Skoči na vsebino
Photoshop
Napisano

?ivjo mazda?i!

Spet z sem pri?el da vpra?am nekaj butastega :)... Trenutno smo se z prijatelji odlo?ili da se podamo v svet AIRSOFT-a. Ker pa smo ?e malo dlje in ker imajo nekateri preve? denarja so si izmislili da bi imeli na obleki na?itke in notri svoj logo. Zdaj pa je pri?el problem ker nih?e ne ve oz. ne znamo narediti logotipa. pa sem pri?el vpra?at ?e je kdo tukaj ki bi mi naredil hud logotip za airsoft. Seveda ne zastonj :)

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6
Napisano

Potem sem imel pravilno misljenje okoli 4tisocake. Hvala za odgovor

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6
Napisano

Zivjo mazdasi.

Eno vprasanje imam ko ste bolj v tej stroki. Zanima me ce mogoce kdo ve koliko bi dobil za svojo mazdo 6 2005 letnik 1.8 TE SPORT 88kw. Prevozena je 120.000 redno servisirana. Ker bi zelo rad zamenjal za

Mazda

Hvala za odgovore

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PLATI??A in ET
Napisano

Mogu bi nek ene 18dobit da bi samo videl kako to zgleda na moji mazdici. Ker sem v dilemi med 17 in 18. In si ne predstavljam kako bi zgledale 18 na moji 6

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PLATI??A in ET
Napisano

Aha no v tem primeru bi kr priporo?u nove gume..Te so najbr? ?e mal stare in zato trde, tko da jih bo mal te?i dat na ?ir?o feltno. Sicer ?e ni nek extrem, je pa vseen priporo?ljiv kak?en varnostni ukrep ve? nardit v stilu pred?asnega nakupa pnevmatik, da se izogne morebitnim problemom :prstgor:

Taka so priporo?ila po tujih forumih, kjer se ukvarjajo s tem, pa tud sam sm vidu kaj naredijo leta z gumo. Sm dal en let nazaj 225/45 dol z 9" ?iroke feltne in ?e zdj dr?i raztegnjeno obliko :D

Potem pri ni?anju pa kot ?e re?eno preveri kolk bo ?e razmaka med gumo in blatnikom.

Jaja za ni?anje bomo seveda prej vse ukrepe preu?ili. Gumo pa ja no stare so cca pol leta al pa en let. Sam bom mogo?e iste nabavil pa te zravem plati?? prodal pa je :)

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PLATI??A in ET
Napisano

Ja so res malo velike. Eh 17 bom mel ?ist dovolj. Pnevmatike bom pa videl a bom ?e mel eno sezono goodyear EAGLE f1 asymmetric 2 ali bom ?e to letos zamenjal. Potem pa ?e na poliranje in mogo?e ni?anje in je to to kar bom v leto?njem letu naredil na avtu.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PLATI??A in ET
Napisano

Hehe. Men so tele tomason top. Sploh potem ko sem ?e malo na yt film?ke pogledal joooj :)))

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PLATI??A in ET
Napisano

?e eno kratko vpra?anje. Sedaj imam 7x17 z pnevmatikami 225/45/17 zdaj bom imel pa 8×17 kaj to pomeni da bi moral vzeti vecje pnevmatike tudi ali lahko vstanem na teh dimenzijah

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PLATI??A in ET
Napisano

?ivjo

Ker se bli?a 15 marec ?as ko se na?e jeklene konji?ke preobuje v nove pnevmatike, plati??a imam jaz en mali problem, ker imam na mazdi plati??a originalne od mazde in so ?e precej stare 8let in niso ravno v najbolj?em stanju sem se odlo?il za menjavo plati??.

In kje zdaj ti?i zajec. Vsa plati??a ki gledam imajo ET 40-45. Tukaj nastopi te?ava saj so originalna plati??a od mazde z ET 55. Govoril sem ?e z mazda?em (LabiGT) ki je rekel da brez ?irjenja blatnikov ne bo ?lo.

Zdaj me pa zanima kak?en je ta poseg ?irjenja blatnikov in kak?ni so stro?ki ?irjenja.

Kdo to dela in ?e je treba potem ?e kaj homologirati.

Hvala ?e v naprej za odgovore

Plati??a ki so na izboru za nakup

Tomason

MAK

ZOOM-ZOOM

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENCIN VS DIZEL
Napisano

Jaz jih bom povedal iz uporabni?kega stali??a...

PREDNOSTI

- Ni?ja poraba

- Mo?nej?a izdelava komponent motorja

- Mo?nost ?ipiranja

- Ve? navora (pomo? pri prikolici)

- Ve? mo?i pod 3000rpm

SLABOSTI

- Dra?je vzdr?evanje

- Dvomasni vztrajnik

- Samo za dalj?e relacije

- Pozimi dalj?e zagrevanje

Super. da vidimo ?e ostale

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENCIN VS DIZEL
Napisano

?ivjo dru?ba

Upam, da ni ?e kje podobna tema odprta. Odlo?il sem se da odprem tolo temo saj me malo zanimajo va?a mnenja o dizlu pa bencinu prednosti slabosti...

Prednosti dizla so:

bolj?i izkoristek (in s tem manj?i stro?ki za gorivo),

dalj?a ?ivljenjska doba in ni?ji stro?ki vzdr?evanja,

visok navor ?e pri manj?ih hitrostih delovanja.

manj ogljikovega dioksida v izpu?nih plinih

Pomanjkljivosti pa so:

dra?ja izdelava,

ve?ja te?a,

nekoliko glasnej?i tek, zlasti prazni tek in tek po zagonu,

slab?i pospe?ki

ve?je emisije trdnih delcev.

vem ja wikipedia :)

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Baje je imel tip kar nekaj Skylinov tudi...

?koda res, tako kot je en napisal pod 24ur komentarji, samo ?e najbolj?e pobira. Zakaj kakega tajkuna ne pobere?

PM sm jezen :vskalo:

Se strinjam...

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Iz lastnih isku?en. Ko sem formatiral kak?en disk usb se vse zbri?e in pod nobenim pogojem nisem dobil nazaj stvari ki sem jih imel na disku usb. Ne bom pa trdil da ni mogo?e

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

?ivjo mazda?i

Eno vprasanje. Trenutno sem brez racunalnika ker mi je crknil. Odlocil sem se da kupim vse komponente.

Zanima me pa ce je kaksen mojster med vami ki dela v kak?ni firmi kjer sestavljajo ra?unalnike.

Lp zoom-zoom

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Priporo?am film

BORN TO RACE

In spet dokaz da so japonska vozila najbolj?a

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.