma?ega ra?unalnika, ker berem knjige, jamram pa ker se mi je nekdo malo podrgnil ob Alfo, sicer ni hudega, ampak bele praske na blatniku ne zgledajo lepo :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, to mi je v?e? pri lastnikih Alfe - sploh se ne sekirajo, ?e kaj ne deluje.  :bravo:  Lastnik Mazde iz ko?e ska?e, ?e mu Mazda ne deluje tako, kot on misli, da bi morala. sramezljiv

ni da se ne sekiram, mi ni v?e?, ampak avto dela (samo ti??at ga trenutno ne smem) zadeva se bo re?ila, nekaj bo ko?talo in potem bom vesel kot radio, sem imel ?e nekaj avtomobilov in sem se navadil da sm in tja pa? kaj crkne. Na?eloma sem picajzlast pa se kaj naredi na avtu ko ?e ne bi bilo treba, ampak moram re?i da nekih blaznih izrednih stro?kov v prvem letu lastni?tva nisem imel (brisalci, 1 parkirni senzor, 2 tesnili, ki sta se menjali ob servisu in sve?ke, stro?ek tega pa je bil cca 190?) upam da se tale zadeva z boostom ne izka?e za izjemno drago, overboost ventil namre? ni bil krivec, sem pa za 0? popravil delovanje gumba prtlja?nika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej Alfo ma?. Na?a je tudi od mehanika in na poti ugotovi?, da klima ne dela:)

Hehe vem da imam Alfo, kot sem napisal ne more vse delat na Alfi, tako da ko ne dela neka malenkost jo je bolje pustiti da ne dela, kot pa da crkne kaj pomembnega :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No in pa seveda ne bi bila Alfa Alfa ?e ne bi ko eno stvar zrihta? crknila druga :( za za?etek se je ?e na poti proti Zagrebu pojavila HEC lu?ka (nismo ?li ravno po?asi, no nadaljevalil smo po?asi) in po pregledu mojstra je velika verjetnost da je kriv overboos ventil/senzor tako da ga bo potrebno zamenajti. Druga zadeva je pa da od danes naprej ne deluje ve? gumb za odpiranje prtlja?nika na prtlja?niku, tako da ga samo ?e s klju?em lahko odprem. O well je pa vsaj avspuh zrihtan in zgleda vsaj meni fenomenalno  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No sicer bom bolj kot sebe pohvalil mojo Alfo, ker tolk kt sm pa zdej navdu?en nad bremzami pa ?e nisem bil, no pomagala je tudi moja takoj?na reakcija, ker mi je izza betonskega bloka pred avto stekel pes, ustavil sem se v trenutku tako da je pes letel mimo in je po avtu udaril zgolj ?trik, ki je plapolal za njim no za tem psom sta ?ez cesto stekla ?e dva brata in za vsemi tremi neko mlado dekletce, ki seveda tudi ni pogledalo ?e bi jo morda lahko kaj zbilo. Jaz sem sicer stal sredi ceste otrpel, ker sem pa? skoraj povozil psa ona pa je potem vse tri pse koamj polovila na parkiri??u. Mislim da so bili pitbuli, pa? en od njih bi jo vlekel kot lutko trije pa... no ko sem se sparkiral in se malce pomiril pa mislim da sem videl da je bil ob punci ?e nek fant ki je kaj pa drugega kregal pse :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ena videla stro?ke, ki jih je minibus ustvaril ta mesec. in za?ela nekaj ra?unati. Kolikor jo poznam, iz tega ne bo ni? dobrega...

Mogo?e bo pa nov minibus :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Res nimam zavarovan parking. Mislim da je okol 200? pa zato nism dal  :(

200?? kje pa ima? to zavaravano? mene ni toliko pri?lo parking+stekla, pa sem takrat imel 10% bonus :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tv-ja nisem pri?gal ?e pol leta vsaj, pri naslednjem paketu, ki ga bom jemal ga niti ne bo vklju?enega v shemo, ker je BV, sedaj ko ja pa Netflix uradno v Sloveniji pa sploh za tisti drobi? vse on demand, kaj bi sploh ?e gladal na tv? ok morda edino ?e spremljate ?port, tega ni na Netflixu, ampak sem prepri?an da je na spletu kak prenos :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Rabm neki,da mi dvigne pritisk:) Zadnje dni mam res nizkega.Spi se mi,zmatrana sem pa glava me boli:(

b ?lovk mislu da ti tvoj sam kk?ne nove plane za Alfico pove pa ma? dost pritiska :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.