Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Cao

Danes po dolgem casu "zgal" audija po AC in ga nisem prav nic sparal :hudicek: , sem mu mal ventile prepucu da bo lazje dihu :P:D , v kratkem bo pa treba redni servis delat (menjava olja, filtrov),...

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Fant pride na zajtrk v kuhinjo in vpra?a babico: "Kje sta o?e in mami?"

"V postelji sta," mu odgovori babica.

De?ek se za?ne hihitati in se gre igrat. Ko pride na kosilo, spet vpra?a babico: "Kje sta o?e in mami?" Ta odgovori: "?e vedno sta v postelji."

Fant se zahihita, poje kosilo in se spet odpravi igrat. Ko se vrne v hi?o, tokrat ?e na ve?erjo, zopet vpra?a babico: "Kje sta o?e in mami?"

Ko babica odgovori, da sta ?e v postelji, se fant za?ne smejati na vsa usta. Babica ga za?udeno vpra?a: "Kaj se dogaja s tabo?"

De?ek re?e: "V?eraj zve?er je pri?el v mojo sobo o?e in me prosil za vazelin, pa sem mu dal sekundno lepilo."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz bi bil povsem zadovoljen, ?e mi takole kabino spuca?...

Motor je ?e dober tak?en, kakr?en je.

Cao

Hehe komot :prstgor:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

wohoho, zej pa zgleda, ko s tovarne :D

Cao

Hvala, sej tudi je hehe

LP

OMFG tole si pa dobr spucu,se priporocam :D

Cao

NP, ce prides kej u nas konc rade volje, pol pa se :cheers:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako pove? polsestri, ki o?itno ?e nikol v lajfu ni sli?ala za tvoj obstoj, da no...je tvoja pol sestra?

Cao

Najboljs je da si kar direktna, brez ovinkov, dobis se na kavi in ji poves kako se stvarem streze,...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ok, zbiram naro?ila... kdaj rabte sneg? Za novo leto al ?e kej prej? :jezicek:

Cao

Dej Boss narci ga cimprej pa cimvec pa cimdlje,.... sit sem ze te vrocine :wacko:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

"Prihaja ekstremno hladna fronta. Meteorologi napovedujejo, da bi se lahko no?ne temperature spustile vse do -10°C."

No more topless nights :(

Cao

Gdaj pa,... komaj cakam na to :ouje:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Cao

Jah tudi sam sem ze zamenjal kar nekaj telefonov, Nokie so mi vedno bile prevec plasticne (no razen "E" serija), sploh s Symbianom nisem bil zadovoljen, imel pa v lasti Nokio N900 z Maemo 5 OSjem sicer s telefonom bil zelo zadovoljen, baterija, fizicna QWERTY tipkovnica, OS vse ok a ga med spustom (DH bajkanje) dal na dva dela, Samsungi in Android OS... jah no imel Galaxy SI in SII in oba sta bila super, prezivela en kup padcev, trkov pa brez pocenega displaya ali cem podobnim, nazadnje si lastil Motorolo Atrix o temu skoda besed je ze bilo nekaj napisanega :P , kar se tice HTCja,... po 3 letah neuporabe sem zalaufal moj 6 let stari ze skoraj pozabljeni HTC TyTN II a s tem sem se vedno zelo zadovoljen klub bateriji katera se ni uporabljala ze nekaj casa se vedno zdrzi 2dni, ima OS Windows Mobile 6.1 se vedno je super OS, meni najbosa stvar je fizicna QWERTY tipkovnica, do sedaj se vedno drsinik deluje BP brez luftov, na obcutek/dotik je fon kakovostno narejen (no sej takrat je bil "telefon leta") in po vseh teh novih iShitov in galaksijah sploh nimam zelje da ga zamenjam,... uporabljal ga bom dokler ne bo krepnu,...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa pocen si jo dobo in dolgo naj slu?i, to tudi nekaj odtehta!

Cao

Seveda, sluzi in bo sluzila pa kolkr ze bo :P

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S tako porabo bi se jaz raje vpisal pod jamralnik...

