Obstaja mo?nost pa da sta bila ?akala. Na te sploh nisem pomislil. Niti nisem vedel da so v Slovaniji, a podatki ka?ejo da so prakti?no vsepovsod. So bolj opazni od volka, a la?je ju je zamenjati za psa. Se tudi baje ob?asno parijo s klate?kimi psi.
Mogo?e malo nora tema, ampak bo opisal svojo izku?njo.
Zjutraj okrog 02.00 sem se vra?al iz ?marja pri Jel?ah proti MB. Na podno?ju Pe?ice sem od dale? videl o?i neke ?ivali, ki so se svetile zaradi dolgih lu?i. Upo?asnim na cca 40kmh in ko sem pri?el na cca 50m razdalje sem videl dva volka pre?kati cesto in preko njive za rahlim kasom nadaljevati svojo pot. Ker sem bil sam na cesti, sem avto obrnil proti njima in ju osvetljeval ?e par sekund. Bila sta srednje velika, klasi?na dr?a volka, enaka barva, vedenje popolnoma druga?no kot pri psu. Bila sta na poti in prav izgledalo da vesta kam gresta. Eden mi je dal on kulski pogled v smislu: fuck off ! V glavi sem naredil komplet NGC analizo in pregled vseh mo?nih opcij kaj bi te dve ?ivali lahko bili. Ni? drugega kot dva volka.
?Mogo?e se motim, ampak vztrajam pri svojem. Prav sre?en sem, da sem imel sre?o videti te ?ivali v "naravnem" okolju.
A se vam je kdaj kaj podobnega zgodilo? Kak?na druga ?ival?
Se strinjam s prej?njimi posti. Vedno ve? nestrpnosti je za volani. Tudi ?e naredi? kak?no pametno potezo na cesti in se potem z neko gesto opravi?i? opravi?i?, ne zale?e. Folk ima ?ivce ?isto na koncu. In potem poslu?amo kako dr?ava ne ?tima, kako mladina nima vzora in smeri, kako je ?olstvo brezupno. lp
Aha. Ok. Glede na to da bi mi del izpla?al, bi tega financiranja bilo manj. Tudi mar?a bi bila potem ni?ja. Koliko pa tega zara?ujajo in komu? Meni najbr? ne.
Zdravo. Kolega ?eli kupiti avto od mene. Del bi mi izpla?al, nekaj pa bi vzel financiranje preko kak?ne avto hi?e. Kako poteka ta postopek in kje je zadeva varna za izpeljati ?e kdo ve? lp
Gre za to da poznam tole obvoznico. Veliko ljudi tam nakupuje: Markur, Bauhaus, Leclerc, Rutar, itd... Dru?ine, starej?i... Namesto droga bi lahko po?ili v druge avte. Kaj narediti in kako nwm a tam je res postalo noro in ta dolgi ovinek izkori??ajo za rekorde.
Odgovor je preprost. Najve? "zasvojenih" pripada generacijama Y in Z. Ti mladi, na?eloma na?i otroci hrepenijo po vodenju. Pokemon GO in podoben aplikacijski "bullshit" jim to omogo?a. In rezultat je takoj opazen.
Malo Wikipedije:
Vodenje, s pomenom vodenja ljudi je sestavni del upravljanja (mened?menta) organizacije. Gre za mlad pojav, ki se je pojavil pred nekaj ve? kot 200 leti. Skozi ?as se je spreminjal pomen pojma vodenje in s tem tudi njegova definicija. Tradicionalno pojmujejo vodenje kot na?rtovanje, usmerjanje in nadzor podrejenih. Sodobna pojmovanja pa vodenje opredeljujejo kot spodbujanje, mentorstvo, motiviranje in ustvarjanje pozitivnih ?ustev.
Jaz sem ga skooraj vsak dan imel v spominu. Full rad ska?em s kolebnico in kot otrok sem se ?e navdu?eval nad tem da je en huuud boksar tudi rad skakal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Obstaja mo?nost pa da sta bila ?akala. Na te sploh nisem pomislil. Niti nisem vedel da so v Slovaniji, a podatki ka?ejo da so prakti?no vsepovsod. So bolj opazni od volka, a la?je ju je zamenjati za psa. Se tudi baje ob?asno parijo s klate?kimi psi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani