Glede obiska pa imam že nekako zrihtano da bova šla z bratom dol. Me pa preseneča da mi je takoj pripravljen poslat št.šasije, št.prometnega, je rekel da nima kaj skrivat.
Prvo razmišljam kako naprej. Čez noč sem nekako premlel da bom kupil en model novejšega do 5k€, tako da če kdo pozna koga s foruma ki prodaja kaj vredu se priporočam. Bolj pri srcu mi je RF7 motor ker ga poznam pa še enake rez. dele ima kot moj, večino.
V zgornjem postu sem eno omenil.
Slovenc me je nabasal v Italji, tik pred mejo. Je prišel prehitro v ovinek in se znašel na mojem pasu, sploh mi ni ostalo druge kot zapeljat še bolj desno in čakat.. posledično ko sem pohodil pločnik sem še odlomil oba hladilnika, konkretno zvil nosilec..ni mi hudega, fizično, psihično pa me boli ker sem imel avto 11 let in sem ga poznal.
Glede prevoza: avto je doma, danes bo prišel cenilec in potem..in potem ne vem, plac imam, tako da bomo videli, vsekakor bo prej ali slej romal na Jung.
Še kar ne morem dojet da se mi je to zgodilo. Nasproti vozeči avto je zaneslo na mojo stran in mi uničil mojega . Avto ima 308.000km, vzdrževan v nulo.
Ker sem v gradnji se ne morem ravno hvalit z budgetom zato iščem enak avto ki je v solidnem stanju, da bi kar je na mojem vredno dal na drugega (diski, injektorji,...) kaj predlagate? Avto bi popravljal sam tako da strošek mehanika odpade.
Na mojemu ni poškodovano samo kar vidite ampak tudi spodaj desno ker sem pristal na pločniku(hladilnik, spodnji nosilec..)
Je varijanta tudi glede "prave" smreke ja, moram pa dat skupaj, koliko stane en ploh, + barva. V?eraj sem jih na?tel okroglih 300 jih potrebujem....x2.5?/kos...za plastiko pravim.
Bom ?e malo lesarje poklical.
Ja, OBIjeva kvaliteta je... Pustimo stat.
In ?e naro?i? na ?agi prave smrekove deske, pooblane, pa jih doma prelakira?, preden jih namontira?? Jaz jih imam zunaj na stopni??ni ograji ?e kak?nih 10 let, pa jih ?e nisem ponovno lakiral. In so ?e vedno povsem v redu.
?e pa dobi? mojstra, da ti naredi akacijeve, si pa sploh zmagal... Ampak to pa zna biti ?e posteno drago. Mogo?e pa bukove.
Mastnak? Ga zelo hvalijo. Sam nism preverjal ali imajo pvc panele.
Mastnak ima samo ALU. Bom vseeno povpr?al za ceno panela.
Hvala
Tam okrog se gibljejo cene ja, sem oddal nekaj povpra?evanj.
okrog atrija imam postavljeno leseno panelno ograjo, brat je kupil smrekov les v OBI-ju leta 2014, 2x sem jo ?e brusil in barval, pa je vseeno tik pred prepadom-razpadom, zato se
odlo?am za nakup PVC ograje z imitacijo lesa. Ali ima ?e kdo mogo?e kake izku?nje kje kupiti? Ponudnikov je veliko, vsi so brez cenikov, ?e ne bo ?lo druga?e, bom pa? enemu po enemu pisal za ceno, lahko mi pa vi svetujete za koga?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
zanimiva zgodovina tega iz Jelšan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani