Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

in se je mazdica odpelala z novo lastnico :glare:

ja razlog je pa ?ist preprost, pla?e ni blo ?e tri mesece in kekako je treba pla?at ra?une, al se proda funkcionalen avto ali nek drag projekt. upam da zastopite moj problem, ?e pa ne je pa va? problem

je pa saj to zadovolstvo, da se bo z srebrno lepoti?ko dogajalo nekaj izjemnega :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole glede alergijo na svinec v tuni mi je sumljivo....ker zadeve so na testih vidne ampak ne more? tolk tune pojest da bi ti ?kodilo zdravju. A je to diagnoza zdravnika?? ima? kak?en podatek koliko svinca je bilo v telesu? in katero vrsto tune(ker lahk da so kak?no serijo kiksnili in da ?e jest kej ne fa?em), ker jest pojem po 3konzerve na dan, ?e eno leto, pa sm k pu?lc...krvni izvidi prav tako (vsi mo?ni).

To to je blo bol na prvo ?ogo napisano, po opazovanju in raziskavah je diagnoza alergiska reakcija na histamin, kateri je biv zau?it z sve?o tuno. So bili pa ?tirje tak?ni primeri v?eraj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ravnokar peljal sosedo na urgenco zaradi nenadne alergije. Prideva na tria?o in glej ga zlomka ?e druga alergija na te?ke kovine v tuni danes. Jebemti?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Re?evanje podatkov z diska
Napisano

A kdo pozna koga - ali dober SW, ki bi re?il 200GB risank s sesutega zunanjega USB diska?

Disk sedaj pri vklopu ?eli (ra?unalnik) da se ga formatira, ker je nerazberljiv, vendar ga nisem, ker upam na re?itev...

Gor je kolekcija dolgoletnih nabiranj risank :wacko:

Slike sem ?e re?eval sam, ampak tole je malo bolj zapleteno...

Hvala za pomo?

moj brat bi pomoje lahko re?il ta problem. Kdaj bi lahko prevzev disk?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

November, samo dvoj?ki itak zmer prehitevajo, tko da pomojem bo kr oktober.

Druga? sm pa js vedla ?e predn si se hecu, pa je blo ?e prezgodej za komentirat. :jezicek:

Na ultrazvoku me je pa itak kap.

Yavarye,..cila? na :pepsi: al bo? kej bolj konkretnga? :)

ja ?estitam pa ?e bonus varjanta :aaaaa:

pa ?e ena modra od moje babice: saj ni va?no ali je fantek ali pun?ka, va?no da bo dec zdrav :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Koliko mazd vidimo na sliki (z obrazlo?itvijo) in pa na?tejte barve? :hudicek::jupiii:

tri, ena je pokrita potem pa v vrstnem redu po barvah zelena, bela, rumena, ?rna pa predvidevam da bela(pod ponjavo):harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

1. GulyJo?a

2. Boss

3. Mazda2

4. tubitele

5. Hazzard20

6.Spektr

7.Canyon

8.Nidhoggr

9.Neyko

10.

11.

se opravi?ujem, ampak ne?ak ima ravno na ta datum krst, tako da me tokrat ne bo.

se ?e enkrat opravi?ujem :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jures: jah pomoje ni blo ?e nikoli menano, tko da je original

uklopko: jah qwerti se je neki hvalu, da dela to, pa sm tut na to pomislu

kaj bi blo pol najbol?, da se pri ajvarju naro?im pa da probamo komplet ksenon zamenat, al bo treba lu?i menat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

prjatu je kupu mazdo 6 karavan in sedaj prai da pono?i ni? ne vidi, ma pa ksenon not.

a bi blo potrebmo sam spolirat le?e al bo terba zamenat kompletne lu?i?

qwerti, jures, kdorkoli??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.