Aja, pi?e? o ?vabu. Ja, potem se pa res lahko pohvali? s porabo... :hudicek:

Cao

Za to svabsko kisto je pohvalno, pije pa nikamor ne gre hehe

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cao

No naj se jaz postavim svojo "kosarco", pac zelo zadovoljen s porabo "svaba" za dva dni sem obiskal SLO obalo in da napisem nekaj o porabi, pred odhodom resartiral BC napolnil tank in odsel na rahli oddih, torej na AC je poraba nihala od 7l pa do 12l in se ustavila na povprecju 8,5l pac voznja po AC, malo sem se krozil po Istri kjer se je poprecje dvigovalo in spuscalo in se je nekje potem ustavilo na 9,8l, po odhodu domov je na koncu bila zabelezena poraba 9,4l, voznja je bila mirna brez divjanja, nekaj zastojev na AC (nesreca in dela na cesti), bilo je nekaj prehitavanj in micken sportne/hitre voznje, BC je na klancih porabo kazal recmo cca 21l (najnizja na klancu je bila 12l, najvisja pa 28l), prevozil sem nekje 200KM,... tako da :punk:, kr uredu

Objavljena slika

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Cao

No naj se jaz nekaj napisem, no v uporabi sem imel Motorolo Atrix 4G pac v slo tega modela ni, in ja bil zelo zadovoljen z njim, sploh ko sem imel v lasti se Motorola Work and Play kit ko se fon spremeni v pravi racunalnik, v tem kitu je BT miska in tipkovnica prilozen je tudi daljinski upravljalnik, HDMI kabli pac ni da ni

Objavljena slika

Work and Play kit je na prodaj in je primeren za vse Android fone (mogoce tudi za kaj drugega) namrec se z napravo poveze preko BT (bluetooth) , kabli (kateri so zraven) imajo pa HDMI preklop

Objavljena slika

Dokler ni prisel dan D z rahle jeze in nekaj svojeglavega Androida, je pac bil rahlo predelan :hohoho::hohoho:

Objavljena slika

Objavljena slika

Tako da sedaj grem na OLD school fon ki nima toucha in nc tega "sranja" tisti foni so in bodo :punk::punk:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ej, ej, da mi slu?ajn kdaj V6 ne zgine izpred bajte :blink::P

Cao

Pssst, pa pol ne ukul govort :D

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Si ?el med cigane? Bi sunil cel bicikl, pa bi bilo, ne pa da en mesec i??e?, kje bo? kaj nabral in ?e pa?e skupaj...

Cao

Hehe ne zaenkrat se nisem sel med cigane in me tudi zanima ne, zenkrat, hehe ze tako sem na pogojnem, pol naj pa se bajke kradem ja pa jade, ce ze, pol raj kej bolj vecjega dragocenega :jezicek::hohoho:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cao

Evo pa sem danes spet postal bajker :P , cca en mesec sem iskal kose in sestavil bajk

Objavljena slika

in valda, tkoj sel na Slivnico, probat kako leti,...

Objavljena slika

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stellca
Napisano

1. Mi dva nisva in tud ne bova na TI

2. Dovolj imam seratorjev ki samo i??ejo pozornost.

3. ?e smrdite, sploh pri glavi pol se lepo prosim umijte in tega ne razgla?ajte na okoli da vam ne bo ?e kaka deklina spokala ?e predno jo boste sploh videl.

4. Smeje se pa temu kar bo sledilo ?e ne boste upo?tevali to?k od 1 do 3.

Cao

:bravo::bravo::bravo:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

WTF pacient :vskalo::vskalo:

Cao

:hohoho: kot da ni ocitno da je iz LJ ali vsaj iz okolice, lol eni pa so extra talenti :vskalo:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stellca
Napisano

Cao

Ja pa lahko tko recem ja, sicer pa glede mene, jaz se za take pupe/babe ne zanimam, preko racunalnika se jih na zalost ne isce, cist tko,...

LP

Kak?ne so pa tvoje izku?nje?

Si ti kaj podobnega do?ivel?

Cao

Kot sem ze povedal me ne zanimajo take babnce, tako da glede tega, brez izkusenj :punk:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.